Mamici de mai-iunie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

SERGHEI , BINE AI VENIT PE LUME , GATA IOANA , AI SCAPAT
Traian , cu inima cat un bostan imi zicea ca Ioana e foarte bine dupa anestezie , bebe e frumos si bucalat
LUANA , http://www.astro .com/incearca pe acolo .

ALIA 38w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Fac si io galerieeeee

Haide Ioana
Haide Marrycalu
Haide Ildy
si....haide Gaby?(sau sa ma abtin?)

Carmina imi pare nespus de rau de incurcatura produsa cu medicam. ala. Incearca sa te uiti si pe compozitie sa vezi diferenta intre cele 2 medicam. Ma gandesc ca daca e doar diferenta de concentratie si Hepatect CT(nu stiu daca am scris bine, scuze)e mai concentrat atunci il poti folosi in doza mai mica sau diluat, in functie de cum zice si dr. infectionist. Ideea e ca la bebelusi se mai dau medicam. care sunt recomandate doar copiilor peste 2 ani(ex. concret e Vibrocilul cred care mie dr. mi l-a dat cand bb avea 3 luni, dar oricum nu se compara dar ca idee)
Sper ca m-am facut inteleasa. Oricum Ideea e sa intrebi si pe dr. tau infectionist si daca mai poti mai intreaba si alti dr. infectionisti.
de la noi si sper ca toata dandanaua asta sa se termine cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Ioana, felicitari. Sa-ti traiasca flacaul. Si sa va bucurati de cele doua comori. Refacere rapida!

Sergei, bine ai venit pe lume!

VoichiV35+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Angelica imi pare bine ca ai fost puternica si ai luptat pt. viata baietelului tau si mai ales ma bucur ca totul s-a terminat cu bine
In legatura cu cezariana se practica metoda de a nu astepta sa dea bebe semne de iesire si de a-l scoate de acolo inainte. Dar vorbeste cu dr. ta ca vrei sa faci cezariana doar cand da bebe semne ca vrei sa iasa si daca e o dr. de treaba eu zic ca e de acord. Oricum tu stii cel mai bine cum trebuie sa procedezi.

Diana am vazut pozicile. Coltisorul bebelushei e dulce foc. SA aibaNicole numai vise frumoase in patutul ala.

Virgi fruntea sus si incearca sa iti faci de lucru cu diverse cand te apuca depresia( ex. varsa ceva pe jos si apucate apoi de curatenie.) Era doar o idee, iar daca nu e buna astept rosiile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Felicitari Ioana !!! Sanatate tie si lui Serghei......si mult laptic!

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

IOANA, FELICITARI PENTRU SUPERBEBE SERGHEI!!!!

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Serghei bine ai venit pe lumeeeeee. Sa aduci parintilor numai bucurii alaturi de surioara ta si sa fii papacios si cumintel.

Fetelor da Ama nu lipseste cam mult? A nascut in aceeasi zi cu Dolce si inca nu a aparut pe aici. Sper din tot sufletul sa apara mai repede ca imi creaza cam mari emotii intarzierea asta a ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NoemiTm spune:

Carmina, imi pare tare rau pt cele intamplate... m-a intristat tare mult cand am citit ..stiu cat de mult m-am stresat si eu sa fac rost de acest medicament..presupun ca si aceasta imunoglobulina costa peste 100 Euro . Trebuie sa incerci sa-l vinzi.. cu siguranta sunt persoane care cauta cu disperare acest medicament.
Am vazut in luna februarie-martie ca pe un site cineva vindea o fiola de imunoglobulina anti hepatita B. Zicea ca si-a contactat toti prietenii pt acel medicament si ca s-a ales cu 2 fiole in loc de una..Asa ca pe una o oferea la vanzare ..tot incerc sa gasesc anuntul individului respectiv. Daca dau de el o sa-ti trimit link-ul.
Sa nu-i faci la bb injectia daca este indicat doar pt copii peste 2 ani.
Pe specificatiile HBIG, pe care le am eu scrie clar ca-i pt noi nascuti..nici eu nu stiu lb germana dar mi-a tradus cineva specificatiile. Urmeaza sa mi deie traducerea si pe hartie. Daca ai nevoie de ele ti le pot scana si trimite pe e-mail.
Daca te pot ajuta cu ceva, te rog, sa-mi spui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

IOANA felicitari ! Serghei bun venit pe aceasta lume, sa fii sanatos si norocos in viata sa ii poti face fericiti pe parintii tai !

ILDY NASTERE USOARA !!!

MARRY NASTERE USOARA !!!

vA PUP PE TOATE ! sa stiti ca abia mai am timp sa deschid calculatorul....veti vedea voi....

Laura

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata!
Carmina eu zic totusi sa intrebi persoana care tia adus medicamentul, sa vezi ce o sati zica, si daca intradevar a gresit el, atunci intra la fetele din Germania, poate te ajuta ele cu medicamentul, nu cred ca nui chiar nimeni sa nu stie ce si cum, chiar Papadie poate te ajuta cind isi face timp.

doroti_5 38+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput