Mamici de mai-iunie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Felicit noile mamici .
sanatate si refacere rapida,asteptam sa ne povestiti.
Noi am fost azi la control,pt prima oara in spital,nu e chiar asa de speriat sp.jud.Pitesti,pe cum am auzit.Aglomeratie si multa lume,zarva mare dar totusi exista organizare,fiecare medic cu pacientele lui.a fost ok .colul meu e f scurtat ,dopul gelatinos se elimina incet si sigur ,ziua cea mare se apropie,totusi mi s-a spus sa fiu cuminte pana luni ,ma dor f.tare picioarele din cauza muschilor de sus undeva sub burta.si le misc f greu,nu mai pot sa mai merg decat prin casa nimic mai mult,urc scarile foarte greu,pt ca ridic piciorul greu,simt o greutate de nedescris,deci repaos si no-spa ,pt urmatoarea saptamana.Cam astea ar fi noutatile despre noi.nu stiu cu ecografie daca ar mai trebui sa fac inca una .la 37 saptamani bebe era acolo bine pozitionat .voi ce parere aveti?
38+2....

NIKOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by nikolett2445

Felicit noile mamici .
sanatate si refacere rapida,asteptam sa ne povestiti.
Noi am fost azi la control,pt prima oara in spital,nu e chiar asa de speriat sp.jud.Pitesti,pe cum am auzit.Aglomeratie si multa lume,zarva mare dar totusi exista organizare,fiecare medic cu pacientele lui.a fost ok .colul meu e f scurtat ,dopul gelatinos se elimina incet si sigur ,ziua cea mare se apropie,totusi mi s-a spus sa fiu cuminte pana luni ,ma dor f.tare picioarele din cauza muschilor de sus undeva sub burta.si le misc f greu,nu mai pot sa mai merg decat prin casa nimic mai mult,urc scarile foarte greu,pt ca ridic piciorul greu,simt o greutate de nedescris,deci repaos si no-spa ,pt urmatoarea saptamana.Cam astea ar fi noutatile despre noi.nu stiu cu ecografie daca ar mai trebui sa fac inca una .la 37 saptamani bebe era acolo bine pozitionat .voi ce parere aveti?
38+2....

NIKOL

Suna bine NIKOL! Nici eu nu mai pot sa ies din casa....sant ca o closca care nu-si paraseste cuibul...:-((
Nu mai pot sa merg mult si ca lumea de mult...iar bb-ul tau nu mai este prematur..deci poate sa soseasca.

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Bravo Inaioana, Dolce si Alda! Asteptam cu nerabdare Ina sa ne spui cum a fost! Numai bine pt cei patru bebelusi si le tin pumnii celorlalte fete!
Fetelor, pe mine de vro 2 sapt ma bate asat mica in col de imi pare ca o sa o scap, nu stiu daca inseamna ca voi naste mai repede, dar e tare enervant, zau asa... Si mai ales cand stau pe scaun, dar las' ca mai lucrez pana pe 11 mai si gata, intru si eu in concediu ca o mma responsabila, ca si asa mai am de cumparat multe, cada, pt baga. etc...
ralucis 34+ si bb ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Felicitari noilor bebelusi.Se lungeste lista.
Am trimis in mailul comun poze cu Victor.Sper sa mearga.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

DORORTI vezi ca Ioana este numarul 7 pe listutza, la mamici si nu tot 6. .

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari noilor mamicute: Alda, sa-ti traiasca printesele minunate si Ioana: La Multi Ani pentru Serghei, care sigur va fi o frumusete de baiat! Va doresc sanatate si mult laptic pentru bebelusii care trebuie sa creasca!
Am vazut si eu pozele: Dolce, Papadie si Alda, ati facut niste minunatii de copilasi!

Va pup si tin pumnii viitoarelor mamici!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Eu m-am uitat pe mailul comun dar nu vad decat trei albume...nici o poza de bb-i...:-(((
Nu stiu eu sa ma uit sau nu merge la mine???

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

FELICITARI MAMICILOR DIN 2 MAI!!! Multumesc mult Iulyp si Lya!!!
Mama mea e f. incantata ca se va naste de ziua numelui meu (Sf. Mc. Irina). Trebuie sa vorbesc cu dr. sa ma mai lase macar pana luni. Nu am pregatit absolut nimic pt bb... Deh! Prima zi de concediu este abia azi! Si-apoi, doar 3 zile pana la nastere!!!! Imi trebuie mai mult!
Virgi
Eu am o burtica pe care lumea se face ca nici nu o observa (ma asteptau si astazi la serviciu!) Cu toate astea se pare ca fetita a depasit binisor 3 kg (dupa echo)! Sunt doar toane normale ale sarcinii! Fiecare si le manifesta cum poate si unde poate!
Nikolet
Cum ai reusit sa te faci pacienta unui medic exact pe final de cursa!!! Pana la urma, cu cine vei naste?! Oricum, mult succes! Sper sa se fi schimbat conditiile in ceea ce priveste comunicarea cu bb dupa nastere, si sa ai parte de o garda buna, atat a dr cat si a as si a infirm...
Multa bafta fetelor care inca nu au nascut!!! Pana la urma nici nu mai conteaza numarul de pe lista sau programarile pt cezariana...
Emotionant de realist suna acum pt fiecare dintre noi: mi s-a rupt apa!!!
Pupici si sanatate! Spor la odihna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

IOANA, felicitari pentru bebe! Sa fie sanatos, mancacios si sa iti aduca numai bucurii!

Monica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Amonar vezi ca pozele sunt pe adresa de e-mail nu pe photos yahoo.

Eu l-am vazut pe micul Victorash azi. Tare dragalas este. Sa va traiasca sa creasca mare si sanatos.
Noi plecam la doctor acum. Mai scriu cand venim sper sa am timp ca merg si la muna. Apopro Irinel mai am pana vineri si gata intru in concediu.

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana

Mergi la inceput