Mamici de mai-iunie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Mersi DIANA si VIRGI
Am gasit pozele!

Am facut piele de gaina cand am vizionat filmuletul acela.....ce frumos!!!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Aida (Aida_o) naste!!!

quote:
Originally posted by kim

Fetelor, tocmai m-a sunat Aida de la spital, i s-a rupt apa!!! are contractii de vreo ora jumate (cam la 4-6 min) suportabile, se plimba pe coridor si asteapta sa vina alea mari si ... bebelina AlexandrA.

Nastere usoara Aida! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

am vazut si eu pozele cu Pescarushul si Victoras sa va traiasca bebeii , sunt tare scumpi mititeii

ALIA 38w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticute.. iar am sarit vreo doua zile dar am citit tot ce ati scris voi asa ca:

Ina felicitari, sa va traiasca bebe Serghei sa fie sanatos, sa creasca mare alaturi de printesa Katja!! Refacere rapida si asteptam poze si povestea ( in special noi cele care urmeaza sa facem cezariana!!!)sa ne dai curaj !!!

Marry probabil ca la ora asta ai nascut deja , oricum iti tinem pumnii si numai bine!!

Hai tu Ildi tinem galeria deschisa!! nastere usoara si bebe sanatos si papacios!!

Diana79 si tie!! Am vazut pozici cu camera . este super !!! Sigur o sa ii placa la bebe!! Imi plac mult posterele cu personaje din Nemo!!Asteptam vesti cand te intorci de la doctor.

Virgi!!! Ce faci pai eu de la tine ca te vedeam( citeam) asa de linistita mai luam ceva curaj!! Hai capul sus si gata lasa ca o sa fie bine!! De burtica mica nu iti face stres la mine pana si asistentele de la cabinetul doctorului se mira ca mai am asa putin( azi de dimineata imi zice una vai draga dar cum tu esti in saptamana 39? nu se poate.. si avea fisa mea in brate .. ca imi venea sa ii sar la gat!!sa nu mai zic de restul(vanzatoare,oameni pe strada.. cunostiinte etc!!!)
Dar daca la eco bebe a iesit in grafic, doctorul zice ca suntem ok mergem inainte si da-i in pisici pe aia care te enerveaza cu intrebari!!
Si de baby breech ce ai citit de te sperii asa de rau? Ca ma faci curioasa zi si mie.. pleeeeease!!
Uite un si stai linistita!!

Alia iti tinem pumnii deja pentru vineri !! sa fie totul bine si bebe sa vina sanatos pe lume si tu sa te simti bine repede repede!!

Fetele noi tocmai ne-am intors de la doctor si bebe nu vrea si pace sa se intoarca deci ne vedem cu ea luni pe 8 la spital dupa cezariana.. asa ca incerc sa ma impac cu ideea desi nu merge prea usor deocamdata..in jurul meu toata lumea pare ok cu asta si ma scot din minti pai normal ca nu ii taie pe ei!!
gata ma opresc acum aici la toate si o seara buna!!

Cami 38+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

IOANA,FELICITARI !!!!!!

Sa va aduca intodeauna bucurii Serghei!

Iti doresc de asemenea o refacere rapida si de-abia astept sa ne spui ce parere ai avut despre "prestatia" lui Nayel!

Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

HAI AIDA!NASTERE USOARA,REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC PT BIBIC!!!

Dana 36 + cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D
http://tickers.baby-gaga.com/p/car146bb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Inaioana, felicitari pentru Serghei, sa-ti traiasca, sa fie la fel de frumushel si de destept ca si Katja!!

Ildi si Aida, sa aveti nasteri usoare si bebei asa cum ii visati!!!

Doamne, cum ma duc pana la bucatarie cum mai vine un bebe! deja s-a declansat valul de nasteri la mamici de mai iunie...
Dar mi se pare mie, sau noi am fost mai cuminti decat mamicile dinainte, parca inainte erau mult mai multi bebei nascuti inainte de inceperea perioadei?

Astazi, in prima zi de concediu, am avut cea mai obositoare zi din acest an (pana acum...); inlocuitoarea mea m-a sunat de... nu mai stiu, dupa 18 telefoane n-am mai numarat.... Inchei aici, sunt un ghem de nervi si daca m-apuca povestitul nu ma mai opresc.

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

hai AIDA, hai ILDI

ALIA 38w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Am uitat sa zic ca am vazut si noi poze cu Pescarush si este o superba.. clar vrea sa vina fuguta acasa ..!! Papadie sa va traiasca minunatie de fata!!

Hai Aida!!nastere usoara!!

Amonar bebe al tau bate la usa bag eu de seama..

Cami 38+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Gata am venit de la doctor. Fetitza lui mami si tati e bine. E cu capul in jos, totul e bine. Nu mi-a facut ecografie doar a ascultat inmioara si m-a palpat atat. ma mai duc in 2 sapt iar.

Curaj fetelor...bafta....nastere usoara.

Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana

Mergi la inceput