Mamici de mai-iunie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
doroti_5 spune:
HAI AIDA!!

doroti_5
38+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
ama_kaly spune:
Azi am ajuns si noi acasa..sunt franta de oboseala, nici n-am citit din urma, felicitari fetelor care au mai nascut.Acum o sa pun cateva poze cu bebe Seby din prima zi.Am fact mai multe, dar nu am scos decat cateva.E nascut pe 27 aprilie nu 28, la ora 23:10, Apgar 9, 52cm! Suntem innebuniti dupa el, abia acum mi-a venit si mie laptele..de fapt am facut furia laptelui
Suntem bine, aucm facem nani linistiti si va salutam pe toate, nasteri usoare in continuare si bebelusi frumosi si sanatosi!io
39+ cu
Seby
Poze noi: carut si lucruri Seby Bebe
LYLY809 spune:
Ama, bine ai revenit, sa-ti traiasca naparstocul!
Normal ca sunteti inebuniti dupa el, se putea altfel? Pune mana pe o pompa de san repede, daca ai facut furia laptelui!
Lacri 35 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
cristina1702 spune:
am ceva timp de cand nu am mai intrat pe net si sunt in urma rau...
felicitari proaspetelor mamici! sa va bucurati de bebei si sa aveti lapte ca sa-i cresteti mari si frumosi!
mult succes celor care urmeaza...eu o sa stau numai in tensiune de acum incolo...pt ca am senzatia ca o sa nasca toate fetele pana-mi vine mie randul, intre 21 si 25 iunie...
Inaioana ma bucur sa aud ca il ai deja in brate pe frumosul si sanatosul Serghei! Felicitari! si LA MULTI ANI SERGHEI! Cred ca si Katja e in culmea fericirii ca are un fratior...
abia astept sa vad poze cu voi toti...o familie de invidiat...
acum ma intorc sa recuperez la citit si la vazut poze al noilor bebei...
nu inainte insa, de a va spune ca azi am fost la eco la iosup...am 32 sapt si 2 zile iar madalina are 2125 gr...mi-a zis ca e foarte bine si chiar comparand cu morfologia fetala facuta tot de dansul, mi-a zis ca a evoluat spectaculos!!!!!!!! va dati seama ca a crescut inima in mine...
va pup
numai bine tuturor fetelor si putere multa!
of, abia stept sa va scriu si eu ca o am pe madalina in brate...
doroti_5 spune:
Ama, bine ai venit acasa, sa-ti traiasca Sebisor!
doroti_5
38+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
amiss_zip spune:
Felicitari Ioana si mult laptic pentru bebe!!! Te asteptam cu impresii...
kiss!
Cristina ma bucur sa aud ca sunteti ok si ca a crescut cea mica
asa frumos. Eu nu stiu daca sa mai fac o eco morfo sau nu
. Tu ai facut-o dintr-un motiv anume? Era ceva in neregula cu bebe? SAu doar de siguranta?
Va pup si multa sanatate!
neda spune:
Felicitari proaspetelor mamici si nastere usoara celor care se pregatesc de marele eveniment.Ia bb-lor le dorim multa sanatate.
Virgil-lasa prostiile cu burta prea mica.Asa o am si eu.La inceput am fost tare ingrijorata ca nu creste de l-am inebunit pe dr sa ma trimita la eco.Ce sa iti spun ca la un moment dat am slabit 4 kg.Dar bb e in grafic.Colegii imi spun ca e ridicol de mica, dar asta e. Asa ca acu chiar pot spune ca ma bucur ca nu e ff mare.Dr mi-a explicat ca o burta mare nu inseaman neaparat un bb mare.E vorba mai mult de o mai mare cantitate de apa.
Diana ai creeat un coltisor minunat pt bebelina ta.Sint sigura ca o v-a incinta decolratiile din jurul patutului. De unde ai cumparat patutul? Eu inca nu am gasit unul sa imi placa (calitate-pret).Al tau e chiar ff frumos.Felicitari pt vestile bune de la dr.Peste o saptamina merg si eu la dr si apoi am inteles ca ma chiama saptaminal.Asta inseamna ca momentul mult asteptat se apropie...
Neda34
amiss_zip spune:
Virgi si la noi burtica este mica
. Unii imi spun unde ai uitat burtica?
...sau "WOW felicitari! esti in luna a IV nu? " si eu
...care a VIII
!
asa ca nu te mai supara degeaba!
!
31+ Petra
Lya spune:
Ama
,bine ai venit acasa!Sa-ti traiasca dulceata mica.E un dulce!Sa te mulgi neaparat dupa fiecare alaptat si chiar putin inainte daca ai furia laptelui sa poata Seby sa prinda sanul bine.Te mai asteptam sa ne povestesti cum a fost si multumim de poze.
Cristina,stai linistita ca eu sunt in urma ta!Cand o sa nasc eu.......toate o sa fiti cu puii in brate.Dar lasa ca vine si ziua noastra.Eu incep sa ma simt tot mai grea,azi am avut ceva treburi in oras si am venit frantaaa dupa 5 ore,m-as fi aruncat direct in pat,dar mai am un copil de hranit,bine ca e maricica si ma inteleg cu ea ca altfel......acum fug la culcare odata cu gainile.