Mamici de mai-iunie 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
Steluta spune:
FELICITARI INA!!! REFACERE USOARA SI MULT LAPTIC PENTRU SERGHEI!!

Te asteptam cu povestea nasterii printisorului!!
Tinem pumnii lui Ildi si Aidei!!

Ama, bine ai venit acasa!!! Asteptam cand ai timp sa ne scrii impresii de proaspata mamica!!!
Steluta
32s+.
26octombrie spune:
Ama

felicitari!!!
Sa fii fericita cu Seby, sa-ti aduca multe zambete si bucurii!

Tare mult m-ai emotionat cu replica ta "suntem innebuniti dupa el"! Ia spune acum, cum e mai bine, cu burtica sau cu bebica?! E?
O mie de pupici si asteptam povestea!!!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
Diana79 spune:
Ama bine ai venit acasa. Bebele Sebi dupa mine e leit mamica lui. Sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Neda merci mult. Patul l-am luat din feb de la un magazin de bebei. L-am gasit la reducere dar cu tot cu saltea a costat 500$ canadieni. A meritat sa stii pt ca il puteam folosi pana la 3 ani si mai mult, pt ca se ia partea din fata iar apoi sputem folosi ramele sa-l facem pat duble (doar saltea dubla trebuie sa luam.). e un fel de 3 paturi in unul. Noi suntem tare mutumitzi de el.
Mor de durere de spate de la scaunul asta, Sunt la munca si nu mai pot si trebuie sa mai stau 4 ore. VAi de mine
Diana 34+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana
july_g spune:
Buna fetelor! Va mai amintiti de mine? Recunosc ca e vina mea ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar sa nu ma certati prea tare! Am motivele mele!
Am intrat acum ca sa va spun ca sunt alaturi de voi si ma bucur pentru fiecare dintre voi. Sa fiti fericite alaturi de bebeii vostri si tot ce va doriti in lumea asta sa se implineasca!
Numai bine si sa fiti fericite!
Irinel spune:
Inaioana felicitari pentru bebe Serghei! Refacere rapida si mult laptic si odihna!
Ildi, oau ce vesti! Sigur ti s-a rupt apa, n-ai cum sa te inseli... Nastere usoara! 

Aida, iata ca a venit si ziua mult asteptata... Nastere usoara si bebelina sanatoasa!

IUly_q bine ai revenit printre noi! Cum sa te uitam? Ce mai faci tu? Pupici.
Ama bine ai revenit acasa, laptic mult si odihna multa!
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
ama_kaly spune:
Am mai pus cateva poze cu bebe.Ce sa zic, e greu la inceput pana te obisnuiesti cu bebe, dar e cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat! A fost frumos si cu burtica, dar e mult mai frumos cu bebe.Vreau sa recuperez si eu din urma..nu stiu daca o sa reusesc, va
si multumim pentru aprecieri!
Poze mami, tati si Seby
Irinel spune:
Angelica bine ai venit printre noi. Inteleg ca esti tiza mea :-) Ce bine ca n-ati renuntat la bebe cum va zisese medicul....
CArmina, pupici, si eu ma gandeam la ce a zis DianaR, da nu stiam daca e corect. Stiam ca la unele medicamente desi scrie ca nu se administreaza la bebei sub 2 ani, doctorul iti spune doza corecta conform greutatii bebelusului. Da pentru ca in cazul asta e vorba de un medicament mai special si sunt doua variante, am zis sa nu spun prostii. Sa ne spui daca ai vorbit cu medicul infectionist. Pupici si numai bine.
Alia nastere usoara, vineri ma voi gandi la tine!
Fetele care ati mai nascut am o intrebare. Mi se mai diminuase cantitatea lohiilor, si vad ca atunci cand stau mai mult in picioare sau dupa ce ii fac baita Mariucii, am iar sangerare abundenta si ma doare rau burtica si spatele (ca la ciclu). o fi normal? Oare ma fortez prea tare? Nu fac foarte multa treaba, doar strictul necesar. Pana si de gatit, a gatit sotiorul, da am facut si eu altele si mai stau in picioare ca deh, treaba nu prea se face stand...Saru-mana de raspunsuri...
Carmina eu nu cred ca alea sunt contractii...
Ce de nasteri saptamana asta...
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
Irinel spune:
Ama, e un scump Seby! An vazut pozitele... Sa va traiasca sa fie fericit si sa va aduca numai bucurii!
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si
Maria (20 Aprilie 2006)
lucia_cs spune:
Diana79, foarte draguta camera. Patutul este superb si-mi place bordura de pe perete.
Si noi am lucrat mult la camera (am decupat la tapet vreo 8 ore), dar cand a fost gata am fost bucurosi si satisfacuti, ca doar e pt puiul nostru.
Virgi, sper sa depasesti starea proasta. Si eu ma enervez la intrebari stupide si sfaturi necerute, dar trebuie sa trecem si peste astea. De cele mai multe ori oamenii care fac aceste lucruri o fac crezand ca ei pot ajuta.
Ildi nastere usoara!

Ioana felicitari si refacere rapida.
Serghei, bine ai venit pe lume pui mic. 

aida_o, nastere usoara! Ce bine ca ai scapat de inducere. Asteptam sa primim vesti despre tine.

neda, noi am luat patut de la Babies'r'us, acolo poti gasi o varietate de modele. Ceea ce-mi place acolo este ca toate sunt expuse si pot vedea calitatea, etc.
Noi am citit impresii de pe Amazon si asa ne-am decis la unul.
Poate nu e pe gustul tau, dar sunt sigura ca ai sa gasesti unul exact pe gustul tau.
Imi place ca ei policy-ul lor e ca daca gasesti la concurenta cu un pret mai mic, atunci ei iti dau produsul la pretul pe care-l practica concurenta... Aceasta regula este valabila 30 zile dupa ce ai cumparat produsul.
Poze
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8
lucia_cs spune:
Ama, Sebi e un dulce. Sa-ti aduca numai fericire!
Poza in care sta la pieptul tau este absolut superba.
Bine ai revenit!
Poze
_
www.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59" target="_blank">
Sa nu-i uitam..
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati.
Apropiati-va de Dumnezeu, si El Se va apropia de voi.
Iacov 4:8