Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Amaya, ce super ca v-ati distrat atat de bine. Ma bucur pt tine si micutul Andrei. si Matei e innebunit dupa animale, dar totusi am grija sa nu le intarate caci cine stie cum ar putea reactiona... Apropo de carucior nazdravanul meu nu mai vrea sa stea in el in schimb e super incantat sa-l impinga de la spate!
OanaCretu, multa sanatate lui Seb!

Si eu ii dau lui Matei din toate, dar fara sa exagerez cu unele alimente. Nu-i dau insa deloc ciocolata, desi dulciuri cu cacao papa (mama si ce-i place cozonacul cu lapte) si nici sucuri din comert (doar cele naturale facute in casa).

Kris, felicitari pt primii pasi! Ma bucur pt voi! Cat priveste mancarea pt Bia si eu sunt de parere ca trebuie sa guste din tot ce vede la parinti!

Bubu, sa stii ca la noi a tinut faza cu leocoplastul peste butoanele de la TV. Pana in prezent nu s-a mai atins de ele! Am fost ieri la Zoo si a fost super frumos. Apropo de 2 copii, sunt convinsa ca e tare bine sa facem 2 copii! La Zoo am mers cu nepotica bonei si am vazut cat de bine s-au jucat, s-au indemnat unul pe altul incat am zis clar ca Matei nu trebuie sa ramana singur la parinti! La intoarcere le-am cumparat niste trompetute, pufuleti si floricele! Sa-i fi vazut ce joaca pe ei si ce papaceala pe ei, sa-i mananci nu alta!

Sirimie, te-ai gandit cum o sa-l transporti la cresa pe Vladut? Banuiesc ca nu locuiti in apropierea ei... Cat priveste toxi-infectia sa nu fi fost de la vopseaua de oua (stii ca mai patrunde si sub coaja). Bine ca n-a fost mai rau!

Eh, Crinuta te inteleg perfect. De altfel cred ca fiecare din noi experimentam fazele astea la hranirea copiilor. Matei a inceput de curand sa bage el lingurita in mancare si nu va zic pe unde este propulsata: pe mine, pe dulapuri, pe par, pe gresie, etc, intr-un cuvant everywhere. Din acest motiv, trebuie sa-i pregatesc o cantit. dubla de mancare fata de cat mananca el. Dar, asta e! Trebuie sa fim constiente ca numai dandu-le ocazia, puii vor invata sa manance singuri!

Ieri dupa-amiaza am facut SHAWORMA pentru noi si musafiri. A iesit super cu maioneza, chetchup, mujdei facut in casa. sa va mai zic ca am servit-o si cu bere? Yammy

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Liviana unele gradinite particulare vin cu bus-ul dupa copil daca platesti ceva in plus. Nu stiu exact daca si asta din Cotroceni de care ziceam, probabil ca da. Costa vreo 20 euro daca am inteles eu bine.

Eu i-am inrosit oua in coji de ceapa, special sa nu fie cu chimicale. Cred ca era prea vechi si pentru asta nu i-a priit. Si mie imi pare bine ca nu a fost mai grav. Nu mai fac asa ceva

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Sirimie, iarta-ma dar sunt curioasa, de ce vrei sa-l duci pe Vladut la cresa particulara? Sotul de ce nu e de acord? Sanatate lui Vladut!

De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Liviana, nu vreau sa il duc la cresa, vreau sa il duc la gradinita. Si nu exista gradinite de stat pentru copii asa mici, pentru asta nu am incotro si trebuie o gradinita particulara.

Sotul vrea ca de anul viitor sa stea bb cu maica-sa, care iese la pensie. Dar eu nu vreau sa stea cu ea, pentru ca ea nu face ce ii zic eu cind e vorba de cum sa il hraneasca si cum sa il ingrijeasca pe bb. Eu vreau sa il dau la gradinita. Cred ca e mult mai interesant pentru el decit sa stea acasa cu bona sau cu soacra-mea.

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Simona, nu exista intr-adevar gradinite de stat pt copii atat de mici, tocmai pt ca exista cresele (la care pot merge copiii de la min 8 luni!). Sunt de acord cu tine ca in colectivitate ii va fi categoric mai bine decat cu socara sau bona.

De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Liviana, aici ai dreptate, eu recunosc ca eu am o prejudecata despre cresele de stat. Mi se pare un sistem inchis in care se misca foarte putine lucruri si in care eu nu am nici un control. E la noroc, daca sint ingrijitoare bune atunci lui bb ii merge bine, altfel nu. La o gradinita particulara eu cred ca e diferit, altfel isi pierd clientii. Si sint o multime de gradinite particulare, e concurenta destul de mare.
Dar asta e parerea mea, cred ca se poate sa ma insel si ca nu e bine sa generalizez.

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Kita Am rezolvat problema cu spalatul miinilor lui Vladut la baie: am cumparat un scaun de plastic pentru copii, il pun pe Vladut in picioare pe scaun cind il spal pe miini. Din pacate ajunge cu gura la chiuveta si pune limba pe ea, dar sper eu sa creasca repede mai mare sa depaseasca chiuveta cu capul Avantajul acum este ca nu mai ajunge sa inchida apa sau sa ia obiecte de pe stelaj, cum facea inainte, si dureaza mult mai putin spalatul pe miini.

Voi ce mai faceti, sinteti bine? Va urez eu sa fiti!

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetelor, am fost iar la sala, nu mai pot, ma dor toate alea...iar acum mananc 2 patratele de ciocolata Milka, dupa ce am papat cartofi prajiti cu cotlet de porc . Inca nu mi-am propus si un regim...important e ca merg la aerobic!

Am fost iar in Tineretului si l-am dat pe Vlad in masinute, dar nu mai era asa incantat ca prima data, statea indiferent...dar a fost placuta plimbarea!

Sirimie, am auzit ca se poate face alergie si de la masline, sa nu fie de la ele!

Liviana, pai si la noi a tinut cartonul ala destul de mult, de curand a inceput sa apese pe butoane prin el! Poate il conving pe sot sa ne duca curand la zoo!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Catiflo, multumesc

Cory35, Amanda e o adevarata printesa! E o dulce foc! Imi place tare mult pluavarasul ei acela colorat.

Liviana, ma bucur ca vezi astfel lucrurile in privinta bb2. Se pare ca ati avut o zi deosebita la Zoo cu Matei.

Despre noi: astazi nu prea ne-am omorat cu pasii, si nici cu mancatul de dupa amiaza. E oare normal sa nu mai exerseze si a 2- zi? Oare a fost prea mare bucuria mea si a celor din jur? Astept si ziua de maine.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Fetelor eu sunt disperata... Iar ii curg mucii. Abia ma mai linistisem si iar vad muci. Am facut alergie la muci, cum ii vad ma apuca tremuriciu. Dar cred ca tre' sa ma obisnuiesc ca se pare ca or sa-i tot curga pana pe la 4 ani...

Mai fetelor am citi si io pe fuga si am vazut ca ati tot discutat despre crese si gradinite. Si eu as vrea sa-l dau pentru 4 ore la o gradi ceva civilizat dar mi-e frica de imbolnaviri. Desi oricum asta se va intampla indiferent la ce varsta il voi da. Eu oricum nici acum nu il izolez, se intalneste cu copii si iese afar indiferent de vreme. Cred ca de aia e si asa mucos. ma mai gandesc (ati observat cat de hotarata sunt!?)

Oana ma bucur ca e mai bine Seb. Si condoleante pentru fina ta.

Felicitari Kris si Patricia pentru pasii de urias!!!

Crinuta si eu ma enervez si dupa aceea imi pare tare rau. ca el micutzu e tare dulce si se uita cu ochi miratzi la mine s nu intelege de ce m-a suparat. dar uneori face asa niste nazbatii ca ma ia valu' Ultima descoperire... se urca in picioare pe saua calului de leganat si se da asa cu viteza ca in leagan fara sa se tina de nimic. Iar asta acum dupa e e proaspat operat.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput