Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)
Raspunsuri - Pagina 4
catiflo spune:
kris, atunci LMA mamei soacre ! sa-i creasca copiii si nepotii frumosi si sanatosi !
aici nu se dau vitamine de nici un fel, eu ii mai dau formula cite un bibe pe zi dar nu chiar in fiecare zi ca am trecut pe lapte, iar seara ii pun o lingura de cereale de orez care sint vitaminizate in special cu fier.
am uitat cine a spus ca a dat carne de porc la puiutz,scuze , eu i-as da pt ca mi se pare mai molcutza decit cea de vita (bineinteles carne slaba). poate ca maimutza mea s-a saturat de pui...
in seara asta spalam vasele dupa masa si el a vazut bibe pe chiuveta si l-a cerut, l-am pus pe canapea sa-l bea si sa asiste la discutiile politice de la tv, dupa aceea a mers la culcare si n-a mai vrut lapte. poate reusesc sa ii fac programul in asa fel incit sa bea laptele inainte de a merge in patutz.
pupici
sirimie spune:
Liviana am vazut si eu pozele cu apa din Braila. Sper sa se retraga apa in curind.
Bubu am vazut pozele cu Vladut in masina si in cos Nu sta deloc, nu-i asa? E un nazdravan
Si Vladut al meu se trezeste noaptea, nu inteleg de ce. Parca doarme rau (eu sigur nu dorm prea bine Il pun linga mine si se foieste tot timpul, nu ii convine nici o pozitie.
Si Vladut al meu se uita la televizor de sub televizor, sint putin ingrijorata despre asta - pentru ca eu nu il las, dar nu sint sigura ca bona il ia de acolo. Trebuie sa gasesc o solutie, sa il urc mai sus cumva, inca nu stiu dar trebuie neaparat.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
Shobo spune:
da, mai, asa mi-au zis dr-ii sa-i dau!
nu cred ca e asa grav, mai ales ca i-am dat 5 pic/zi si asta fiindca si Culcer si pediatra lui si analizele mi-au zis ca era putin anemic la 5 luni, iar apoi cind am reintrebat cind ne oprim mi-au zis sa-i mai dau niste luni bune.
Acum am sunat d-ra si ne-a zis sa ne oprim cu ambele, iar Vigantol sa-l reluam din sept.
voi cite pic/zi de Vigantol ii dati? noua ne spusese 4 pic de la 1 an dar eu i-am dat doar 3. pina la 1 an a primit 2.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
sirimie spune:
Amaya, Liviana va multumesc pentru raspunsul despre gradinita si cresa. Eu am auzit de gradinite particulare unde merg copii de la 1 an si jumatate si chiar mai mici, e una in Cotroceni care primeste copii peste 1 an si jumatate, am aflat aici pe forum de la Clara. Acolo as vrea sa il dau, doar ca sotul meu nu prea e de acord. Sa vedem.
Clara ce mai faceti? Ce mai face Seb, l-ai mutat la gradinita din Cotroceni? Ce mai face burtica? Cred ca e mare acuma. Nastere usoara si bb sanatos!
Tomasa eu i-am dat lui Vladut sa bea dintr-o cana cu un fel de pai, ii place sa se joace cu chestia. Poate incerci si tu si il convingi asa pe Tudor sa bea mai multe lichide.
Crinuta cu siguranta veti gasi solutia cea mai potrivita pentru toti, in viitor.
Eu cred ca nu trebuie sa te enervezi pe Rayan, toti copii fac nebunii. Eu rid cind il vad ca face nebunii, pai inseamna ca e destept tare Citeodata am impresia ca sint prea permisiva. Vladut reuseste cu greu sa ma enerveze, a reusit o singura data pina acuma cred, si atunci pentru ca eram eu prea obosita..
Poze de la Mot
sirimie spune:
Kris, Lavinia, Liviana, Tomasa, Bubu multumesc mult mult pentru raspunsuri despre bubite. Am fost la doctor si a avut toxi infectie alimentara. Eu nu am mai experimentat asta pina acuma, mi-a zis sa ii dau niste picaturi si regim cu orez dar nu l-am respectat pentru ca el e constipat. M-am bucurat ca nu e nici o boala a copilariei. Cred ca i-au trecut intre timp.
Nu pot sa imi dau seama de la ce. I-am dat marti un ou rosu facut simbata, cred ca de la asta (desi nu l-a mincat pe tot). Altceva diferit nu i-am mai dat. Duminica de paste i-am dat mai multe chestii noi, masline si brinza feta si putina supa de miel dar nu cred ca asa de mult timp are bubite..
Asa de mult tin bubitele in caz de toxi infectie alimentara? De marti-miercuri pina luni?
Poze de la Mot
sirimie spune:
Amaya are sa vina si bb2 de vreme ce il doriti, stai linistita!
Ana Maria ma bucur ca sinteti bine, ati scapat!
Florina spor la mutat!
Dana am vazut poze cu voi la picnic. Ce mare e Cris!
Oana Cretu multa sanatate lui Seb, sa isi revina repede! Condoleante pentru finuta voastra.
Shobo si eu i-am dat lui Vladut fier, de pe la 2 luni pina la 1 an. La recomandarea pediatrului, pentru ca a fost prematur. Eu cred ca poti sa nu-i mai dai.
Eu ii dau lui Vladut Vigantoletten 500 cu fluor care are 500UI de vit D. O picatura de Vigantol are 500UI de vit D. Eu cred ca e mult 4 picaturi de Vigantol, dar depinde de bb, e bine cum iti spune pediatrul. Eu am sa ii dau Vigantoletten pina la 2 ani.
Poze de la Mot
BDana spune:
Eu ii voi da lui Cristi Vigantol pana la anul pe vremea asta. El 18 luni face in iulie si apoi nu are rost sa intrerup o luna ca sa reincep din septembrie pana in mai anul viitor. Asa ca va primi in continuare cate 2 pic/zi.
si o zi buna.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
sirimie spune:
Bubu spor la invatat! Sigur ai sa te descurci tu! Si multa sanatate lui Vladut al tau, sa nu mai faca kk moale!
Sara ce nivel de preturi au lucrurile pentru bb? Si eu ii dau lui Vladut medicamente cu siringa, numai asa ii plac..
Kris,Patricia FELICITARI! pentru umblarete! Eu cred ca in curind curind o sa mearga ele singure tot timpul! Vladut si-a dat drumul in 3-4 zile dupa ce a mers 5 pasi.
Poze de la Mot
cory35 spune:
Cum a zis si Catiflo nici In Canada nu se dau vitamine copiilor..si eu i-am dat putin Vigantol, care mi l-a trimis sora-mea din Ro dar apoi m-am oprit si nu stiu daca o sa-i mai dau (poate prin septembrie)
Simirie toti puiutzii au nopti agitate(cred ca din cauza dintisorilor, maselelor si altor cauze)
Oana ma bucur ca e mai bine puiutzul mic.
Noi ieri am fost in parc si Amanda jumate de ora s-a plimbat dupa un ciine( galben, cred ca lab)care era foarte blind si mai punea mina pe el, apoi facea "amaaa" si cind am venit la prinz a cazut frinta.
Crinutza avem si noi faze cu datul peste mina cu mincare, si exact ca pe tine simt ca ma lasa nervii..Si are zile cind e tare mofturoasa la mincare si ar minca numai timpenii.. Ieri inloc de supa a vrut numai biscuiti si struguri..
Kris felicitari si micutzei-umblaretze Bianca
Am sa pun si eu niste poze..Cele noi sunt in albumul Paste 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cory352001/my_photos
crinuta spune:
Da Cory, se aseamana mult copiii nostri. Recunosc ca ma simt mai bine cand stiu ca nu sunt singura in situatia asta, si ca de fapt asta e o varsta critica si trebuie sa o luam asa cum e.
Sirimie, eu nu ma supar ca e istet, din contra, dar 99% din activitatile lui zilnice sunt periculoase sau interzise, deci eu stau tot timpul cu sufletul la gura gandindu-ma oare ce baga acum in gura, oare unde se mai catara, oare ce ii mai trece prin cap sa faca, etc.... si sunt epuizata psihic mai mult decat fizic.
Azi a mancat putin peste fiert cu rosii si ardei, spanacul l-a refuzat desi a fost foarte bun. Nu stiu, ori sunt maselele, ori devine mofturos si asta nu e bine.
Nici nu imi mai vine sa gatesc daca nu stiu ca va manca, dar deocamdata incerc.
Crinuta si Rayan