Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

buna fetelor!

pt cele interesate de produse de imbracaminte (de calitate) pt. copii am pus poze in album si preturile corespunzattoare (preturile sunt in lei vechi).oferta este variata (model, culoare)astept parearea voastra si de ce nu, comenzi. mentionez ca sotul va veni sapt. viitoare in ro. si va puteti intalni cu el daca doriti. ulterior am sa va comunic cum puteti lua leg. cu el.parearea voastra conteaza.

o noapte buna va doresc tuturor

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Simona, mult succes in luarea unei hotarari cat mai corecte in ceea ce priveste cresa / gradinita lui Vladutz!

Ana Maria, imi pare rau ,dar poate e prea sensibil la raceli. Vorba ta, si inca il alaptezi! I-ai dat imunobaby?

Amaya, ce-ti face puiul dupa zbenguiala de ieri?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Sara18, preturile sunt acceptabile din punctul meu de vedere. Dar nu prea am vazut lucrusoare de fetite.
M-ar interesa: palarioare, rochite, salopetele de vara, tricouri de fetite, jachetute, fustite, etc pt sezonul ce urmeaza.
Unde veti deschide magazinul? si mult succes!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Kris,am pus si lucruri de fetita. oferta e variata .nu am avut timp si loc sa pun cu toate lucrurile poze. dar ce pot sa iti spun este ca se gasete tot ce vrei.de magazin nu pot vorbi deocamdata,trebuie intai sa imi dau seama cum merge, sa imi fac o idee.

te pupic si eu

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

simona, toxiinfectia alimentara poate fi de la albush, acesta fiind unul dintre cei mai cunoscuti alergeni.
azinoapte, in super premiera mondiala, Gabitza a dormit de la 8 pina la 6:30 in plus, parca nici nu s-a mai foit in pat ! ce pacat ca eu am nasul putin infundat si m-am trezit... oare cind va fi noaptea aceea in care sa dorm neintoarsa???
oana, noi am reusit performanta sa fim aproape fara muci de 2-3 zile, dar m-am uitat la copii la gradinitza, cih... muci pina la barbie, urit de tot... n-avem ce face, scoate-i cum poti ca altfel ajunge saracutul de Seb sa faca otita sau conjunctivita ca Gabriel
liviana, gabitza vrea sa manince singur, acasa il mai pacalesc si ii mai bag eu mincare in gura cu lingurita sau chiar cu mina, dar ami-au spus fetele ca la gradi refuza sa le lase. asa ca incerc sa nu ii dau mincare prea curgatoare, cu iaurtul e mai greu, mai ales ala cu fructe ca e f lipicios. aseara spre ex i-am dat 4 perisoare din ciorba si 2 bucatele mici de placinta de dovleac, apoi felii de para moale la desert. el nu maninca mere si pere crude decit f rar si f putin, iar si la cele fierte trebuie sa curat coaja ca se ineaca cu ea.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Kris, nu te panica, las-o in ritmul ei.
Reb acum merge combinat cu de-a busilea, si incerc sa ma mai bucur si de asta, ca e tare dulce.

SAra, sa inteleg ca aduci pentru fiecare in parte ce comanda sau aduci la un magazin, undeva??
si pe mine m-ar interesa niste rokite de vara subtiri si frumoase de bbc daca vezi sa pui ceva poze, pls pentru fetite de 1-1 an jumate, sa ii ajunga toata vara.

Ana-Maria, super haios Victoras ce face el.
Nu stiu ce sa zic de muci, noi nu am avut probleme, si la fel, sintem calite, iese cu copii, pe orice vreme, etc.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sara, sunt super hainutele, mi-au placut camasile si tricourile de baietei. Daca aduce mai multe hainute, poate ne intalnim sa le vedem, poate alegem ceva, ca asa mi-e greu sa zic, pana nu le vad/pipai.

Kris, lasa ma, fata, poate inca nu are curaj suficient sa mearga, dar SIGUR va merge! Stiu ca abia astepti, mai ai putina rabdare!

Eu sunt zombi! Vlad la 2 noaptea s-a trezit plangand, l-am lasat, dupa juma de ora l-am luat cu mine in pat, ca facea rau de tot, dadea cu picioarele in pat, urla rau. A stat o ora cuminte intre noi, apoi s-a ridicat, s-a dat jos, vorbea si se juca, la 3 dimineata!!! L-am luat pe sus si l-am dus la el in pat, unde iar au inceput urletele de rigoare, vreo 40 de min, cred, cand iar l-am luat, am tipat la el, sotul a tipat la mine...pana la urma a adormit iar intre noi, pe la 4 jumate si la 7 fix era in picioare!!! Pai as dormi in orice pozitie, nu stiu ce o avea de nu-i place sa doarma!

Eu cred ca racesc, ca imi curge nasul.......

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Sara, eu nu vad preturile. unde sunt puse? E un magazin care aduce haine din Israel - ML cred ca se numeste, dar pentru adulti - gravide si/sau marimi mari. Mi-am luat de la ei cand eram gravida, sunt de calitate si preturile mai sus dar au oferte, reduceri de sezon, lichidare stoc.
Eu m-am gandit intre-o vreme sa deschidem ceva cu hainute pt copii dar am credite pentru casa si nu mai e loc de altele...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Am trimis mesajul incomplet fara sa vreau....
Asa, vroiam sa va urez sanatate tuturor celor cu probleme si sa felicit plimbaretii.
Noi i-am cumparat Meri masinuta pentru ca in parc se juca de cate ori avea ocazia cu masinutele unui "prieten" de-al ei, un baietel de aceeasi varsta. Si ieri a facut nani cu masinuta.
In ceea ce priveste "ce ne enerveaza" pe mine ma enerveaza ca mananca f putin si de multe ori adoarme la pranz nemancata. Si in general mananca mai bine in a doua parte a zilei. La ea mesele de lapte inseamna 100-130ml. La varsta ei! Ca un bebe de 2 luni... rar 150 ml. Bine, problema asta am avut-o mereu, dar speram sa isi mareasca si e acantitatea in timp...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dragelor,

va scriu pe fuga, caci am atata treaba......deh incep acusi-acusi examenele si eu am capul vraiste!!! noroc cu buni care si/a luat in serios rolul de bona (caci v/am mai spus ca vreau sa ma intorc la serv) si a plecat cu ea la plimbare!!!!

noi am venit vineri, Crisu s/a comportat exceptional si pe drum si acolo. drumul a fost de 6-7 ore, cu o pauza de aproape o ora in vama, in care s/a plimbat nestingherita peste tot, in rest drum intins cu carti si jucarii si papica.
a stat toata ziua numai in curte si s/a jucat la nisip, plangea cand o bagam seara in casa. a vazut toate animalele de curte si stie cum face fiecare, radea si chiuia cand le vedea.

singura problema a fost ca pe miercuri a mancat castravete murat si a facut indigestie, sau sa fi fost de la vreo gura de nisip....caci are obiceiul (cum am vazut ca majoritatea o are) de a gusta "bunatatile" de pe jos. pana la urma am dres/o cu ceva medicamente si regim strict! aaa....la vama nici nu ne/au intrebat de medicamente.

a devenit o vorbareata, din repertoriul nou: catoshi (cartofi, din nefericire au fost prajiti si cu usturoi, dar putinei) coco (ciocolata) ata ce? (asta ce/i / cine e) si are tendinta de a repete ultimele silabe de la orice.

Patricia si Kris felicitari pt mers, in curand nu o sa mai puteti sa va tineti dupa ele.

Ana maria sanatate multa lui victoras

revin pe timp ce recuperez....pupici

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput