Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

kris, ai rabdare cu fata, mami!
Codrin a facut primii pasi la 1,1 ani si timp de 1 luna nu a prea mai exersat, abia la 1,2 luni a mers bine!

sanatate multa lui Victorash!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Ixxi, dar ce vorbarete sintem
Unde ati fost plecate, la mare??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ixxi, cred ca sunteti campioane la vorbit!!! Bravo piersicutei!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Patricia nu am fost la mare......ci la mare distractie le socrela.....

Megg nu cumva nu/i place laptele de papa asa putin?
bubu sanatate multa si felicitari pt aerobic, la ce sala mergi? cat costa? si restul detaliilor.....
liviana si noi vrem sa ajungem la zoo cred ca cai mici s/au distrat de minune.
cat despre jocul in 2....eu am vazut ce bine a fost pt Crisu sa se joace cu verisoara ei de 6 ani...nici nu speram sa se impace asa bine

sirimie si eu cred ca gradinita face minuni, eu de la anul o sa o dau la gradi, pana atunci o las cu mama, care ma asculta si stiu ca va avea grije de ea si o va educa bine (doar a fact/o cu mine.....)

fug sa invat ca acum imi vine gaza si eu.....

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Ixxi, felicitari ca ai socrela la mare distanta!
am intles de mare, ca am vazut ca ati trecut prin vama si nisip.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetelor , ne-ati dus lipsa ?
Multumesc tuturor fetelor pt. cuvintele frumoase si pt. tot ce au scris cu privire la pierderea mea .
A fost o perioada ciudata aici o sa va spun eu .
Mandy are 6 dinti si merge bine .
Intre dintii de sus in mijloc are o strunga mare , spetr sa nu ramana asa .
Acu ma duc sa va citesc si va mai scriu diseara , papa ,.

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 15 luni

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
olanda

Mergi la inceput

Alina, nu cred ca ramana asa. Si Reb are la fel, dar dintii trebuie sa mai creasca si cred ca se acopera strunga. In plus, nici nu ar avea cu cine sa semene, nimeni din familia noastra nu are strunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Si noi avem strungareata. Si eu sper sa nu ramana asa. Si doar 7 dinti si 2 masele.

Aseara am fost la ortoped. Din pacate nu la unul pediatric. Alexandra merge destul de mult pe varfuri, mai ales cand se grabeste si alearga. De cand s-a nascut a preferat sa stea cu laba piciorului un pic inauntru (si datorita pozitiei proaste din uter). I-am facut putin masaj, in timp s-a mai ameliorat pozitia piciorului dar acum ma gandesc ca poate are ceva legatura cu mersul in "poante". Ortopedul mi-a recomandat sa ma duc la un dr. de copii (am facut programare la dr. Jianu la Medicover). Azi dimineata era omor la spital la Grigore Alexandrescu asa ca am preferat sa-i fac programare la cabinet. Oricum, mi-a recomandat ghetute ortopedice sau talonete. Va tin la curent si sper sa fie bine.

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Ubi, sper sa fie totul ok cu piciorutul.

Hai ca mi-ai transmis si mie teama bacului Aseara eram in plin examen de bac, nu intelegeam de ce trebuie sa il mai dau o data, si aveam niste exercitii asa de grele si plingeam ca nu stiu sa le fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Megg, si noi tot 150 ml lapte mancam. Si ii PLACE la nebunie, dar pur si simplu se satura si nu vrea mai mult.

Alina Maria, inteleg ca are 2 dinti sus si 4 jos? Imediat ce ii ies si urmatorii 2 sus o sa inceapa sa se inchida strungareata. Si oricum nu are legatura cu forma dintilor finali. Eu de ex, am avut o dantura la dintii de lapte impecabila, iar la dintii finali numai strambaturi.

Mergi la inceput