Mamici de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 3
Amonar spune:
ADINUSH
Felicitari pt vestea cea mare si minunata! Iti doresc o sarcina usoara si un bb mancacios si sanatos!!!
(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)
adinush spune:
Amonar in primul rand multumesc pt urari.Am vazut ca si tu eshti din Olanda.Eu nu o sa ajung la dr pana la sf lunii si cautam sa iau ceva cu acid folic pana atunci.Cumnata-mea care are si ea o burtica de 21 de saptamani mi-a recomandat Gravitamon.Ce zici? Sa-l iau?(are niste vitamine+acid folic...special pt mamici)
nushulica spune:
si eu urmaream cu sufletul la gura sa vad cand apar mamicile de ian febr 2007 si iata ca au si aparut
FELICITARI ADINUSH SI SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!!!
PS. sper sa intru si eu acusha aici poate chiar la ianuarie-februarie 2007
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
VoichiV spune:
Adinush, ma alatur si eu felicitarilor si iti urez o odisee minunata, la capatul careia sa ai minunea mica in brate.
VoichiV35+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
mariana_1976 spune:
Adinush, iti doresc o sarcina usoara,fara probleme si un bebe sanatos de nota 10!
Eu aveam 21 de ani cind am ramas gravi cu primul bebe care s-a nascut in ianuarie 1998...Ca si tine,eram intr-o tara straina,ma descurcam asa si-asa cu limba,iti dai tu seama..Nici nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul!
Acum in februarie 2006 am devenit mamica a treia oara...
Am auzit ca o treime din mamici nasc acasa in Olanda!Asa o fi?
Probabil foarte curind o sa se "ingroase" listuta voastra
multa sanatate si numai bine
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
adinush spune:
Da,foarte multe nasc acasa dar eu nici nu ma gandesc.Am o prietena din Romania care pana la urma a hotarat sa nasca acasa dar tot vreau la spital.Motivele sunt simple:la spital nu te primeste pana nu ai dilatatie 8(ori la dilatatie 8 nu-ti mai arde sa te plimbi cu masina) iar la nastere nu e dr e moasa(cea care te-a asistat pe parcursul sarcinii).Deci de ce sa te chinui cu inca alte 10 femei pe langa tine cand poti s-o faci la tine in dormitor unde stai cum vrei,unde vrei.Dar eu sunt mai prapastioasa si dk Doamne fereste se intampla ceva rau(de genul cordonul ombilical strans in jurul gatului) si nu mai ajungi la timp la spital?
Vorba aia...better safe than sorry
cristina1974 spune:
ADINUSH
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si eu sunt o mamica de noiembrie-decembrie ,care vrea sa iti ureze tot binele din lume, o sarcina cat se poate de usoara, fara prea multe greturi si alte dureri, asi o nastere cat se poate de super......si un bebe mancacios si sanatos.
cristina lutac
Nally spune:
Adinush felicitari!!!
Sa fiti sanatosi amandoi .... sa fii cuminte si sa faci ce face o burticuta ... somnic, papa sanatoasa si multa liniste sufleteasca .
Felictari si taticului ... care stiu ca e in culmea fericirii!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Sebi la 1 An!
* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*
pisoi3 spune:
Adinush, felicitari! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri din plin de aceasta perioada minunata!
Si eu sunt mamica de ianuarie-februarie 2006 si imi amintesc ce fericita am fost cand am aflat ca sunt graviduta.
Iti doresc o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara!
Sa va adunati cat mai multe gravidute!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
a_deju spune:
Buna! Se pare ca sunt alaturi de tine, adinush, tot mamica de ian. 2007, dar nu e inca foarte sigur, trebuie sa ne consultam cu ginecologul... Testul l-am facut pe 1 mai si a iesit pozitiv, insa s-ar putea ca sarcina sa fie mai mare de 4 saptamani... In fine, o sa aflam saptamana viitoare !!! Si apropo de varsta adinush, eu am 25, ceva mai mult decat tine, tot la prima sarcina, deci vom afla impreuna tot ce trebuie sa stim sa avem bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi Pupici multi si dragutelor mamici din generatia 2006 si multumim de incurajari si urari!Noroc ca avem cui pune intrebari si cere sfaturi Poate e vreo mamica de 2006 din Constanta care sa-mi povesteasca si mie mai pe indelete cum e cu nasterea la spital, medici ginecologi, teste care se fac in Constanta sau pentru care trebuie sa mergi la Bucuresti.... Inca nu e urgent, dar normal ca as vrea sa le stiu pe toate de-acum daca s-ar putea Pupici si UUUUUUUURAAAAAAAA!!!!!!
Deea si bebe