Mamici de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 4
bertha spune:
Bine ai venit pe DC, Adinoush!
Iti doresc sa ai o sarcina cat se poate de usoara!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
a_deju spune:
Thanks adinush, esti o dulce! am fost la med de familie in dupa-amiaza asta, o tanti mai ciudata, i-a iesit ei la socoteala ca as fi in 6 sapatamani (ceea ce, va spun eu pe proprie raspundere, e mai mult decat mission impossible... ). Ma rog, asteptam confirmarea de sapt viitoare, si apropo de: m-am hotarat pt dr. Rusa (fiul). astept inca pareri, sfaturi sau orice fel de informatii referitoare la ginecologi in constanta si nasterea in minunatul spital judetean... Cat despre DPN, ori sf dec., ori inceput ian., oricum ar fi, de-aici nu mai plec . sanatosi sa fim, ceea ce va dorim si voua, tuturor burticutelor de pe DC!!
Deea si bebe
anasebe spune:
Adinush, Deea FELICITARI!
Tot mamica de ian-feb 2006 sunt si eu si am tinut neaparat sa va felicit. Sa va bucurati de fiecare clipa a sarcinii, deoarece sunt momente unice (mai ales cand o sa inceapa bebe sa miste). Faceti toate testele pe care vi le cer doctorii vostri, ca-i mai bine sa fi linistit si sa nu ai dubii.
Deea, pai ti-or fi iesit 6 saptamani incepand cu prima zi a ultimului ciclu, caci asa se calculeaza. De aia si sarcina are aproape 10 luni (40 sapt). Ia calculeaza, iti ies 6 sapt?
Pupici dulci, si nu va faceti griji, mamicile de ianuarie - februarie 2006 va vor urmari atent.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Qamar spune:
Deea, felicitari pentru vestile bune, o sarcina usoara si frumoasa, si un bebe asa cum iti doresti tu !!!
Cu drag, de la mamici de martie-aprilie 2006
Noe si Anne Bianca
Laura Ioana spune:
Adinush, Deea felicitari!!!! Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mexxa spune:
Alinush, Deea FELICITARI si sa aveti parte de sarcini usoare si bebei sanatosi.
Va o mamica de sept-oct2006
poze
Vine barza
madaluta spune:
salutare burtici! sunt si eu o graviduta de nov-dec 2006 si sunt din constanta. ma bucur k mai sunt constancence pe aici k sa mai impartasim din experiante.eu sunt deoacamdata la d-na dr Lutescu, dar am de gand sa nasc tot cu Rusa. imi place la d-na Lutescu faptul k respecta programarile si paientii. dc esti deja pacienta dansei nu tb sa astepti o luna k sa te programeze ci te cheama chiar a doua zi sau chiar dc nu are program.are si aparate foarte performante, ceea ce la Rusa nu am vazut(am mai fost pacienta dansului)Totusi as vrea sa nasc cu el pt k stiu k dansul te asista cu siguranta la nastere si este si adeptul cezarianei.dar ma voi mai gandi pana pe la 7 luni. deocamdata sunt foarte multumita de d-na lutescu, contrar altor pareri .Si la ce greturi am nu stiu cum as rezista acum ore in sir la rand la Rusa.E cel mai neplacut lucru pt o graviduta si nu inteleg de ce nu face programari
a_deju spune:
Buna madaluta! Tare bine-mi pica sa aud o voce prietenoasa de constanta, ceea ce nu inseamna ca nu multumesc din suflet si celorlalte mamici sau burticute pt urari! Exact la "timpii de asteptare" m-am cam blocat si eu in ceea ce-l priveste pe dr. Rusa... Eu nu prea m-am gandit sa am pe cineva care sa urmareasca sarcina, si altcineva cu care sa nasc (nici nu stiam ca se poate, repet, e prima sarcina, nu prea stiu cum decurg lucrurile...), dar daca e pe-asa, normal ca la fel as face si eu, pt ca la capitolul stari de greata, sunt complet alaturi de tine, madaluta . In acest caz, as incerca la valentin peteanu, este ginecologul nasei mele, si are "recomandari" bune-ntre noi, fetele . In acelasi timp, mai exista un aspect care inca ma nedumireste: care-i treaba cu rezervele la spital?? Tin de un medic anume cu care iti programezi nasterea, tu ce stii madaluta? Pupici la burtici si astept vesti cu nerabdare
Deea si bebe
Daconst spune:
Bine v-am gasit viitoare mamici si va doresc sarcina usoara si bb-ii sanatosi !
Ma alatur si eu grupului de mamici din ianuarie 2007.Am facut testul de 2 zile si a iesit pozitiv,dar parca pina marti pina merg la dr nu am liniste.
Nu realizez prea bine ce se intimpla pentru ca n-am asteptat prea mult sarcina asta,adica dupa 2 luni ce am renuntat la pilule s-a si intimplat minunea.
Am si ceva dureri la ovare iar sanii parca nu-s asa tari.O fi de rau?In rest n-am alte probleme sau simptome.
La voi cum e???Astept si alte pareri sa ma mai linistesc.
A,sa nu uit sunt nascuta de Craciun deci Capricorn si voi naste tot un capricorn,daca merce totul bine!
Dana