Mamici de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ADINUSH, ITI DORESC O SARCINA USOARA SI UN BEBE FRUMOS SI MANCACIOS!

..uite ca in timp ce noi mamicile de martie-aprilie ne pregatim sa ne mutam la scutece, apar noi si noi burtici! ...,ma ia cu melancolie

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Felicitari Adinush! Sper sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
O sa vezi ce bucurie va fi peste un an cand vei vedea ca apar mamicile de ian-feb 2008! Eu una astazi asha am patit! Aveam gangania mea de 4 luni in brate, citeam postarea ta si m-au podidit lacrimile! Sper sa te bucuri cat mai mult de cea mai frumoasa perioada din viata unei femei (desi pe moment diversele neplaceri o sa ti se para coplesitoare)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

ADINUSH, sunt si eu o mamica de ianuarie-februarie 2006! Iti inteleg foarte bine bucuria si parca retraiesc clipa in care am vazut testul de sarcina pozitiv! Iti doresc o sarcina usoara, nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!
Bafta tuturar mamicilor de ianuarie-februarie 2007!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

felicitari adinush!
sunt o mamica de ianuarie-februarie 2006, care acum are lacrimi in ochi de emotie dar si o bebelusha minunata in brate. va doresc multa sanatate si fericire. o sarcina usoara

daniela si ioana alexandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Multumesc tuturor pentu urari,sper si eu sa fie bine.Eu insami sunt nascuta in noaptea de revelion si prietenul meu a spus ca e sigur ca o sa ma chinui sa fac bebeul mai devreme cu 4 zile
Sunt un pic speriata pt ca sunt o viitoare mamica foarte tanara(revelionul asta am facut 21) dar increzatoare.Atat timp cat se termina totul cu un bebe sanatos,restul nu mai conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by adinush

Multumesc tuturor pentu urari,sper si eu sa fie bine.Eu insami sunt nascuta in noaptea de revelion si prietenul meu a spus ca e sigur ca o sa ma chinui sa fac bebeul mai devreme cu 4 zile
Sunt un pic speriata pt ca sunt o viitoare mamica foarte tanara(revelionul asta am facut 21) dar increzatoare.Atat timp cat se termina totul cu un bebe sanatos,restul nu mai conteaza

Adinush, eu aveam 22 cand am ramas insarcinata cu Bianca si crede-ma, nu stiam absolut nimic despre cum sa ingrijesti un bebe mic insa acum parca nici nu-mi vine sa cred ca azi maine face 2 luni si ne-am descurcat asa de bine..multe lucruri o sa le stii face din instinct, iar la 21 de ani eu zic ca o sa fii o mamica super...La noi dr pediatra se mira de ce zimbareata e asta mica, cum sa fie altfel la cat de zapacita si cu gura pana la urechi sunt eu?

asa ca, don't worry, o sa vezi ce bine o sa fie! deocamdata bucura-te de sarcina si de burtica..ca mie tare mi-e dor cateodata...

Noe si Anne Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Felicitari Adinush
Si eu tot o mamica de ian-feb 2006 (vad ca te-am invadat) si iti urez sarcina usoara, nastere cu peridurala si bebe sanatos!
Si pentru orice intrebari, va stam aproape, ne gasiti la bebelusi de ian-feb 2006.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Felicitari !!!1 Si eu sunt o mamica ianuarie-februarie 2006, sa ai o sarcina usoara si sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos.
Silvi si bebe Alain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Adinush.
Doamne ce emotii m-au trecut cand am auzit ca a aparut prima mamica de ian- feb. 2007.
eu am fost prima mamica de ian-feb. 2006, care a deschis cap., asa ca tine.
Sarcina usoara in continuare. ai grija de tine si de burtic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Adinush ,suntem nascute in aceiasi zi!!!!

De revelion!!

Pupici si curaj

Mergi la inceput