Mamici de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 13
Fabya spune:
Am intrat numai sa va salut
si sa va urez sarcina usoara si bebei sanantosi
la toate viitoarele mamici pe 2007.Am sa va urmaresc si vad ca lista se mareste pe zi ce trece.....![]()
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
sim spune:
Erix bine ei venit! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos! Si eu am exact aceleasi date ca si tine. Mergem de manuta! ![]()
Dolphyn drept sa-ti spun, nu mai tin de ceva vreme poze la semnatura, pentru ca am auzit tot felul de lucruri si imi este cam teama. Dar din cand in cand le mai arat prietnelor de pe forum. Ca sa ne cunoastem mai bine, aici sunt ceva poze de la serbarea primaverii: . Domnisoara mea este cea imbracata in verde, iar la sfarsit m-am bagat si eu in vreo 2 poze sa se vada cat sunt de mandra de dumneaei. ![]()
Adinush eu ma gandeam ca poate scap de data asta, dar acum imi dau seama ca mai am putin pana sa intru in perioada cu "distractia". De la ce saptamana au inceput greturile la tine? Hai ca mai e putin si o sa treaca...vine perioada frumoasa cu miscari prin burtica.
Va pup si va doresc o seara frumoasa! 
Simona
4+ si Ruxi
Cristinna spune:
Buna fetelor
. In dupa masa asta am fost la eco si i-am vazut inima puiutului meu
. E un sentiment coplesitor si tati a fost fermecat
si parca doar acum am constientizat ca dupa 2 ani de asteptari , chiar ni se intampla minunea asta. Azi suntem in saptamana 6 si 3 zile, iar nenea
ne-a linistit ca sarcina este in grafic
.
Pot sa zic ca deocamdata am o sarcina usoara, fara varsaturi, fara pofte, fara somnolente prea mari, doar cu durere de sani, pisu destul de des si rareori usoare dureri de burtica ca si inainte de ciclu.
Catalina tu cum mai esti scumpa
?
Va
pe toate si sper sa ne cunoastem mai bine si sa ne impartasim experientele de zi cu zi.
Cristinna
6+
adinush spune:
Pai niste greturi usoare am avut sin saptamana 6..o data cu sapt 7 au inceput
Astept si eu sa treaca ca nu prea pot sa pap mare lucru
Adinush
7+
Daconst spune:
Fetele care ati mai fost la dr in ultima vreme,ce analize ati mai facut?
Eu merg luni si habar n-am ce se mai face?
Voi ati facut vreo ecografie normala sau doar vaginala?
Dana 6+
gabriela_s spune:
buna seara
vad ca toata lumea pe aici se vaita de greturi.
dupa ce am fost cumintei toata saptamana,azi dimineata cineva nu vroia sa o lase pe mami sa se duca la servici...noroc ca am o solutie facuta la farmacie pe baza de reteta si mi a mai luat din starile de greata...desi tot reveneau in timpul zilei de azi,ceea ce m-a facut de cateva ori sa dispar de la obiectiv(mai si lucrez cu publicul si oamenii se asteapta sa vada un chip zambitor nu o moaca lesinata ca a mea azi...)
sambata merg la ecografie si analize...eco o sa fie cel mai frumos cadou de ziua mea
va pup
edit:daconst ,eu am o lista de analize pe care trebuie sa le fac si arata cam asa:
secretie vaginala
cito papanicolau
RH
HLG
grupa sanguina
transaminaze hepatice
calciu
magneziu
glicemie
GOT/GPT
fier
sumar de urina
uree
HIV
VDRL
putintele,nu?bine,defapt nu e asa mult de alergat,trebuie sa trec pe la doua cabinete...
"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
http://community.webshots.com/user/gabriela_s28
dolphin9913 spune:
quote:
Originally posted by dolphin9913
SIM ai o fetita superr frumoasa sa-ti traiascasi mami e frumoasa
![]()
astazi ma simt un pic mai bine, raceala mai mi-a trecut.
adinush ai grija de tine si poarta cu tine o punga ceva cand ti se face rau o folosesti imediat.Nu stiu daca se gaseste si pe la tine, dar aici in jp exista niste pungute cu un praf inauntrul ei apoi dupa cein ea se intareste ca un ghips.
la prima sarcina am urat masina din prima clipa , cand mi se facea rau scoteam cate-o punga de la rezerve..... ma duc sa pap ceva ca mi-e fomica
PUIPCI LA BURTICI
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">
YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE
Daconst spune:
Mersi mult,Gabriela!
Problema e ca aici nu-ti spune nimeni ce analize faci si rezultatele lor.Eu am dat sange si data viitoare voi da si urina.Apoi imi fac carnetul gravidei si sa vedem poate acolo sa scrie ceva.
Ecografie normala din ce perioada se face?
Eu luni o sa am 8 saptamani si sunt curioasa daca se vede ceva?La 5 saptamani s-a vazut doar sacul si asta la intravaginal.
Pupici si o zi faina!
Dana 7+
dianamizzi spune:
buna dimineata tuturor! 
dana, uite alte cateva analize care se fac , astea costa ceva mai mult decat cele de mai sus , care cred ca sunt obligatorii:
clamidia
listeria
toxoplasma
megalovirus
microplasma
cultura col
nu prea stiu nici eu dar mi le-a spus o prietena mea, are deja bebe de un an aproape.
la 8 saptamani se aude precis inimioara! eu nu am facut eco pana acum, pentru ca mi-a spus doctora sa vin cand avem minim 8 saptamani ca atunci se vede ceva
. sa ne scrii si noua cum a fost :) , sa stiu si eu dinainte la ce sa ma astept :)
eu nu am putut sa ma aing de cafea ieri dimineata , si nici azi, si am dureri de cap cam naspa.... de la lipsa cofeinei, cu toate ca numai o cescuta beau. uf, si mi-a fost rau toata ziua, am dormit si am stat in pat... abia am mancat putin pui aseara, in rest numai fructe si suc de portocale, ca nu suport miros de altceva...
asta e... trece ... peste vreo 2 luni...
am mancat si castraveti acrii si ardei copti cu mult otet si parca e mai bine...succes tuturor si sa auzim de bine!
va pup, o zi frumoasa!
diana
6+
Catalina spune:
Va pup dragele mele, hop si eu pe aici.
Am facut si io azi analizele dar fara alea scumpele - toxo, listeria etc. Pe astea le-am facut vara trecuta pe toate. Oare sa le mai repet? Voi ce spuneti?
Imi este si mie destul de rau, Adinush, nici eu nu pot manca mai nimic si ma ingrijorez ca ma gandesc ca nu imi hranesc puiul. Am sunat acum la doctora si mi-a zis sa iau Supradyn (saraca zicea ca i-a sarit inima cand a vazut numele meu pe telefon - am crizat-o si pe ea de tot). Voi ce vitamine luati?
In rest, calculand dupa prima zi a UM vineri facem 8 saptamani si speram sa fim bine, joi ar trebui sa mergem pe la Giulesti sa ne bagam in seama cu dr.
Dana eu pana acum am facut numai echo transvaginala. Si i-am vazut inima saptamana trecuta. acuma nu stiu poate cand merg la giulesti imi face pe burta dar cred ca e inca prea devreme.
Mi-am luat carnetul si anexa, ca mi-au trebuit sa anunt la serviciu - asa just in case. Cica e regula sa anunti angajatorul.
In rest ... sper sa ma ajute vitaminele sa mananc mai bine si sa fiu mai vioaie.
Va pup pe toate si va urez sa va dea Dumnezeu sanatate si bebei sanatosi.
Catalina