Mamici de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara

eu voi merge sambata viitoare(as merge in fiecare saptamana la eco daca ar fi dupa mine) si sper sa fie bb bine,sa il vad de data asta,sa ii vad si inimioara...
sunt putin pusa pe ganduri pt ca la eco aparea ca sarcina de 5 saptamani ,desi dupa UM ar fi fost 6...si stiu sigur ca data la care fara protectie a fost 13 aprilie,deci ar fi deja saptamana 7 la mine...nu stiu ce sa cred

in rest,cu mancarea,fara sa vreau am devenit mai precauta.probabil e o reactie normala,ma gandesc de doua ori inainte sa mananc ceva,nu cumva sa fie ceva ce nu e bun si pt bb.am inceput sa mananc dimineata,beau lapte in loc de cafea,am renuntat la fast food,mananc 3 mese normale,multe fructe,legume si carne la gratar...sper sa ma mentin asa cumintica:)si sper sa vad un bb mic la eco saptamana viitoare...
va pup

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

http://community.webshots.com/user/gabriela_s28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alydumy spune:

fetele eu deluni intru in 6 saptamani si nu ma pot vaita ca ma simt fi rau, parca si greturile au mai trecut, a aparut pofta de mancare (dar nu exagerata)si ma strang toti pantaloni .
vineri ma duc la eco ,mor de nerabdare sa vad cum este bb.

aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Gabriela pentru a elimina orice suspiciune,calculeaza-ti singura in ce saptamana esti:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

Trebuie sa dai doar prima zi a UM si iti arata in ce saptamana esti.

We placut fetele!

Dana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

daconst,merci mult pt link.intr-adevar e f precis graficul si tocmai asta ma ingrijoreaza ,in grafic apare 11 mai ca "first heart beat" iar eu pe 13 cand am fost la eco nu am vazut decat un saculet amniotic de 18 mm...of,poate exagerez:(vreau sa fie bb bine,mai ales ca acum s-a obisnuit toata lumea cu vestea si suntem fericiti(asa cum am mai spus,nu a fost planificata sarcina,nu se astepta nimeni,bb era in planuri abia peste vreo 2-3 anisori).
cat despre listuta,ma gandeam eventual la un site pe un domeniu free.ma pricep cat de cat la html si grafica ,daca imi trimiteti pozute am putea face ceva f reusit.ce ziceti?

"faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine

http://community.webshots.com/user/gabriela_s28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erix spune:

Salut, mamicilor! Ma alatur si eu voua. abia am aflat ca voi mai avea un bebe ( mai am un baietel de 1 an si 2 luni), si ma incearca sentimente cat se poate de placute. Va spun din experienta, perioada sarcinii este cea mai frumoasa in viata unei femei.
Am avut UM-20 aprilie, iar DPN-24 ianuarie. Inca nu ma incearca greturile, desi mananc orice. Sper sa nu patesc ca la prima sarcina, cand am mancat primele 3 luni numai struguri si paine cu unt si am stat 6 luni numai in pat. Dar chiar si asa a fost o perioada super. O sa vedeti cand o sa incepe sa miste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Bun venit printre noiSper sa nu fie cazul niciuneia dintre noi sa stea atata la pat..eu stau mult in pat ca sun mereu obosita si deja m-a plictisit de toate canalale tv.Noroc cu laptopul...stau in pat si citesc ce mai zic fetele pe DC

Adinush7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolphin9913 spune:

SIM merci mult pt urari , poate pui si tu poze cu fetita ta
Eu nu mai simt bine deloc am racit , ma doare capul de mor .
au inceput si la mine greturile in general dimineata , ca sa-mi treaca mananc fructe sau beau putin lapte si sant fresh
ERIX iti doresc sarcina usoara si fara
fetele va las am sa povestesc mai multe data viitoare ca ma doare capul ingrozitor , trec o fuga si pe la japonicile mele si ma bag in pat pana vine yulia de la gradinita va pup si o zi buna

POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA siwww.snugglepie.com/ezb/499794.png" target="_blank">BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biadamin spune:

Buna fetelor! ma alatur si eu viitoarelor mamici ian. 2007. sunt in saptamana a 7 a de sarcina, pana acum o saptamana nu am avut nimic, doar stari normale de oboseala si multa foame, dar sfarsitul acesta de saptamana am inceput sa ma simt mai rau..stari de lesin si de greata, de mi-am petrecut tot sf. de saptamana in pat, azi am inceput la servici dar cu tensiunea foarte foarte mica.
care din voi mai trece prin astfel de stari?

bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eu sunt acum in saptamana a7a si pot spune ca tot cu stare de ameteala mi-am dat seama ca sunt insarcinata.Dupa ce am aflat mi-am schimbat modul de viata si acum sunt ok.
Mananc fructe zilnic si iau vitamine,asa ca am scapat si de ameteli.
Nu ti-a spus dr. nimic?Cel mai bine discuti cu el problema asta.

Dana 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Eu am aproape 8 saptamani si deja am incercat aproape toate starileSa va zic ultima isprava...azi dimineata am iesit un pic la un magazin in apropiere si inauntrul magazinului mi-a venit sa Am iesit cu viteza luminii ca sa nu murdaresc mocheta portocalie a donsoarelor ..cu chiu cu vai am ajuns pana la o banca si un cos de gunoi asezate strategic in fata magazinului.Fetele de la casa m-au vazut si s-au cam speriat..au venit 2 si au inceput in olandeza cu o viteza uimitoare dk vreau ceva,dk sunt bine...de nu mai nimeream in bobul de olaneza pe care-l stiu sa le zic ca sunt gravida si sunt obisnuita cu intamplari din astea

Adinush7+

Mergi la inceput