Mamici de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 11
ramonaa spune:
Buna!
Daconst ma bucur ca vom naste "odata". Stai linistita nu fii speriata de sarcina. E ceva asa de frumos!
Eu moooor de somn si nu prea am cum sa dorm cand vreau eu (adica la servici)
dar in rest e ok. Am fost la eco si s-a vazut saculetul gestational de 8 mm.
Catalina stai linistita si ai incredere in tine si in D-zeu. Lasa gandurile negre de-oparte, nu fac bine la bb.
Mirela73 si tie iti doresc sarcina usoara si fii increzatoare!
pe burtici la toata lumea!
poze 1
poze 2
5+ Ramona si
Robert (15 ianuarie 2004)
geendory spune:
Buna fetelor!
Eu maine la ora 13 am prima ecografie ca mamica
si am niste emotii de mor,sper sa iasa totul ok sa fim bine amandoi.Vb maine sa va spun cum a fost si ce am facut.Doresc sanatate la toate mamicutele si copii lor.
Si va doresc multe 

.
Apropo pe voi va doare burtica ca pe mine astazi ma c-am durut un pic mai rau ca ieri.
va pup
adinush spune:
Eu nu prea am mai scris ca suntem in renovari dar va citesc in fecare zi..felicitari noilor
Eu am inceput sa vomit din cand in cand,stari de greata dimineata si usoare ameteli.Aaa..si au inceput sa ma stranga pantalonii.
Voi reusiti sa mancati ca la carte? ca eu una nu pot nici sa ma apropii de lactate..salate,fructe si masline![]()
Adinush
7+
cmm spune:
Bun gasit si felicitari la toata
Ma alatur si eu mamicilor de ianurie-februarie 2007. Saptamina trecuta pe 8 mai am aflat ca sunt insarcinata. La noi a fost putin mai greu, ne-am luat vreo 4 ani si citeva proceduri IVF cancelate sa ajungem aici. Ultma tentativa a avut loc la sfirsitul lui Aprilie, dupa doze imense de medicamente, am reusit sa adun ceva folicule, dar din pacate doar un embrion a rezultat dupa fertilizare...da cum se spune, doar de unul ai nevoie :-) eh a fost cu noroc. Asa ca nici nu va imaginati ce bucurie este.
Da vad ca exista si minuni pe lumea asta.
Claudia
gabriela_s spune:
salut!
am revenit!
de data asta am si poza de burtica,cu un saculet embrionar de 17-18 mm(sarcina de 5 saptamani si o zi-asta se intampla sambata trecuta).
de bine ce m-am laudat sambata la ecografie ca nu am greturi,duminica dimineata am "oracait" de am crezut ca lesin,apoi toata ziua de duminica + luni si marti am stat in pat cu stari de greata si ameteala.luni am reusit totusi sa ma duc pana la medic si mi-a prescris metoclopramid si no-spa.acum ma simt mai bine,am reusit sa ma duc la servici si sa imi vad de treburi*ba chiar am fost energica astazi).
acid folic nu am luat inca,insa iau centrum(care cotine si complex de b-uri).in rest...mai e cineva cu o sarcina neplanificata pe aici?(ca vad ca mai tt lumea s-a chinuit mult pana la etapa acesta).la mine a iesit din prima...
urmatorul pas pentru mine va fi sa imi anunt medicul de familie,ca sa fiu luata in evidenta.ca mic detaliu:medicul meu de familie e chiar tatal meu...cred ca nu se astepta inca sa ma ia in evidenta la burtoase.![]()
pup
adinush spune:
Nici la mine nu era programata ...tocmai ce oprisem pastilele de 2 luni..nu ma asteptam chiar asa repede
Adinush
7+
Daconst spune:
Neatza burtici!
Se pare ca la toate isi fac aparitia greturile dupa ce intram in 6 saptamani.Se confirma ce spuneau burticile mai mari.
Au nceput si la mine,dar nu asa rau...adica depinde de ce mananc.Ieri am mancat spanac si mi-a facut o greata de abia m-am abtinut sa nu dau tot afara.Am avut ceva biscuitei si a trecut.
In legatura cu bb si la mine a fost oarecum neasteptat.Lasasem pilulele de o luna si din auzite stiam ca va mai dura intre 6luni si un an pina sa raman insarcinata,la mine s-a prins din prima luna.Deci a fost un bb dorit,dar nu ma gindeam sa vina asa repede.
Acum suntem fericiti si abia asteptam sa-l simtim cit mai repede.
Vroiam sa va intreb cum stati cu poftele???Adica ce va place sa mancati mai mult,dulce,sarat,acru?
Eu am dat-o pe saraturi,se pare,desi inainte eram un fan al dulciurilor.Mi-ar place sa raman asa,dar pina nasc cine stie ce gusturi o sa mai am.
Eu n-am in rest n-am alte simptome decit ca pantalonii ma string la burtica,desi nu m-am ingrasat deloc.
Pupici si va astept mesajele!
Dana 6+
sim spune:
Buna dimineatza si de pe la noi! 
Uite asa am intrat in saptamana 5 si incep sa ma simt
. Nu am greturi inca (si sper sa ramana cat mai mult departe de mine), pofte nu am mai mult decat de obicei...asa ca dincolo de o usoara tensiune in burtica si ceva balonari sunt cat se poate de ok.
Abia astept sa trecem la capitolul 2, sa avem si noi listuta de burtici, ca sa ne cunoastem si sa mai aflam unele despre altele. 
Dana uite ca ieri si eu am patit la fel: am vazut ca pantalonii nu ma cuprind decat cu eforturi si mi-am zis ca musai am pus deja ceva kilograme. Da' de unde, balonarea bat-o vina... ea mi-a umflat burtica
.
Catalina sper din suflet ca de data asta totul va fi bine si peste inca 8 luni (ca una deja s-a cam dus) o sa te bucuri de minunea ta!
Hai, curaj, sa fie intr-un ceas bun venirea ta si mergem toate de manuta pana anul urmator.
Geendory asteptam vesti de la eco. Mult succes si sa ne spui cum se vede puiutul. 
Sa aveti o zi linistita! 
geendory spune:
Heloooo!
Ce faceti mamaici?eu sunt foarte fericita am vazut bebeul la eco este mic cat un bob de fasole sunt foarte fericita cand ma voi duce si cu analizele o sa ii vad cum bate si inimioara.
Sunt foarte fericita 

Va iubesc pe toate si pe copii vostri.
luy spune:
Greendory,
O sa fie un sentiment deosebit cand o sa-i auzi inimioara... Ai sa vezi... Eu i-am auzit-o marti... Cred ca de-abia in momentul acela am constientizat ca in burtica mea este BB-le pe care il astept de atata vreme ( de mai bine de un an )...
Sa ne povestesti cum a fost !
Un weekend placut tuturor
si sa aveti grija de voi si de
!!!