Mamici de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dolphin saru'mana mult! Esti tare draguta!! Mi-a placut treaba cu pungile speciale. La noi n-am auzit sa fie asa ceva, desi imi dau seama cat sunt de utile!

Catalina tu la ce medic esti in Giulesti? Si eu se pare ca tot pe acolo o sa nasc, pentru ca Anca Moisa are grija de mine.

Azi am avut niste tentative de greturi, dar usurel, fara finalizare. Insa, pana una alta abia am intrat in saptamana 6...de acum incepe dansul... Maine o sa aflu si interpretarea rezultatului la analizele facute saptamana trecuta. Sper sa fie totul bine. Parca nu mai am rabdare pana saptamana urmatoare cand sunt programata la eco sa vedem puiul mic. Oare se vede activitate cardiaca la inceputul saptamanii 7?
Cat despre vitamine, mie Moisica mi-a recomandat sa iau acidul folic (pe care oricum il iau de vreo 2 luni inainte de a ramane insarcinata) si utrogestan (una dimineatza, una seara). Cam atat; in rest...multe fructe si legume crude.

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Simona, eu merg la dr Ciprian Cristescu. Dar o cunosc si pe dna dr Moisa, ea mi-a facut inseminarea anul trecut.
Sa stii ca vei vedea inima. Eu am vazut-o la 5 saptamani.
Multa sanatate!

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sim, ti-am vizionat pozele cu printzesica....super este...sa-ti dea Dumnezeu un pui la fel de reusit ca primul...si lasa greturile, nu te gandi, ca poate te ocolesc...eu am avut greturi, dar n-am varsat niciodata

Fetelor, sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi...si sorry ca m-am bagat aici dar trebuia sa o felicit din nou pe SIM

Eliza 27+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Eliza esti o scumpa, asa cum te stiu! Promit sa nu ma impresioneze nici un fel de senzatii, iar cand isi fac aparitia le dau repede la cap cu niste suc de portocale. Doamne cum trece timpul! Parca mai ieri ne dadeai vestea de doua liniute, si uita-te acum ca mai ai putin de tot si vezi puiutul la ochisori. Sa stii ca oricand esti binevenita sa ne mai spui cate ceva, ca ai experienta sarcinii mult mai actuala...eu deja am cam uitat multe de la Ruxi, dar mi le amintesc eu! Inca o data te pup si iti multumesc! A, inca ceva: sa stii ca n-am uitat ca Ruxi si Mara sunt colege de club (iti amintesti...)!

Catalina parca ma gandeam si eu ca ar trebui sa se vada. Imi amintesc la prima sarcina cat de emotionati eram si tati si eu cand am vazut luminita aia mica de viata in burtica! Este incredibil de emotionant! Abia astept! Multumesc mult pentru raspuns!

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geendory spune:

Buna mmici!eu maine la 7 sunt la analize la medicul de familie si ce de toxoplasmoza,chlamydia,listeria,citomegalovirus trebuie sa le fac in alta parte si astea nu sunt gratuite,cine nu stia,cica cel mai bine trebuie sa le facem la sanador,dar este bine si la cantacuzino,sper sa iasa toate bune si sa nu avem nimic amndoi,pana acum noi nu am avut parte de si sper sa nu avem dar avnd doar 6 saptamani mai avem multe de trait.Va pup si va spun cum a fost la analize.Apropo eu voi naste cu doamna dr Constntinescu Camelia care este o super doictora si am mare incredere in ea,este una din cele mai bune dr din tara.Va pupic si mai ales ii up pe toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizard spune:

Salutari tuturor burticutelor. De cateva luni de cand incerc sa am si eu un bebe mic am devenit dependenta de DC. Este adevarat ca pana acum nu am indraznit sa scriu, dar uite ca azi mi-am luat inima in dinti. Am fost fosrte stresata lunile astea crezand ca am probleme cu fertilitatea mai ales ca am facut marea prostie sa iau la viata mea 3 pastile de postinor2. Pe 9 iunie as fi avut probleme la un foarte bun doctor sa depisteze care este cauza ptr care nu raman. Surpriza a venit acum doua zile cand am indraznit sa-mi fac un test de sarcina. Noroc ca stateam pe canapea cand au aparut liniutele ca m-a apucat un tremurat. Am 24 de ani (21.01.1982)si UM 14.04.2006. Voi cum ati calculat in cate saptamani sunteti? Incepand cu prima zi a ultimei menstruatii sau cu data aproximativa a conceptiei. Credeti ca daca ma duc la doctor acum s-ar vedea ceva?

Va multumesc si va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bine ai venit Lizard si sarcina usoara iti doresc!
Varsta sarcinii se calculeaza de la prima zi a ultimei menstruatii.
O poti calcula si tu aici:
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

Felicitari inca o data si te asteptam sa ne mai scrii !

Dana 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

buna fetelor, daca faceti listuta treceti-ma si pe mine cu DPN 1 ian.
sarcina usoara tuturor

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geendory spune:

Buna mamici!
Am fost la analizele normale gata le-am facut vineri va zic si raspunsul si saptamana viitoare ma duc sa fac toxoplasmoza,chlamydia,listeria si citomegalovirus care fac impreuna 258 ron,la sanador si 2480 la cantacuzino si se pot face in fiecare zi de luni pana vineri intre 8.00 si 14.00 si sambata pana la 12(la sanador)si la cantacuzino e doar pana la 10 pana vineri asta poate va ajuta si pe voi cand ve-ti mege sa le faceti.
Si pt noua noastra mamica care nu stie daca il va vedea pe bebe il vei vedea este foarte mic eu l-am vazut la 5 sapt si este cat un bob de fasole.
Va trimit numai pupici pt si vostri.

Mergi la inceput

Am primit rezultatele la analizele facute saptamana trecuta. Toate sunt perfect normale si in grafic. Mi-am luat o maaare piatra de pe inima, pentru ca anul trecut colesterolul o luase binisor razna peste 200, desi greutatea mea este potrivita cu inaltimea. In sfarsit, bine ca totul e bine. Acum o sa stau cu gandul la martea urmatoare cand merg la eco sa vad inimioara de puiut.
Astazi am avut primele semne de greatza. M-am trezit pe la ora 5 cu un miros insuportabil venind de afara (ceva gen ebonita arsa) care aproape ca m-a intors pe dos. Din fericire am reusit sa ma abtin, dar starea n-a disparut pana pe la pranz.

Lizard felicitari si sa-ti dea Domnul un puiut sanatos de care sa te bucuri! Bine ai venit la noi! Sigur ai ce vedea la eco, eu am vazut saculetul chiar in saptamana 4 (mai exact in ziua 27 CM).

Simona 5+ si Ruxi

Mergi la inceput