Ajutati-l pe George (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Bine ati revenit,
chiar ne gandeam la voi si la frumosul vostru.
Ne bucuram mult ca ne dati vesti si speram sa fiti sanatosi si cu forte multe pt drumul vostru.

Acum daca ai net poate ne povestesti mai des despre progresele facute de voi.

Va pupam

Doamne ajuta

Cosmina, matusa Sabinei

http://sabinac.netfirms.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roza_roza414 spune:

BUNA SEARA , SUNT TERAPEUT IN SECTIA DE RECUPERARE A SPITALULUI JUDETEAN SLATINA VIZITATI:WWW.GEOCITIES.COM/GIULEANUELENA/INDEX.HTM FORUM DE RECUPERARE PEDIATRICA -EDITIE SPECIALA DE OLTENIA-DESPRE ROZA SFATURI UTILE PT DV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei15 spune:

Sarbatori fericite si un an mai bun tuturor! Mult succes in terapia cu George, multa sanatate Antoniei si multa putere si rabdare parintilor!
Fiecare nou copil care vine in terapie imi aminteste de George si de zambetul lui, dar si de progresele spectaculoase pe care le/a facut la inceput! Tocmai de aceea ma lupt in fiecare zi cu aceasta maladie atat de imprevizibila care este AUTISMUL!
Anul care vine sper sa fie pentru toti un an plin de bucurii si de reusite!
Cu drag, Laura (ex/tutore a lui George)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbana spune:

cum pot trimite un ajutor prin mandat postal? imi trebuie o adresa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mia73 spune:

Buna ziua

Chiar daca am lipsit f mult timp din motive f obiective iata ca amrevenit cu multe vesti si bune si mai putin bune

Astazi George implineste 4 anisori si ne dorim cee a ce dorim tuturor copiilor sanatate sa se poata bucura de binecuvantarile copilariei
ptr noi anul trecut a fost un an cu f multe incercari si esecuri
Am lucrat intr un centru unde George nu a facut f mari progrese ptr ca asteptarea consultantului a fost la noi de 9 luni
In sfarsit a venit si speram sa ne inscriem pe fagasul normal.
Nu vreau sa fiu inteleasa gresit dar in cazul lui George acesta este f necesar deoarece e posibil ca copilasul noistru sa fie mai grav afectat
Am vazut copii care in aceleasi conditii ca si noi mau facut progrese uriase
La noi merge mai greu dar cum speranta moare ultima si cum il avem de parteea noastra pe Dumnezeu speram sa razbim la lumina chiar daca o sa dureze mai mult
Acum lucram acasa cu 4 tutori minunati al caror unic tel e ca George sa se simta bine sa sa faca progrese
Sa speram ca alaturi de acesti minunati oameni si de acest minunat consultant progresele vor fi mai rapide
Va dorim tuturor sanatate si unpost usor
Doamne Ajuta
Mihaela Cuzuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

La multi ani micutule George!

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

La multi ani !

Mult succes si putere de munca.

sanatate si pupici

Mergi la inceput

Buna ziua

nE cerm scuze pre atcerea indelungat dar efectiv recupererarea copilului ne istoveste complet din toate punctele de vedere
Noi unca suntem i bucuresti unde ne lupatam alaturi de consultantul nostru o daoamna absolut minunata sa il ajutam pe george
Din pacatre drumul e f greu si anevoios mult mai greu decat ne am fi asteptat
george a inceput saq faca progresele mult aspteptate insa f greu mai ales ca acum ne confruntam cu o lipasa cuta de oameni
Din pacate numarul mare de cazuri a facut sa fie nevoie de f multi oameni si e din ce in ce mai greu de gasit un om dispus sa lupte alaturi de noi in aceasta confruntare
Si adtrorita acestor lucruri terapia a devenit extrem de costisitoare exobitanta chiar (cheltuielile se ridica la 2000 de euro in fiecare lunqa cu tot cu consultant)
Cine cunoaste aceasta terapie o sa si dea seama ca nu exagerez deloc
Din pacate ca si acum 2 ani cand am inceput noi terapia satul ni se implica deloc intreaga resposabilitate ataernind pe umerii parintilor si asa garboviti de aceasta afectiune
Dar sa speram ca va rasari soarele si pe strada noastra si ca vom putea continu as facem aceasta terapie
Din pacate george inplineste im martie 5 aniu si e departe de a fi un copil sanatos
Sa va dea Dumnezeu in prag de sarbatori numai sanatate bucurii si lumina in suflete
MULTUMIM TUTUROR CARE S AU IMPLICAT ALATURI DE NOI IN ACEST LUNG SI ANEVOIOS DRUM
DOAMNE AJUTA
MIHAELA CUZUC

Mergi la inceput

Buna ziua

stiti cumva studenti dornici de a lucra cu copiladi cu probleme
Da ca stiti cumva va rog sa imi spunetiptr a mi putea completa echipa formata din 3 oameni
Mentionez ca noi facem terapia aba avand consultant din strainatate
Asptept raspunsurilew d voastra
Stiut fiind lucru ca suntetio comunitate f dinamica astept semna;e pozitive
multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evitan spune:

Buna ! Ai gasit acele persoane de care ai atita nevoie?
Mai povesteste-ne despre terapie? Cum merge?
Ce mai face George?

Cu drag...

Mergi la inceput