Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
mishi spune:

fetelor, mie mi-au revenit durerile si contractiile. mai am voie sa iau 2no-spa si un gynypral ca am luat destule si nu e nici seara inca. am sunat-o pe dr care mi-a zis ca daca nu trec nici azi si stau si la noapte treaza sa ma duc maine dim la spital "sa nu fie de vreo internare", zice ea.
adica ce-a vrut sa zica?????? ce-ar putea sa-mi faca la spital, perfuzii si injectii, nu altceva?

nu mai vreau spital!!!
calatoria lui
27+,
Mihnea
poza bebe la 4D
cristina_ana spune:
Mishi, in primul rand linisteste-te! Eu zic ca poti sa iei si mai multe gynipral-uri, mai ales daca ai contractii dureroase. Mie doctorul mi-a zis ca nu fac rau la bebe. Cel mult tu poti avea probleme cu tremuratul. Eu iau trei pastile pe zi. Am o colega care tot asa, a luat toata sarcina patru pastile pe zi, ca altfel nu tinea sarcina din cauza contractiilor.
Daca te interneaza in spital o sa iti faca perfuzii combinate, cu mai multe medicamente de astea pt. contractii (tratament de forta majora). Eu zic ca daca tot nu cedeaza, sa nu astepti pana maine si sa te duci la spital chiar in seara asta.
Iti tin pumnii sa fie bine. Te pup!
Cristina
mishi spune:
cristina-ana, mi-a mentionat si dr ca daca se-ngroasa gluma si nu trece dupa 4nospa, 4scopantil si 3 gynipral (ca mai multe nu pot ca-mi sta inima-n loc) sa merg la spital la orice ora, dar daca e asa si-asa sa ma duc dimineata, poate reusesc sa dorm.
acum vad ca sunt in "pauza" de dureri.
calatoria lui
27+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Cristina_Ioana spune:
Mishi iubita, sunt de acord cu Cristina_Ana, daca nu te lasa mai bine te duci la spital decat sa intri in noapte asa, sa te framanti si sperii mai tare...acolo stiu ce sa iti faca sa te linistesti...stiu ca e neplacut la spital,dar o faci pentru bb, mai e putintel si trebuie sa ajungi cu bine la final 

Sa ne tii la curent, sa stim de tine!
Cristina +30 si
Luca
MissJJ spune:
Cristina_ana normal ca vreau epidurala. Nici nu ma gandesc fara si vb ta va fi ghinion suprem sa nasc natural si sa imi dea numai gaz pt durere. Ca si eu plang de la cea mai mica durere adik efectiv nu le suport, nu sunt buna la durere. Dar pb este ca de ex si la tipa aia care nastea atunci fata a cerut ceva de durere ca nu mai putea si la usa mea vb moasa ei cu moasa care s-a ocupat de mine si aia care se ocupa de ea ii zice ca cere ceva de durere dar nu crede ca ii facem epidurala ca se descurca si fara.
Adik??? Eu cer ceva si tu zici ca ma descurc si fara? Ei aici au stilul asta de a te incuraja sa nasti cat mai natural si cu cat mai putine painkillers. Si ma gandesc ca daca dau si eu peste o tanti din asta "binevoitoare"?
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
angelli spune:
Na, ca am facut-o cu carutul ca atita m-am documentat si tot aiurea l-am luat.Aiurea in tramvai.Sa va explic: Am luat carutul sport care are 4 pozitii plus scoica auto.Ideea este ca cel sport chiar daca se lasa spatarul jos de tot nu se poate folosi decit de la 6 luni plus( scrie la avertismente din manual, atentionare speciala) iar scoica se poate folosi doar 1h.30 min, pentru calatorii scurte.Nici nu puteam altfel pentru ca in Ungaria vinzatoarea ma privea ca pe extraterestru verde cind vorbeam engleza.Asa ca musai trebuie sa iau landou.Miine rog pe cineva sa sune in Ungaria, poate pot sa-l schimb.Trebuie musai landou?
Ma duc sa imi flutur burta in parc, poate am noroc si nu sunt asa de multi indragostiti.S avezi ce ii sperii pe alei cind trec eu in viteza imi vine sa le zic, vedeti, ca mine ajungeti daca va giugiuliti atita.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Angelli, mie mi-au zis mai multe proaspete mamici ca landoul ala nu prea isi mai are sensul, ca il poti folosi putin, 3-4 luni, ca bb creste repede si nu va mai sta in el, ca va fi greu...asa ca noi ne-am hotarat sa nu ii mai luam landou...ii luam carutz care are si scaun de masina, pe care il vom putea folosi de pe la 3 luni incolo (pana la 3 luni il tin eu in brate cand conduce tati si invers, sau il tine mama cand conduc eu, ne descurcam noi)
Cristina +30 si
Luca
mishi spune:
fetelor, nu mai rezist, ma pregatesc sa plec la spital. iar m-a luat!
va pup, tineti-mi pumnii. l-am chemat pe sot sa ma duca.
calatoria lui
27+,
Mihnea
poza bebe la 4D
Cristina_Ioana spune:
Mishi, ma gandesc la tine si ma rog sa fie bine
Lasa-ne si noua un nr de tel ceva sa stim de tine
Ai grija! ![]()
Cristina +30 si
Luca
Sabana spune:
Mishi ai grija de tine. Speram ca nu nasti inca.
Mai fetelor pai si eu ce sa fac. cum sa urc si sa cobor scarile? Eventual sa imi fac un scripete, care sa ma urce si sa ma coboare. Apoi nici in casa nu pot sta blocata. Urc si eu asa incet, ca o babuta. Ce pot sa ma fac. Si pe mine ma cam tine burta. Cred ca e de la oboseala. Asa m-am saturat de toate durerile astea. Uf.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu