Mamici de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Am tras cu okiul la mamici de mai-iun si m-am topit toata ca s-au pus pe nascut fetele... atata emotie si bucurie si ma gandesc ca suntem si noi destul de aproape, trece timpul asa de repede...
Eu una ma gandesc des la momentul cand voi auzi acel Oaaaaaa!!!! si cand il voi tine pe bebelin in brate pt prima oara

Cristina +30 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Cristina_ana sa stii ca si eu am emotii cu pisica, mai ales ca si a noastra este foarte geloasa. Eu ii zic ca este amanta din alta reincarnare a sotului. Daca stau pe el ma impinge, se supara. E cam rautacioasa. Dar mi-e tare drag de ea si nu o dau nici in ruptul capului si nici pe catelandra. Eu am posibilitatea sa le izolez in alta parte de casa. O sa cam fie circ dar asta este.
Cristina_Ioana iti spun Ioana ca sa te deosebesc de Cristina_ana, in plus mi-e lene sa scriu asa mult. Asta era ideea.
Mada, dar nu iti poti pune mocheta antiderapanta. sau nu stiu cum ii spune, am vazut la euroclinic, e asa ca un fel de cauciuc.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

mishi, multa bafta la spital, sa fie bine si sa te intorci acasa tot cu bb in burtica!

cristina_ioana, si eu ma topesc toata cand citesc povestioarele despre cum a nascut cate o mamica. azi am citit si nasterea tinei welsh, si m-a apucat un plans de numa cand a zis ca pe ea a apucat-o plansul cand l-a auzit pe bb tzipand, ca i s-a parut cel mai frumos sunet pe care l-a auzit in viata ei.
mai fetelor, eu simt ca innebunesc de nerabdare sa aud si eu acel sunet! mor de dorul lui bb! oricum, asta nu inseamna ca vreau sa vina inainte de vreme. numai sa treaca timpul asta mai repede!!!

luiza 29+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Chiar vroiam sa intreb fetele posesoare de ce faceti cu ele cand se naste bb? Inteleg ca majoritatea le pastreaza. Am si eu o pisicuta are 8 ani si mi-ar fi foarte greu sa o dau.
Probabil cand o sa fie bb mic si o sa stea in patut nu o sa o las sa se urce la el (desi cred ca o sa fie complicat, pisi doarme la picioarele noastre), dar dupa aceea cand o sa mearga de-a busilea prin casa si oricat te-ai chinui sa aduni tot mai gasesti par de pisica ce faci?

Voi v-ati gandit, cum o sa procedati?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Eu cat e bebe mic vreau sa izolez atat pisica cat si catelul. Sau in cel mai rau caz le duc la mama pentru cateva luni. Apoi cand o sa mearga bebe de-a busilea asta e. O sa fie vanate prin casa. Huacin povestea foarte frumos de cum s-a comportat bebe al ei cu animalele si animalele cu bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

mishi ai grija de tine. si scrie-ne de inadat ce poti!!!

si eu am primit azi analizele si ma bucur ca nu am nimic la rinichi, asa ca retentia de apa nu stiu de unde vine.

la fel ca si iulenca si eu simt bb-lul foarte jos. si de fiecare data cand ma ridic de pe scaun ma tin de burta pentru ca am senzatia ca o sa pice.

fetelor m-ati speriat rau cu scarile. eu stau la 4 mai mult nu va zic. o sa le urc in 1/2 ora. Asta e!!!

Va pup si astept cu emotie sa intru in luna a 7-a.

Felicitari pentru mamicile care intra in luna a 8-a. Ma apuca emotiile.

Eu cred ca o sa nasc cu cezariana. Doctorul meu e de acord desi el nu imi recomanda. dar mi-e teama!!!

Acum va pup de-a binelea!

Consi si Luca meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mishi ai grija de tine, sper sa nu fie nimic grav (mai ales ca si eu mai am simptomele astea care le-ai avut tu) ce-i drept mie imi trec mai repede, nu ma tin atat de mult contractiile; dar m-ai cam speriat, ca ma gandesc ca si eu am cerclaj facut si simptome asemanatoare (uneori). Oricum ai grija si fii tare; incearca sa nu te panichezi, ca asta s-ar putea sa fi daunat mai tare

31+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Cristina_Ioana de un ticker din asta vorbeam, care masoara singur "varsta"; oricum eu nu mi-am modificat DPN, l-am lasat pe cel conform UM si nu ultimei masuratori eco, ca ar fi corespuns unei sarcini de 35 de sapt acela !!!!
Si apropo: Ioana e un nume care imi place; daca se inseala dr meu si o sa iasa fata si nu baiat o sa o botez Ioana

31+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png

Mergi la inceput

Leti sa inteleg ca bebe al tau e cu 4 saptamani mai mare? Adica mai ai un pic si nasti? Stii ca de la 37 de saptamani se considera ca e in grafic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Mishi multa bafta la spital. Iti doresc sa fie totul bine! Sa ne dai vesti cat mai repede!
Fetelor noi ne simtim bine, numai ca acum 2 zile am patit ca Cristina Ioana adica noapte alba, si am mult de lucru si inca nu mi-am revenit. Am citit tot din urma acum, si parca imi pica ochii in gurita. Eu ma bucur ca de mult nu am mai luat un no spa vad ca cu carceii e bine adica nu a mai aparut nici unul. A aparut si dunga neagra de sub buric . Cred ca am intrat si in luna a 7-a ( 27 saptamani si 3 zile). Cam atat.
Pup fetele si aveti grija de voi si de bebei!

Ioana 27+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput