Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
letitzia spune:
Sabana masuratorile de la doppler facute acum 3 saptamani (pe 18 aprilie) indicau o sarcina cu 3 saptamani mai mare (cel putin asta a trecut dr. la varsta sarcinii dupa eco: atunci aveam 29 fix si varsta sarcinii conf. eco era de 31 sapt si 6 zile, deci intr-adevar acum ar trebui sa am 34 de sapt si 6 zile!!). Nu mai pun in calcul ca m-am uitat si eu pe toate rezultatele de atunci si de ex, dupa Babymed.com, diametrul biparietal corespundea unui fat cu aproape 4 saptamani mai mare (iar cineva mi-a spus ca diametrul biparietal da varsta fatului). Dar am intrebat dr. meu de fam sapt trecuta si el mi-a zis ca nu se naste bebe mai devreme, ci ca o sa fie mai grasun la nastere. Eu sincer nu stiu ce sa cred, ca dr. meu de fam nu e dr. genicolog, si nu prea le are. Eu sper, desi imi e greu, sa mai stea acolo bebeul, sa nu se grabeasca, ca asa cum se poate naste la 37 de sapt se poate naste normal si la 42 de sapt.Sa nu se grabeasca, caci ii e bine acolo; si apoi poate dopplerul ala nu avea o acuratete prea buna...

31+,
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
MissJJ spune:
Sabana eu as scoate-o de tot daca ar fi casa mea, dar din pacate noi stam cu chirie si nu puteam face schimbari din astea. Si daca ii spun la chinezoaica se stramba toata si ea nu schimba in casa asta nimic decat atunci cand se strica si atunci cu chiu cu vai o conving sa cumpere ceva mai de calitate mai scump ca va tine oleaca mai mult. De aia sper ca daca ne mutam sa dam peste cineva mai rational oleaca. Ea e de treaba dar e tare zgarcita si v-am mai zis ajunge tot sa ch o multimea de bani si mai bine lua ceva klumea din prima.
Mishi imi pare rau sa aud ca ai pb. Iti doresc multa sanatate si sa speram ca totul va fi bine. 
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Muuh spune:
iulenca La multi ani!! si de la mine scuze de intarziere dar nu am mai avut cand sa intru pe aici.
mishi tinem pumnii sa fie totul bine. Sanatate multa iti doresc si tie si bebe-ului. Sa ajungeti cu bine amandoi la final.
Si eu am catel si dupa ce apare bebe va ramane cu noi. Eu am avut catel de cand m-am nascut si tare fericita am fost. De patit nu am patit nimic si chiar am avut cateva tentative sa gust din castronul ei. In fine ale tineretii valuri. Daca vreti sa vedeti, incerc sa pun un link cu caruciorul cumparat, sa vad daca imi iese treaba cu link-ul.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirunaj/album?.dir=/f70fre2
Mitza
26+
angelli spune:
Cristina Ioana zici ca nu mai trebuie si landou? Il pui direct in cel sport in pozitia foarte joasa? Dar scoica de masina? Mie imi trebuie ca pe sot in vad numai seara sau odata la doua zile asa ca am nevoie de toate mijloacele de transport posibile hamuri sacuri rucsacuri etc.Ca va fi vara si trebuie sa ne fluturam !Nu stiu ce sa fac...deci nu trebuie landou.
Mirunae superb carutul, sa-l rulati cit mai mult!
Si eu citesc in fiecare zi d ela mamici de mai iunie, se nasc bebeii acolo pe banda, cum posteaza cite o mamica aoleu fug la spital ca am contractii, peste ceva timp apare si mesajul cu produsul aferent fetita. baietel kg etc.Iar celelalte mamici fac galerie haide haide.Ba in seara cu meciul erau mesaje haide steaua alternate cu haide mami!
Abia astept sa vina si la noi termenele.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
Sabana spune:
Muhh foarte frumos carutul si catelul. Cea din imaginea cu carutul este Sonia Ionescu?
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
Medeea76 spune:
Cristina_Ioana, pentru durere mare, mare in gat eu am luat Tantum Verde, care e indicat in sarcina. Am luat dintr-ala in forma de dropsuri, ca e mai eficient. Rezultatele s-au vazut deja la a doua pastila, in conditiile in care aveam dureri care in mod normal treceau in 3-4 zile cu Faringosept... E super bun, foloseste-l cu incredere (desi te cam ustura limba la sfarsitul pastilei).
Am vazut ca va stresati cu analiza pentru incompatibilitate de grup. Analiza se face numai daca mama are grupa O, iar tatal alta grupa! Nu va mai stresati aiurea.
Antitetanos se face de catre medicul de familie, daca ginecologul este de acord. In general ginecologii nu sunt de acord, iar medicii de familie il recomanda.
Mishi, pe tine te tin minte de pe vremea cand scriai la aspirante, cred ca ti-am mai spus, oricum, sunt cu sufletul alaturi de tine, nu-ti face griji, si daca e sa se nasca bebe mai repede, dupa 1000 de grame are sanse de supravietuire, depinde de spitalul unde nasti, sa aiba sectie de prematuri buna.
EU dupa ce am scapat cu bine de faza cu placenta dezlipita, incerc sa ma protejez cat pot, imi vine sa rad, ca eu urc cu liftul pana la etajul 1, mi-e mila rau de voi, care locuiti mai sus, aveti grija sa urcati incet, incet, ca intr-adevar se poate declansa nasterea daca urcati in forta.
Ce-o fi facand Mikiion, care e in capul listei noastre? A mai dat vreun semn? Sunt curioasa ce simptome are...
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea
Tinasv1 spune:
Buna fetelor,
Uite mi-am propus sa postez in fiecare zi, sper sa pot sa ma tin.
Si eu incerc fel de fel de pozitii cand trebuie sa ma incalt singura, desigur ca ma descurc pana la urma, dar obosesc destul de tare, parca invart la moara.
Intr-adevar nici mie nu imi vine sa cred ca a trecut atata vreme, parca acum eram la inceput, iar acum fiecare din noi ne-am obisnuit cu burticile, a intrat in rutina zilnica, iar noaptea o invartim cand pe dreapta cand pe stanga (cel putin eu asa fac).
Cel mai usor imi e sa adorm, dar spre dimineata, fac ce fac si ma trezesc si incep sa ma invart. Bebe e cuminte noaptea nu pot sa ma plang, in afara ca e greut cand fac schimbarea de pe o parte pe alta.
Eu imi fac probleme ca am burtica cam mare, dar sanatos sa fie.
Ce daca am luat deja 10 kg, ma descurc eu sa le dau jos dupa aceea, sanatos sa fie.
Voi cate kg ati mai luat?
Na' ca iar m-am intins prea mult.
Mishi sa auzim numai vesti bune.
Sanatate la burtici si la bebei.
sapt 26+ cu 
Sabana spune:
Tina pai stai bine cu 10 kg. eu am luat 15 pana acum. deci am ajuns la 70. mananc intr-una. nu ma pot opri de nici un fel. sunt groaznic de pofticioasa. si mie mi-e cam greu sa ma introc de pe o parte pe alta, sau daca stau in fund in pat sa ma ridic. simt o presiune asupra bazinului.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu
miti2004 spune:
mai fetelor,
am crezut ca numai eu am pitici pe creier cu nasterea, dar vad ca nu sunt singura care se gandeste la asta. si mie mi-e fff frica, nici acum nu stiu cum vreau sa nasc...as prefera natural ca sa-mi fie mai usor dupa, dar mi-e frica sa nu pateasca bebe ceva in timpul nasterii, de fapt aste e motivul principal pt care as vrea cezariana...daca nu pot eu sa imping si nu mai are aer saracutul...grea decizie...asta in cazul in care ma vor lasa astia sa decid eu...
cam asta e,
va pup,
miti 26+
Sabana spune:
e 1 noaptea si eu nu am somn. uf e groaznic cu insomniile astea. nu stiu ce sa ma mai fac cu ele. mai rau e ca de maine ma duc cateva ore la servici. azi am cam tras chiulul.
leti nu vreau sa te sperii, insa la nasa mea tot asa arata bebe la eco cu vreo 2-3 saptamanai mai mare si a nascut mai devreme. in loc de sf lui august a fost inceput de august. saraca a avut o sarcina f grea. si cand au apucat-o durerile facerii era 6 august, la 9 cand a scos-o din sala de operatii bateau clopotele la Elefterie. Mie mi s-a parut foarte emotionant. Gata ma duc sa incerc sa dorm, maine iar sint chiauna.
Sabina +
Alexandra + tata Silviu