Mamici de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 7
MissJJ spune:
Fetelor daca e adevarata faza cu urcatul scarilor inseamna ca am sa fiu norocoasa.
Bucataria e jos baile una sus una jos si camera noastra la mijloc deci eu ma plimb pe scari toata ziua. ![]()
Sabana multumesc pt urare. La noi nu sunt scarile chiar asa inguste, dar e nasoala carpeta asta. Am innebunit de cand is in tara asta numai carpeta peste tot eu nu stiu cei moda asta tampita. Ca aduna tone de praf pe care pana la urma tot noi le inghitim. Eu ma sperii cand aspir cat praf scot de pe carpeta. E groasa si fiind pusa pe scari le scurteaza cum ar veni si e f alunecoasa. Ma dispera carpetele lor!
Si apropo de nasteri v-am zis ca eu as vrea cezariana. Si am in iunie programare sa vb cu medicul sa vada daca putem face cezariana. Numai ca medicul obstretician care se ocupa de mine este si cea care ma are in evidenta la ginecologie si ea mi-a scris in dosar ca nu e caz de cezriana pb mea de jos. Si acu ma gandesc daca nasc natural ce ma fac? Eu nu sunt rezistenta la durere si daca am bafta sa am un travaliu din ala de vreo 20 de ore?
Si cand am fost la spital atunci cu ambulanta intr-o camera de alaturi nastea o tanti si mama ce mai tipa femeia aia si eu ii zic la moasa vai ce incurajator suna da ea zambitoare cica da sa stii ca e chiar f dureros.
Si cand aproape sa plecam de la spital s-a oprit tanti din tipat si zice moasa hello baby. Da Florin de colo gata, a nascut, asa repede? Si eu in gandul meu care repede mai ca noi de 2 ore eram acolo si ea timp de 2 ore a tipat incontinuu dar ea era acolo din cursul zilei nu venise atunci noaptea ca mi-a zis moasa. Mie de asta imi este frica ca nu o sa fac fatza la durere si cum aici ei evita pe cat pot sa iti dea ceva antidurere te tot incurajeaza sa fie totul cat mai natural eu ce ma fac?
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
MissJJ spune:
Cristina_Ioana zici ca nu e de bine urcatul scarilor astea? Vai de mine!!!
Eu le urc incet normal ca repede nici nu pot dar in fiecare zi urc si cobor de n ori.
------------------------
25+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
Cristina_Ioana spune:
Mada, pai amica asta a mea care a nascut acum 2 saptamani avea/are scari ca sta in vila cu 3 etaje...si toata ziua la fel urca si cobora...in luna 8 si 9 deja rarise foarte mult drumurile, adica incerca sa coboare de dimineata cu tot ce ii trebuia si sa nu mai faca atatea drumuri, ca i-a zis si dr ca i se scurtase mult colul si risca sa provoace nasterea...de-asta ti-am zis ca stiam de la ea, ca gafaia rau saracuta spre sfarsit,dar acum ce naiba sa faci, ca doar nu poti sa pleci de-acasa, doar incearca sa raresti drumurile.
Cristina +30 si
Luca
sanziana spune:
Amabella multam de raspuns! Macar din punctul asta de vedere stau linistita: am aceeasi grupa sanguina cu a sotului.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Iote fetelor, cica din sapt.30 e normal ca bb sa se pozitioneze cu capul in jos si pregateasca pt nastere....
asa ca am mai elucidat un mister, sa nu mai aud panica si paranoia pe tema asta, da?
Luati de cititi http://www.reclama.ro/sarcina/Evolutia-sarcinii/
Cristina +30 si
Luca
cristina_ana spune:
Aoleu, mai fetelor! Aveti grija cu urcatul scarilor ca si eu stiam ca asa se grabeste nasterea, nu se usureaza!!!!! Am citit pe la mamicile mai mari ca fetele care ajunsesera la 40 sapt. si nu mai nasteau s-au apucat de urcat scari, ca poate-poate vine si bebe. Asa ca aveti grija sa n-aveti vreo surpriza (neplacuta). Daca vreti miscare, duceti-va la inot, la gimnastica pt. gravide, dar nu mai urcati scari. Mai ales tu Sabana, care ai colul scurt si contractii!!. De fapt tu nu ai voie sa faci nici un fel de efort (ca si mine de altfel), doar plimbari.
Cristina_Ioana si Amabella, eu am doua pisicute super-simpatice, pe care le iubim la nebunie. Toata lumea zice sa le dam, dar ar fi ingrozitor sa ne despartim de ele. Cea de care va povesteam mai devreme, e intr-adevar f. geloasa si mi-e si mie frica de cum o sa reactioneze la bebe, dar poate avem noroc si il place pe ala micu'. Daca nu, nu stiu zau ce vom face, nici nu pot sa ma gandesc la asta ca imi vine sa plang!
Cristina, 31+
Cristina_Ioana spune:
Cristinico, stiu ca e tare rau cu animalutele astea adorabile, te obisnuiesti si te atasezi de ele...eu am suferit tare cand a trebuit sa ia sotul meu papagalii de acasa cand a inceput santierul, plus ca ne-a zis multa lume ca atunci cand va veni bb devin periculosi ca au nu-stiu-ce pe aripioare si pot emana si nu e bine...
Am ramas doar cu pestii momentan si acum sotul a zis ca vom mai face un acvariu mai mare, ca sa compenseze lipsa papagalilor...![]()
Fetelor, am o mare casoleta de inghetata Nessquick in frigi...ma gandeam ca poate cui pe cui se scoate si imi trece durerea de gat daca incerc sa ma imprietenesc cu ea 

Cristina +30 si
Luca
cristina_ana spune:
Mada mxm, eu inteleg ca tu vrei cezariana din cauza problemei tale. Dar daca totusi nu se poate si o sa nasti normal, de ce nu ceri anestezie peridurala ca sa scapi de o parte din dureri? La voi nu se practica, sau nu esti tu de acord cu asta?
Eu daca nu imi conving medicul sa imi faca cezariana, nici nu ma gandesc sa nasc fara peridurala. Pentru mine ar fi ghinionul suprem sa nasc normal, fara anestezie, ca nici eu nu suport nici un fel de durere. Eu si la contractiile pe care le am acum, de multe ori ma apuca plansul, ca nu le suport. Asa ca imi dau seama cum or sa fie alea "adevarate".
Cristina, 31+
Amabella spune:
asa deci, urcatul provoaca nasterea! e posibil, ca imi zicea si mie o prietena care e medic (nu ginecolog), ca nasa ei nu se dilata si a pus-o sa urce si sa coboare scarile de la polizu. dar credeam ca asta se aplica atunci cand esti aproape de nastere, dar ca in luna a 7-a doar iti intareste musculatura. ma rog, oricum eu evitam sa urc scari cat puteam, ca mi-e ingrozitor de lene si nu imi place deloc. acum, cu atat mai mult.
cristina_ana, ti-am zis eu ca si toto al meu e oarecum gelos, dar se manifesta intrand sub pat si stand bosumflat vreo 2 zile. face pe victima, dar ii trece. poate o sa se obisnuiasca si matza voastra dupa un timp mai lung sau mai scurt. nu poate sa ramana suparata mereu, daca o sa vada ca pe bb il pastrati. va trebui sa se acomodeze si cu el.
am citit si eu povestea fetei din elvetia, de la "nasterea unei stele". absolut mortala! are un talent literar de numa! si e extraordinar in ce culori optimiste poate sa prezinte experienta destul de traumatizanta prin care a trecut!
pumpkin, ce e cu tine in ultima vreme de ne vizitezi asa rar? te innebunesc sefii la serviciu?
si mai constat si alte absente: in afara de map, care presupun ca e inca in sicilia, nu prea mai apar muuh, mamanati, adelapop, ca sa nu mai zic de dandana sau huacin. ce o fi cu ele?
luiza
29+ si
mic si iubit
Amabella spune:
uau! constat ca m-am facut membru junior si am mai capatat o steluta.
cred ca stiu moderatorii ca vine ziua mea. ![]()
luiza
29+ si
mic si iubit