Bebelusi de sept-oct 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 6
deeapui spune:
Hildi, m-am uitat la pozele tale, ca eram ft ft curioasa sa vad cum arata un barbat timid..al meu sotz numai timid nu e!!!!!Cu ocazia asta tin sa-ti spun ca Stefan are o camera SUPER!!!
Deeapui si bebe Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze
roxi23 spune:
ANYA 20
MADDY tine-te de treaba cu sportul, nu face ca mine care mi-am luat gel anticelulitic destul de scump si sta pe post de bibelou in casa.
HILDE ma bucur ca esti ok cu sotul. Ai terminat tu am inceput eu...adica vorbesc doar strictul necesar.
CODRUTZA nici al meu nu e pasionat de plimbarile cu caruciorul...deja m-am obisnuit si decat sa iesim impreuna si sa ne certam pe drum, mai bine fara.
DIPLODOCUS bine ai venit. Ai sa vezi ca o sa-ti placa pe forum, aici la noi! Si eu sunt noua(de vreo luna) dar m-am indragostit pur si simplu de "septoct2005"!
Dau si eu menu-ul de azi al lui darius(si tare as vrea sa va dati cu parerea):
ora 6- 210 ml lapte plus 3 lingurite cereale
ora 12- pure din 1/2 cartof, 1/4 morcov, 1 lingura branza
calcica si 2 linguri iaurt (erau cam 100 ml de pure)
- 150 ml supa de legume si verdeata (sunt niste pliculete
de la milupa special facute' nu e apa chioara ci semi consistenta)
ora 15- pure din 2 mere mijlocii si 3 lingurite cereale si 20 ml suc de morcov
ora 18- 200 ml lapte
ora 21- 180 ml lapte
De obicei mai mananca maine dimineata
Supa de la ora 12 nu a vrut sa o manance decat direct din canita!!!Spre disperarea mea ca era ud fleasca.
Azi a stat cca 1 min singur in fundulet.
L-am mai testat si sta singurel, dar daca vede ca nu il mai sustii se da intr-o parte... In schimb tzopaie, iar cand plange spune mamamama.
Hai ca l-am laudat destul
Ah si inca ceva . Al meu nu vrea apa si rar vrea ceai!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
BiuMil spune:
Mihairi, da am fost cu Milan.
of, nu stiu cum sa iti povestesc ca sa nu supar pe nimeni, pt ca dr de acolo sunt apreciati aici pe forum...nu neaparat la noi in grup, dar am citit tot felul de pareri.
In privinta dr, "sefa" este dr. Marcu, foarte renumita ...care mai are si doua ajutoare. de obicei consulta impreuna, dar se mai intampla sa nu fie ea si fetele celelalte sa consulte singure. de fapt, singura mea problema cu ei este ca discutiile sunt fffffffffffffff scurte, cam la repezeala, pana iesi tu intra altcineva...cel putin asa am patit noi in primele luni si de aia ne-am si mutat la Calapod unde o consultatie dureaza totusi 30 de minute.
Dr. Marcu stiu ca e foarte buna,dedicata, are foarte multa experienta, e dragutza, e super in situatii de criza, dar din cauza ca e aglomerat si nu se fac programari are pacienti pe banda rulanta. Asta e un avantaj pe de o parte pentru ca te poti duce oricand, au program chiar si sambata si duminica pana la 3. Iar asistentele sunt super de treaba, ele cantaresc, masoara, scriu retete sunt foarte voluntare si se poarta foarte frumos cu copiii.
despre preturi iti pot spune ca de azi s-au marit...ieri o consultatie era 500 000 la Dr Marcu (mai ieftin la celelalte 2 dr), azi 700...si alte chestii s-au scumpit, cam cu 50%...
una peste alta, eu iti recomand sa te duci daca vrei si sa vezi cu ochii tai...poate iti place. la cati pacienti are, se vede ca multa lume e foarte multumita...dar eu sunt mai timida, ma zapacesc si abia acasa imi dau seama ca nu am intrebat una si alta si in 5 minute nici nu prea e timp...dar daca stilul asta vi se potriveste, inca o data iti spun ca te poti duce cu incredere pt ca sunt buni si foarte atenti...nu a ajuns tipa in top 100 capital degeaba!!!
Hilde, felicitari...
fetelor, incurajari codrutei !!!!!.......
diplodocus, bine ai venit!!! gasca e interesata de tot ce ai de spus
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
deeapui sare "mare", nu?
eu i-am tinut o sticlutza cu apa calda pe piept....dar pt scurt timp pt ca am citit ca nu se recomanda la copii asa mici. ceva ca e prea aproape de inima....stiu ca pare o idiotenie, dar sunt asa de crizata ca am ajuns sa cred orice. daca are cineva o alta opinie (avizata sau nu) legat de asta va rog sa imi spuneti...ca sa stau linistita.
oricum, dr ne-a spus sa ii punem pe gat....ceea ce nu cred ca se poate, una la mana pt ca gatul e f mic, si gusa e mare iar apoi nu cred ca sta...cred ca s-ar trezi si din somn.
roxi23 spune:
BIUMIL si eu sunt curioasa daca stie careva cum si ce putem sa le punem cald la gat.
Eu i-am pus sare calda pe piept de vreo 2 ori si apoi m-am luat dupa cineva si l-am masat cu miere pe piept si pe spate si uite asa a facut o iritatie de toata frumusetea! sa nu incerci asa ceva!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
BiuMil spune:
bag si eu un mesaj de buna dimineata , cat sa nu ajungem pe pagina a 2-a!
miflore spune:
Buna dimineatza zane de mai!!!
Ati muncit din greu de ziua muncii?
Sa va spun ce-am facut; noi am zis ca nu plecam nicaieri in week-end-ul asta ca fusesem plecati de Florii; si sambata pe la pranz zice sotul: hai sa mergem! Unde? Nu conteaza! Si dusi am fost! Ne-am intors luni! Soacra mea era sambata la noi si vroia sa plece dupa-amiaza ca avea treaba si duminica si luni, dar nu s-a suparat si a ramas cu Ana si cu mama mea pana luni! In doua (de fapt au fost trei in final c-a venit si socrul meu) se descurca foarte bine, singure nu. Asa ca, trai pe vatrai, am fost la casa de la tara, am incins gratarele, am plantat flori si ne-am plimbat!
Acum trebuie sa galopez din urma!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
Antoanela23 spune:
Neata la zane,
Diplodocus, bine ai venit, scrie si nu fii sfioasa.
Eu iar sunt la serviciu si-mi pica ochii in gura de somn.
Va urez o zi buna, pupici
Anto siVictor (8 octombrie 2005)