Bebelusi de sept-oct 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si acuma ma suna mama ca au venit de la cabana, si ca sunt capuse si cred ca au luat si cateii. Nooo cum pana mea sa o mai duc la ei pe Petra?!. Aialalta bunica, din Vatra Dornei, in loc sa se pensioneze da in toamna examen pentru grade.....
S-a trezit Petra....
Phuuu gata, nu mai zic nimik, dar uneori sunt un pachet de nervi.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Hi,hi ,daca tot veni vorba de soti am aparut si eu .Nu prea am timp ,dar Hildi sa stii ca nu esti singura care trece prin probleme de genul asta .Dupa ce am nascut prima data si voiam si eu (mai ales ca de la 23 de sapt am avut interdictie) stiti ce mi-a spus :ca trebuie sa se obisnuiasca cu "ideea" .Maaama , ce pachet de nervi eram atunci .Dupa ce dusesem copilul la mama intr-o duminica in care eu voiam sa stam doar noi doi , el o suna pe cumatra si o invita in oras , la o plimbare cu noi

Revin ...Ma cheama datoria

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

buna seara

nu am mers la iarba verde codruta, am stat acasa ca a fost vreme urita si frigggg.
sotu a venit azi la mine, se speriase ca de atata vreme eu nu vorbesc.....si zice"vrei sa-ti fac masaj la picioare". coollll.
da, normal......pai sti zice el ma lasi sa te sarut....da zic eu..."dar atat".
pe naiba atat.
cupilu adormise si noi.......ne-am distrat un picut.
si a trecut tot tacamul de nervi.
am spus de se mai repeta chestia aia eu plec.

am facut mici acasa

gabi
, mama draga cred ca-l bateam pe sotu...la faza aia

Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Codruta, barbatii astia sunt buni de pus nervii pe jar cateodata.
avem s'asa destule cu copii astia, ba mai si ei....se palng vai cat au de lucru si ce obositi sunt. Pe ei daca ii doare capul sau piciorul e sfarsitul lumii. Noi rabdam la orice. Daca ar trbeui barbatii sa nasca ar muri (este o vorba, daca sti).
Sper ca pana la urma a fost bine cu voi. Scrie-mi!
Stresul si nervii ne distrug.

Azi sotu ar face orice numai sa fie bine....na. Le e frica de noi
A venit cu mine si cu stefan la plimbarica cu carucuiorul. A pregatit masa.Ihihihi. Asa da. S-a speriat saracutul ca-l parasesc.

Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Bianca, zi-mi si mie ce specialitati au pentru bebei, cum sunt doctorii si cat costa o consultatie. Tu te-ai dus pentru Milan?
Veronica, totul e sa ai rabdare cu barbatii astia. Oricum, casatoria e o cruce grea si ne trebuie rabdare cu carul.

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Buna fetelor!
Mamaaaa, dupa ce am vazut cit ati scris voi, m-am gindit bine inainte de a posta aici Cred ca sunteti o "gasca "care va cunoasteti deja bine...
Incerc totusi, ca al meu Luca-Mihnea e nascut pe 15 octombrie 2005, deci ne incadram
Ne primiti si pe noi??

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput

Diplodocus, bine ai venit.
Hai in gasca!

Sa-ti traiasca Luca-Mihnea!

Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

diplodocus Bine ai venit.

Hai la taclale cu noi. Povesteste-ne mai multe despre Luca Mihnea si despre tine.
Sa-ti traiesca fiu

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Fetelor, cred ca lu Maia nu ii mai place laptele. incerc miine ceva
amincat mai bine seara decit toata ziua
sper sa fie de la lapte!?!?!?!?! sau poate dintisorii???? nu mai stiu, sunt atit de ca nici nu mai stiu cum ma chema cu buletinul, pardon, cartea de indentitate in mina

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Hildi, ma bucur ca s-au rezolvat problemele.
Bianca, am inteles ca ti-au recomandat comprese calde pt bebe. Eu cand am avut probleme cu Alex cu tusea ii puneam pe piept un ciorap cu sare calda. il tineam in brate cand dormea si i-l tineam pe piept, ca treaz nu vroia sa stea.

Deeapui si bebe Alex
poze si www.dropshots.com/andreeatitza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput