Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
anabordea spune:
Monica, pe 6 mai aflu exact cate kg are, dar avand in vedere ca la 3 luni avea 7.5 kg, cred ca are vreo 8...Imagineaza-ti ce zice spatele meu..Stai linistita in ceea ce-o priveste pe Diana ta, ca a mea (cea mare) avea greutatea asta la vreo 8 luni.
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
monica70 spune:
ANABORDEA
SILVI cu plansul in carucior,chiar azi s-a intors Ghita in viteza cu ea ca dupa ce s-a trezit a inceput sa-si vare degetele in gura si sa planga! A crezut ca ii e foame,desi mancase bine inainte de a pleca,cu vreo ora jumate mai devreme.Am pus-o la tzatza si a papat ceva,dar nu foarte incantata...Precis nu de foame plangea! O fi de la dinti? Ca pana acum se smiorcaia doar daca stateia pe loc cu caruciorul!
ALINA nu stiu cum mai rezisti toata ziua cu flacaul in bratze si cica nici nu doarme deloc Si atuci cand mai gospodaresti atat? Cand vine sotul,i-l pasezi lui? Se pare ca totti vor in fund acum!
MIRELA ce-mi facusi cu postarile alea! La prima citire in fuga, am crezut ca nu mai suporti mirosurile de la gelul de dus al sotului si ... sa mai continui? Noroc ca m-am intors sa ma lamuresc,ca nu-mi prea suna cum trebuie!
MONI care DIANA (01.01.2006)
anabordea spune:
Nu stiu cine completeaza tabelul cu cresterea bbeilor dar....in prima luna Daria a luat 2.3kg (de la 3.4 la 5.7).
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
In primul rand: LA MULTI ANI PENTRU PAPUSHILE DARIUTZA, DIANA, ANASTASIA, MAIA SI BIANCA, SA CRESTETI MARI SI SANATOASE! si ca abia azi am intrat pe forum, am uitat de ziua de ieri!
Eu am patit un necaz, adik mai degraba sotzul, a alunecat duminica la fotbal si si-a scrantit glezna, i s-a umflat ca la un elefant , asa ca azi am dat fuga la urgentze cu el...are o entorsa si i-au pus piciorul in gips. Acuma schioapata prin casa...are cam 7 zile pana sa scape de el. Eu, sambata am la greu, nu stiu ce am avut si asta dupa ce am luat o pastila de fier, ca urmez un tratament pt anemie...dar am mai luat de osapt. si n-am patit asa ceva.
Copilul tot kka verde, m-as fi obisnuit daca nu sunam totusi pediatra (in fine am dat de ea), si mi-a zis ca sa-i cumpar Biotics baby (cum a zis si Ralu) si sa-i dau una dimineatza si una seara. Eu am intels pastile...dar astea sunt prafuri, si e cantitate (parca) mare, chiar un plic trebuie de 2x/zi? Ralu, tu ai facut la fel? sau era alta dozare?
I-am zis si de urocultura ca e sterila, na cik e ok, nu are infectie...mare usurare pe mine , cu papa e problema, nu vrea si pace. Cred ca greva asta dureaza cam mult la noi, plus colicile care ma termina nervos...cred ca fug de acasa. Azi am fost la servici sa o duc si pe sora mea si ma suna ca urla copilul de se ineaca si el nu stie ce sa-i faca si asta chiar cand trebuia sa pape...a apucat-o urlatul inainte sa-i bage biberonul, of Doamne! Nici nu stiu cum am venit 40 km, doar cu 130-140 mergeam, nu m-a mai interesat politia si radarul de fel! Noroc ca n-au fost totusi...
Giova, ma bucur ca a iesit bine botezul, Marco cred ca a fost cumintel, il amandoua pe micul crestin!
Cata, sa stii ca si Diana a inceput sa vomite, dar nu in cantitate mare, eu zic ca regurgiteaza putin, dar tot se duce o parte din lapticul pe care muncesc din greu sa il var pe gat!
Moni, sa nu te mai plangi...Dienutza mea a ramas cea mai micutza de pe lista , nu vrea si pace sa pape!
Nico, mai intra pe mess, sorry daca n-am apucat sa vb, ieri am fost la iarba verde...copilul acasa cu matusa, ne-am intors pe la 19 seara! Dariutzei!
Mai am cam 20 de minute sa pun poze pana se scoala la masa de la 24, asa ca ma grabesc sa o fac! Va anunt daca am reusit!
Va pe toate!
Ingrid S si Diana
miraklucker spune:
Fetelor, ma terminati cu kilogramele.
Daria mea la 1 an si aprope jumate are 8kg amarate. Si acum a mai facut si infectie intestinala, asa ca o zi numai a vomitat si a doua a avut diaree. Cred ca o ajunge in curand si Selin!!
Eu mai rar, dar macar sa va citesc incerc. Si tot a fost bine saptaminile astea 2 ca a fost fata asta aici, si i-am mai pasat-o ei pe Selin, vineri pleaca, i se termina practica!!
Selin tot cumintica, uneori doarme si cate 6 ore pe zi mai ales daca e afara.... seara ii place sa fie tinuta in brate pana adoarme. Asta seara a fost cam ajitata nu a facut kk toata ziua.... in rest face cam odata pe zi. Laptic e inca destul....vineri o sa vad si cat a crescut.
In sfasit a venit caldura si la noi, asa ca toata ziua suntem pe afara.
Samabata a trecut sora-mea cu fetele pe la noi. A fost o vreme mizerabila....am stat toata ziua cu gradinita in casa. Sa-ti dai cu capul de pereti nu alta!!! dupa ce au plecat ei a iesit si soarele. Parca e un facut de cate ori vin e urat. David se intelege foarte bine cu Caroline s-au jucat tare frumos ... si ale mici pe dupa ele. Dar toata ziua in casa... n-ai putut scoate nasul afara, frig si ploaie. Am iesit doar vreo juma de ora in spatele casei in curtea scolii si atunci s-au certat pe o masina. am vrut sa mergem intr-o hala cu jocuri pentru copii dar numai de la 4 ani aveau acces plus ca era mai mult de o ora un drum... si cu ale mici ce faceam?? Cel putin am profitat si am pus-o pe soramea sa mai mestereasca ceva la computer. Poate o sa mergem impreuna in vacata... ar fi frumos.... cu toate ca, cu 5 copilasi o saptamana nu stiu cum vom rezista.
Deocamdata planuiesc o minivacanta de Inaltare... aici e liber, la un kinderhotel in Austria, unde poti sa descarci plozii si sa-ti faci de cap singur. Sa vedem daca s-o potrivi pana la urma!!
si cam atat....hai ca am recuperat absenta.... asa sper
Maine sper sa ajung sa mai pun si nite poze!! Dar nu va repeziti va spun eu cand sunt
pupici
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ana_m spune:
Salutare gagicile,
Am disparut ctaeva zile ca deh, am fost tare ocupata . sambata ma pun prima oara in viata mea sa fac cozonaci, reusesc eu cumva sa-i rulez si mi-au iesit 2 tavi de copt ok. O bag ppe prima in cuptor si cand imi era lumea mai draga si mai aveam 15 min si o scoteam mi se termina butelia de gaz . Singura ,in casa ( adica fara sot ) , dar era ora la care trebuia sa ajunga, zic eu ok in 10 min nu se intampla nimic pana vine ! da de u nde , pe dragul de el atunci l-a apucat dragul sa stea la taclale pe acolo cu sefii si a venit dupa o ora . Timp in care eu am incercat sa schimb butelia cu cea de rezerva, am tarat-o prin toata casa, dar tot nu am reusit sa o montez si fierbeam de nervi . In final au iesit cozonacii si s-au copt ok, dar cu ce aventuri !!1 Si iubita mea noroc ca dormea in timpul asta ca altfel era tacamul complet daca mi se trezea si ea sa planga .
Seara ne-am dus in oras si am papat in aer liber , a fost fain , cu caruciorul dupa noi, normal
Duminica, atrecut ziua asa de repede ca numai ce m-am trezit ca s-a facut seara si ma pregateam sa mergem sa-i facem baie asta pe la 9 seara, cand ma suna o prietena ca trece pe la noi scurt 15 min. N zic hai repede, . Vin ei ( sunt un cuplu ) si alea 15 min s-au facut ....pana la 12 jumate noaptea . Cand am vazut eu pe la 10 ca nu se pregatesc sa plece,am luat-o cu mine sa-i fac baie la copila si sa o culc ca era flamand copilul.
Ca tot ma intreba Teolinda, daca aici se sarbatoreste 1 mai, sigur ca da, toata lumea are liber, asa ca eu ca mama denaturata am anuntat trupa de prieteni , i-am strans si ne-amm dus la malul marii sa facem gratar . Mi-a cam plans gagica pe acolo dar a fost bine, am petrecut ziua fain.
Si uite asa am petrecut wekendul asta prelungit. Si la toate astea adaugati o durere de spate de nu mai pot. De fapt nu stiu exat ce e , e in spate , dar doar intr.o parte pe mijloc, dar ma doare de imi radiaza durerea pana in mana. Am tot crezut ca e curent , dar de cateva zile ????? si nu ma lasa deloc, asa ca vreau sa imi fac programare la medic ca nu mai pot .
Azi am avut o lene in mine , n-am facut mai nimic, doar macare si o tura de masina cu hainutele Clarei.
Gagica mea mananca cel mai bine cand e adormita, asta e m-am obisnuit cu idea vad ca se poarta , din pacate. Cand e treaza ia cateva guri si gata asta in cazul cel. mai bun cand nu incepe sa se foiasca si sa planga cand vede tzitzi. Ingrid, Rali, Bee, deci cu voi in trupa , dar eu sunt cazul cel mai fericit , a mea are doar fitze.
Ca Alina, intreba cine mai vrea bebe , ma anunt si eu pe lista peste 2 ani . Eu o sa pastrez toate hainele pt bebe 2.
Nu mai stiu cine intreba de ciclu , nici mie nu mi-a venit ( bb are 3 luni jumate ) . mama cica ma intreaba cum mi-e acum ciclul, eu zic care ciclu ? ca nu mi-a venit , la care mama disperata : pai trebuia sa iti vina la 6 sapt dupa ce nasti, vezi ca tu estu gravida sau ai ceva du-te la medic . Am incercat sa-i explic dar nu m-a prea crezut Acum gravida sper ca nu sunt ca atunci cand am comis-o prima oara am uitat total sa ma protejez , asa ceva n-am patit in viata mea sa uit . Oare cum mi-as da seama ?
Mirela, esti o draguta, imi amintesc si eu ca nu suportam cum mirosea dupa baie si cu deodorant aproape ca-l trimiteam sa se dea pe casa scarii . Iar in legatura cu barbatii care trevˇbuie edaucati nu te enerva ca mai rau iti faci. Cunosc , si noi incercam cu pasi marunti sa reeducam
Anabordea m-ai dat gata cu greutatea Dariei
Irina ,asa e , n-am mai pus poze demult, ce sa fac cu sot hiperocupat iar eu habarnista ?
Eu chiar ca nu am vazut poze demult , chiar am sa ma pun pe vizionat , daca nu azi , maine sigur.
Na ca acum v-am scris sa aveti ce citi
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
INGRID uite ca ne-a zis-o MIRA cu kg!
MIRA cred ca a fost super cu 5 smecheri prin zona,noroc totusi ca Selin nu umbla inca A mai ramas ceva intreg pe acolo?
Eu trec la nani!
Noapte buna!
monica70 spune:
ANA nu m-am putut culca pana n-am citit prin ce aventuri mai treci! Si chiar asa mai pune poze cu Clara!
Cat despre ciclu si la mine e pauza...
Acum chiar c ama culc!
miraklucker spune:
Moni, inchipue-ti intru-na "nu strigati nu topaiti, nu va certati.....",Stam intr-o casa veche cu podele de lemn si se aude foarte bine la vecinii de la parter. unul dormea ceilalti 3 urlau!!!, fiecare cu alt program de somn. Pe cei mari am renuntat sa-i mai culcam dar a ramas Daria si cu cea mica a sora-mi care numa ce a implinit 2 ani. Si selin a fost cam agitata a dormit doar cate juma de ora! Dar a fost frumos!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos