Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
anabordea spune:
Catalina m-am uitat la pozele Biancai si chiar am senzatia ca seamana cu Daria! Am incercat sa pun poze in album dar nu merge! Incerc pe yahoo
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
monica70 spune:
Mai GIOVA ne mai tii mult in suspans cu pozele alea??? Ca de trei ori am intrat si nimic!
Am vazut-o in schimb pe Anastasia ,ioaiiii ce dulce e ca-mi vine s-o pap,mai ales in blugi si cu chestia aia albastra!
Am intrat si la TIBERIU ca parca am citit ca urmeaza poze noi,sau m-am dilit eu? Ca pe alea din album le-am vazut deja!
Nu mai stiu, cine a pus poze noi?
Sunt cam ca mi-a venit musafira pe cap,taman cand am zis ca respir si eu ca trimisesem papusica la plimbare si .....suna la usa Acu, a plecat!
Macar m-am ales iar cu ceva ca mi-a trimis prietena-mea din Italia (fiica-sa) ,,,, o plasa cu haine pentru Diana si mie o pereche de pantaloni! Si culmea ca-s perfecti pe mine ! Se pare ca iar s-a deschis robinetul la hainutze! M-am bucurat mai ales pentru body-uri ca mi-a trimis vreo 10! Si salopete,pantalonasi,trening ...
Asa ca sa avem pe ce tranti jeturi! Sa ne putem schimba zilnic de 5-6 ori ! Si asa spal aproape zilnic
Acum trebuie sa trecem la baie si stiu ca voiam sa va zic o multime,dar am uitat ,trebuie sa ma uit in urma...plus ca ma pisalogeste o tipa pe mess,cum intru cum hop calare pe mine de nu apuc sa va scriu!
MONI care DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
ANASEBE acum am depistat pozele de la botez,eu cautam in albumul comun! Se vede ca erati foarte veseli! Si Tiberiu e super in echipamentele alea! Imi place mai ales cum ii sta in alea tricotate (cred) de la sfarsit! Bine ca a iesit ok si v-ati distrat! Te-ai stresat degeaba inainte!
Giova spune:
Moni nu mai cauta, ca va anunt eu.
deocamdata citesc din urma si ma uit la poze.
Intrebai cum il alaptez din brate: greu de tot, dar la al 2-lea san face figuri si numai in brate suge.
Dar cred ca am cam terminat cu sanul, nu mai vrea lapte de la san. azi cand m-am muls si avea o culoare catre verde, era bun, l-am gustat, dar nu-l bea.
Am vazut pozele cu Alexandra- super fetita si mama ei mi se pare tare cunoscuta.
Cu Alexandre- mama ce fotoliu misto are.
Ce sa mai zic de Ana lui Bee, care m-a lasat masca cu palariuta aia portocalie.dar si cu baticul e .
revin.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
marchplayer spune:
Bai nu mai pot de draci!!!
Am scapat camera in cada plina cu apa oare s-o mai face ceva sau imi pot lua adio de la ea?
Cu ce mai fac eu pozeeeee
daniela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
anabordea spune:
Iata ca am reusit sa pun niste poze!
Marchplayer, in primul rand scoate baterii, acumulatori si ce mai ai in dotare in camera...las-o cu eventualele "ushite" deschise pe un prosop de hartie apoi usuca-l cu foehnul de la distanta si il mai lasi asa cateva zile la tratament si abai apoi incerci sa-l deschizi...Multa bafta!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
irinadum spune:
Mamicoaselor galagioaselor....vad ca aveti treaba nu gluma...si eu pe aici mai laplimbare mai la una mica. Profit si eu ca e mama si de asta intru mai rar dar jur ca nu ratez ce spuneti ...drept rasplata va las ca sa ma duc sa vad si eu pozele ca nu am mai vazut...de vreo 2 saptamani...si revin cu comentarii.
irinadum spune:
Deci vazut Alain care e dulcic foc insa are putine poze.
Alaxandra e o grasunica si pe bune ca seamana cu Mario zici ca e sorasa. Dar si pe bune ca nu stiu mamica ei ...cu scuzele de rigoare...dar sunt obosita la ora asta.
Pe Alexandre plimbaretul vazut ca a luat bine startul si ca ajunge din urma trupa grasaneilor. Pupici lui si lui mami mai ales ...pe,tru sfaturi.
Ana e sexoasa cu palaria nu fioroasa cum zice mami ei si dulcica foc.
Anastasia am vazut ca e pe baricade cand cu pumnul cand cu perna. Are niste ochi superbi..dar lasa ca fac si eu fata la anul
De Angelinos ce sa mai zic? Mai pot sa zic ceva?Da. Ca nu sun tpoze noi de 3 zile.
Da Ayan trebuie s aintru la Alina s avad pozele ca pe cont a pus putine. Promit ca intru mai ales ca am ce vedea sigur.
La Bianca1 nu sunt poze mai noi..
La Bianca 2 am vazut_o la mare si arata super bine grasunica...eu sincer credeam ca are mai multe kg la cat de bucalata e...a...si imi plac ochii ei ....ca sa nu mai zic de atitudine.
Bianca3 nu are poze noi
Carla nici atata ca nu are timp maicasa deloc sa puna poze ...ca sigur maicasa trage vreo aventura de joc sau de messenger
Carla Maria e o dulcica si misto portretul si mai lasati mai ochelarii ca i_am inebunit pe copii cu ochelari...Giova tu esti de vina
Clara Francesca iar nu sunt mlte poze...
Si am ajuns la D
Deci revin
Anca Oltean spune:
Dragelor,
Nu am mai intrat de multisor pe aici si imi pare tare rau deoarece mi-e dor de voi si de povestile noastre.
Despre noi - suntem bine , ne mai necajesc colici , am trecut cu bine si de vaccin si duminica 30.04.2006 am facut si botezul.
Va anunt acum in aceasta clipa de ragaz ce am gasit-o ca am pus cateva poze pe contul comun in albumul Oana Maria Oltean.
Pozele sunt de la Pasti, chiar in prima poza Oana este cu nasa ei iar in celelalte cu noi.
Voi revenii cat pot de curand cu poze de la botez unde puiutul meu a fost ca o mica doamna eleganta - parerea mea.
Astazi numai am experimentat cum e sa creezi un album pe Yahoo asa pe pipaite , dar cand voi avea timp ma voi experimenta.
Salutari si urari numai de bine tuturor mamicilor care mi-au fost aproape si pupici bebeilor.
monica70 spune:
ANABORDEA ti-am vazut printesele! Taaare dulci amnadoua! Si aia mica ce grasuna e! Cate kg are? Si e mai mica decat Diana cu ceva!
ANCAOLTEAN am vazut-o si pe OANA alta papusica dulce! Asteptam si pozele de la botez!
DANIELA pai ce faci domne' ! Ce iei la pod ,dai la vama?? Adica faci colecta prin oras si acum o strici pe camera noua??? Sper sa nu se strice ca vrem sa o mai vedem pe IOANA !
Ce sa va zic,Diana e o smechera si jumatate! Plange "la comanda" in hohote, brusc,cand nu-i convine ceva si se opreste la fel de brusc cand ii faci pe plac! De exemplu cu statul culcat si in fund!
Azi la baie am crezut ca ne spargem de ras! S-o fi vazut! Statea cu mainile intinse in fatza,incordate, cu pumnii stransi si pedala nene in apa cu o viteza de ziceai ca-i la curse de bicicleta. la turul Frantei, in plin concurs! Si cu buzele stranse,concentrata si incrancenata Ce ciuda mi-e ca era descarcat aparatul ca o filmam! Dar mai urmeaza si alte seri!
In rest e tot mai "vorbareatza" si zambareatza pe zi ce trece...Dar s-a prins si ca e bine si in bratze! Dar vrea numai in pozitia de ragait sa vada ea peste umar si .... in fund!
Cu sanatatea sunt mai bine,mai tusesc un pic,in rest sunt ok.