Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
mirela10 spune:
MARCH,cum adica face numai sub supraveghere?
MONI,sa stii ca s-ar putea sa nu se sature dia cu laptele muls...eu vad ca pe cutia de lapte praf scrie ca tre sa aiba 5 mese a cate 210ml...de aia plangea si dani de foame ,ca manca putin.tu cum te mai simti?
PISOI,HAI ca se apropie 1iunie,sa ne dai vestea cea mare.,ce face mark?
MARAKI,am uitat sa-ti spun ca citisem la mamicile mai mari ca uleiul se pune la sfarsitul mancarii,acu'nu stiu cum l-ai pus tu...lui angelo(tare combinatia de iaurt cu gogonele)
BEE,m-ai cam speriat cu colicii ca si eu am inceput sa-i cam diversific papica lui dani cu cereale,piure de fructe,branzica,si azi i-am dat piure de morcov,mazare,pui,orez,porumb,ulei de masline,zeama de lamaie(toate intr-un borcanel).s-a strambat un pic la inceput ,dar apoi...
DENISA,esti bine,intri cam rar..emmei
TEOLINDAMULTI LA PAPANAS!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
marchplayer spune:
Adica de kk numai stimulata cu termometrul! Asa ca nu ma surprinde niciodata nepregatita!
Hehe..amuzant ni se mai pare privind in urma dar atunci???? Aveam o groaza de intrebari fara raspuns...nu ca acum n-ar fi aparut alte intrebari dar macar acum avem micutele urlatoare in brate...
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
alina80 spune:
Fetelor, la voi au inceput dintisorii?
MIRELA, parca de fratelo ziceai ca ii iese caninul? Cred si eu ca mananca Dani, as manca si eu combinatia aia pe care ai facut-o . Si eu am citit azi prima mea postare, primul capitol, mi-au dat lacrimile.
Va intreb de dinti pentru ca Ayan e super agitat, nervos si isi roade mainile. Nu mai zic ca baloseste tot. Sa fie dintii? Mie mi-au iesit dintii la patru luni, deci s-ar putea.
MARCH, merci de aprecieri! Mi-a dar doctorul doua unguente sa ma dau la unghie, plus spalaturi cu ceai de musetel, dar nu prea am timp sa fac tot ce mi-a zis. Am stat azi toata ziua cu Ayan in brate. Mi-ar trebui si mie o curte, dar nici acolo n-as putea iesi in papuci pe vremea asta.
IRINA, am, vazut ca i-ai facut o poza lui Mario cand pune buzita sa planga. Si Ayan face asa si Gabi zice mereu ca daca o sa faca asa si cand e mai mare poate sa-i ceara orice si el o sa-i cumpere, ca i se rupe inima cand il vede cu buzita de plans.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
alina80 spune:
MARCH, am uitat sa-ti zic: ce mi-a placut comentariul ala la o poza cu Ioana: "ce mai mai distrez..5 minute". Cam asa si Ayan, e mai mult cu ochii pe mine sa nu ies din camera decat pe carusel sau alte jucarii. Ce pletoasa e mai Ioana! Nu i-a cazut parul deloc?
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
anabordea spune:
Buna fetelor.Eu cu 2 pitice acasa abia reusesc sa mai intru pe dc...Dar la voi cum se scrie fff mult nu reusesc sa tin pasul cu cititul. Haideti sa va spunem cum am crescut noi:
luna 1-5.700 kg-57 cm
luna 2-6.700 kg-62 cm
luna 3-7.500 kg-64 cm,
iar in cateva zile o sa facem masuratorile de 4 luni.
Daria papa numai san si ma chinui de innebunesc sa accepte formuka, ca in 2 sapt incep serviciul..Asa ca de vreo 2 zile incerc o tentativa de diversificare...fara succes insa.Nici nu stiu ce am sa fac cu ea...
In rest suntem sanatoase si dam si noi ceva semne de dintisori...bale, ros manute(ca suzi nu vrem),etc.
Ar sta toata ziua in fund si ar pleca in picioare daca ar putea..
Cam astea sunt noutatile...Va dorim sanatate si toate cele bune!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
utocatalina spune:
Mama Ana Bordea Daria este kinetuka noastra! Irina valorile noastre la 4 luni sunt cm aceiasi. chiar mi se pare mai mica dar sa vedem sapt. viitoare la masuratoare si 7 kg!
mamicuta de ciresica -poze nou noute
Ciresica Bianca
mirela10 spune:
ALINA,NU ERA canin,era un chist pe gingie care va disparea de la sine...si piureul asa l-am cumparat,ca nu-mi trecea mie prin cap sa fac combinatia asta.
MARCH,stiu ca atunci era teribil cu simptomele alea,dar ma gandeam ca e frumos sa ne aducem aminte,nu vroiam sa zic ca mi se pare de ras...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Mai gagici voi aveti timp de rascolit prin subiecte????
Alina mi-am recunoscut postarea.
si eu ii fac formula cu izvorul alb, dar nu-l bea la temp. camerei si nic cald de tot. e cu fite fiu-mio. trebuie sa fie potrivit de caldut.
Daniela nu am vrut aur la botez. eu nu-i dau bijuterii la fiu-mio si am zis rudelor sa nu le prind ca-i iau bratari si alte tampenii. si s-au conformat.
Am dus-o pe sora-mea, gata, mai vine peste 3 luni la nunta.
Si ma chinui cu Polly asta sa-l montez, ca nu mai am rabdare pana apare Clau.
Dar cred ca ma las pagubasa si ma apuc sa citesc din urma si sa vad pozele.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
mamuta mea
marchplayer spune:
constat cu stupoare ca Ioana si-a micsorat considerabil somnul de zi, si atunci cand intr-un final adoarme, trebuie pazita ca daca plec de langa ea se trezeste instantaneu si incepe sa urle. acum doarme bine merci la mine in brate, numai eu stiu ce patesc daca indraznesc s-o pun jos.
Alina, sa stii ca nu prea ii cade parul dimpotriva ii tot creste. Dar de indesit s-o mai indesi ca-i cam rar?
daniela si ioana alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
anasebe spune:
Salutare!
Botezul a iesit superbine. Ne-am distrat de minune la manastire in timpul slujbei. Preotul era asistat vocal de maica stareta, a carei voce ziceai ca e a unei fantome. Am ras cu lacrimi. Nasa a facut febra musculara, nasul sprijiniea lumanarea de masa...noi radeam de maica stareta, iar copilul a fost cuminte. A plans un pic dupa baie, dar insignifiant. Petrecerea a fost foarte reusita. Dj-ul si-a meritat banii, mancarea super.... s-a dansat pana la 5 dimineata. La baita de-a 2 zi, Tiberiu a fost cuminte, ca i-a placut.
Azi am fost la cumparaturi, i-am luat scaun de masa, centru de activitate, jucarii....si pwnreu noi un frigider.
Cam atat momentan, vb maine ca azi nu cred ca mai apuc sa intru.
Va pup pe toate!
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
tiberica fara frica