Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 12
monica70 spune:
LA MULTI ANI PENTRU BIA !
Ceau fetele,acum am terminat de citit si deja mi s-au incurcat toate in cap
O sa va raspund mai incolo,ca acum Diana e pe punctul de a se trezi si trebuie sa-i dau papa. Mi-a zis Ghita ca a fost tare maraita azi,cred ca de foame ! A papat dimineata la 5,30-6,de la ambii sani,dupa ce nu se trezise toata noaptea (s-a culcat pe la 22 si a mancat bine).Cand am plecat la 7,30 dormea....Pe la ora 10 i-a dat 100 ml ,pe la 12 inca 100 ml si i-a topit ... Pe la 14 i-a dat mami suc de mere+portocale si abia dupa aia a adormit de azidimineata! Acum sper sa se trezeasca sa pape,dar vad ca inca doarme!
I-am cumparat o cutie cu NAN1,deocamdata,desi azi am mai muls 100 ml,deci lapte mai e.Acum o sa incerc de saptamana asta sa-i dea cat lipsesc 100 ml muls,100 ml NAN...sa se mai intremeze ca pana si fruntasa grevista Anastasia e mai grea ca ea!
S-a trezit !
Revin!
MONI care DIANA (01.01.2006)
silvi_2005 spune:
Hello, nu a gasit nimic dragut in oras, nici o hainuta de botez draguta, pt un copil asa de mare.....
Maine o iau de la capat, chair acum , dupa ce l-am schimbat s-a cacacit una buna si acum tot mormaie, trebuie sa-l schimb din nou. Dupa aceea iesim la o plimbarica scurta, intru cand ma intorc. Mai nou plange in carucior si nu stiu ce sa ma fac cu el, voi nu aveti problema asta?
Silvi
Crisu23 spune:
Salutare mamici si bebici!
Ne-am intors si noi de la vaccin...am pans putin si acum asteptam sa vedem daca facem febra. Raportam: greutate 6400g si 61,5cm. Doctorita mi-a spus ca este foarte bine
alina80 spune:
CATA, imi pare rau ca vomita Bia! Totusi eu zic ca daca ia in greutate nu ai de ce sa te ingrijorezi.
MONI, pai zi mersi! Ayan nu doarme deloc ziua!
SILVI, lasa ca gasiti voi o tinuta frumoasa pentru botez!
CRISU, sper sa nu aveti parte de febra sau alte simtome
Ayan nu mai vrea sa stea decat in fundulet! Nu stiu ce sa fac, stiu ca pana la cinci luni nu trebuie sa-i punem asa! A plans toata ziua, numai in fundulet se calmeaza.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
mirela10 spune:
eu azi am inceput sa citesc pe la odisee si-mi aduc aminte ce am ras la poSTAREA ANEIM: "am uitat sa va zic , am inceput sa ma tacanesc de-a binelea. Ma enerveaza tot si nu mai suport mirosurile. Ma apuca asa din senin. Aseara pe la 12 inainte de a se culca isi face sotul un dus, si dupa aia vine si se baga in pat. Pe mine ma loveste mirosul de dus-gel care mi se parea groaznic de puternic , si incep da pe cine ai mai vazut tu sa se spele si dupa aia sa se culce imediat ( de parca eu nu fac acelasi lucru aproape tot timpul El radea de mine , de prostiile care le debitam. I-am zis sa mearga sa doarma in celalat colt al patului ca nu"
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)
Crisu23 spune:
Mirelutza si mie au inceput sa-mi sara nervii din orice
Cred ca staul acasa este de vina, eu simt ca o iau razna pe fiecare zi ce trece....
mirela10 spune:
SAU DE CE MA PLANGEAM EU:"eu nu am pofte ,dar se pare ca le are sotul meu iar eu raman cu greturile.ma minunez cand il aud de vreo cateva zile ca vrea ba fripturica cu usturoi si mamaliga,ba pui afumat ,ba are pofta de ciorbica de picioruse de porc...ma scote din sarite pt ca eu fac o mancare si el are pofta de cu totul altceva.am inceput sa ma intreb daca nu cumva o fi el gravid.insa dupa stare care o am...moleseala,greata,durere de stomac...cred ca totusi sarcina e la mine."
marchplayer spune:
Dorarme Ioana asa ca mai am timp si eu sa bantui putin pe aici!
Bia sa fii sanatoasa si sa cresti mare puisorule!
Giova cand ai timp trece si la mine Ioana Alexandra ca este scris doar primul nume. Ty si pupicei la Marcolino! Ma bucur ca v-a iesit frumos botezul si ca ati mai ramas si cu ceva banuti. Care-i treaba cu aurul? hai ca toata lumea asteapta poze de la botez
Am vazut ca mai este o Ioana Alexandra, a lui Lauryuli parca, care s-a nascut mai grasa ca noi cu 100gr si cu 2cm mai lunga
Crisu pupici la Alexandra si sa nu faca febra. Pozele din album sunt ale voastre?
Alina pupici lui Ayan si tie ca sa-ti treaca mai repede unghia sa poti iesi din casa sa mergi s-o pocnesti pe pedichiurista! Iti dai cu ceva acolo sa treaca mai repede? Ce faci cu bibe daca ii dai lui Ayan numa san, ce vrei sa-l dai si tu pe lapte praf? Am vazut si eu pozele voastre, este sexos rau bebelusul Ayan, are niste buzeeee.
Silvi bine ca face kk, a mea nu prea se murdareste ca face numa sub supraveghere. Succes la cumparaturi sa-i gasesti puiutului ceva sa-ti placa tie!
Moni vad ca se descurca bine Ghita cu Diana! Cand incepi sa-i dai Nan? Sunt curioasa daca o sa bage viteza la luatul in greutate.
Simona nu se vad pozele tale!!!
pauza...ca s-a trezit ficamea
daniela si ioana alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
mirela10 spune:
crisu ,si eu stau prost cu nervii,credeam ca-mi trec dupa sarcina,dar tot acolo au ramas...
si sa vedeti ce ingrozita era GIOVA:"FETELOR AJUTATI-MA, LINISTITI-MA!!!!!
DE DIM. NU MA MAI DOR SANII ASA CA PANA ACUM, SUNT MARI, DAR DOR PUTIN DOAR DACA II ATING.
GREATZA MI-A FOST PUTIN, DAR IN REST MA SIMT BINE.
NU E SARCINA OPRITA IN EVOLUTIE, NU?
SEMNE PT. ASTA, AR FI SANGERARILE, NU?
EU NU AM NICI O PATA ROSIE.
DOAMNE CE INGROZITA SUNT."si bebelinul era bine merci...
Crisu23 spune:
Daniela pozele din album sunt ale noastre.
Si eu sper sa nu faca febra, acum vad ca doarme...