Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 16
monica70 spune:
A! Si cu "bebe doi" aproape l-am convins pe Ghita ca vreau si eu flacau peste cca doi ani (ca lui i-am facut fata,acum cine-i ca el, ca tot dupa dumnealui se uita!),mai ramane sa fiu eu convinsa 100% ca vreau
MONI care DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
TREBUIA eu sa inaugurez pagina 11!
MIRA parca ma vad pe mine, fratelo si pe numerosii nostrii verisori...pe diferite teritorii....(apartamente,case....la oras,la tzara...) da intotdeauna multi si galagiosi,mai mici sau mai mari....)
Mai eu merg maine la birou!
Noapte buna totusi!
MONI care DIANA (01.01.2006)
anabordea spune:
Ei, hai ca intru si eu sa va linistesc. Mie la primul bebe mi-a venit ciclul dupa 10 luni!!! Dupa primul ciclu am fost la control, la al doilea am cauterizat o rana "restanta" dinainte de sarcina, iar la al treilea ciclu era deja cu bb2 in burtica , cu toate ca ne ferisem, dar se pare ca esti muuult mai fertila imediat dupa nastere ...Aaaaa, si sa va mai spun ca inca alaptam!! Asa ca, daca nu vreti inca bb2, cum va vine ciclul fuga la dr si grija mare. Iar eu din experienta, ca intre cele doua bebeline sunt 1 an 10 luni si 1 saptamana, va zic sa stati sa fie 2 -2.5 ani intre bebei. Ca dupa 2 ani te poti intelege mai usor cu cel mare. Dar, de fapt fiecare face cum vrea sau cum i se planifica de sus!
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album: http://pg.photos.yahoo.com/ph/anabordea/album?.dir=/60b0scd
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, ieri nu am ma reusit sa mai intru, am fost super nervoasa si obosita dupa o zi intreaga de cautat in oras hainute pt botez. La multi ani sarbatoritilor zilei Razvan, Paul, Sebastian, Peter , sa cresteti mari si sanatosi.
Abia i-am gasit ceva hainute de botez lui Alain, deoarece el are aproape 70 de cm, nu-l pot masura eu f bine si nu sunt hainute asa de mari, plus ca toate magazinele sunt pline de turcisme f nasoale. o sa fac ceva poze azi si o sa pun in album cu hainutele, mi s-a stricat si cardul de memorie de la ap. foto si il am pe cel original cu care fac 17 poze
Alain e f matinal si azi s-a trezit la 6,45 deja a mancat o sticla de lapte si acum se joaca in patut, mai nou ii place singur in patut, cu caruselul, se tot uita la el si se joaca cu manutele si se invarte pe acolo, se invarte de pe spate pe burta si apoi striga dupa ajutor ca nu se poate intoarce. Eu ma bucur ca mai sta si singur....E fascinat de manutele lui...acum i-am facut niste poze.
Moni,eu iari l-am adormit in carucior cu niste ceiut cald si ne-am plimbat vreo 2 ore de la 17 la 19.
Irinadum Alain are o groaza de poze dar pe album am selectat doar cateva....acum chiar ca nu i-am ami facut asa de multe ca mi s-a stricat cardul (mai pun poze astazi ).
Pupici la toata lumea, mai intru mai tarziu
Silvi si bebe Alain