"cine salveaza o viata, salveaza o lume"

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ILIS sper sa mai trimit inca ceva..fac tot posibilul..
ce mai face Adriana? cum se prezinta contul????de cat mai aveti nevoie?
sper din tot sufletul sa se stranga cat mai repede!!
Multa sanatate!!!
Doamne ajuta!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lynette spune:

Draga Liana,

Iti raspund eu, stiu dintr-un email de saptamana trecuta de la Ilis, Adriana mititica nu se simte bine deloc. Parintii sunt innebuniti, Ilis cred ca nu a mai apucat nici sa se uite pe forum. Saptamana trecuta pe 28 a fost si ziua Adrianei, a implinit 2 anisori.

numai bine!

Mergi la inceput

offf Lynette imi pare asa rau..
ma rog din tot sufletul ca Adriana sa reusesca!!!
o sa mai strig in gura mare in stanga si'n dreapta poate reusesc sa mai aduc fete cu suflet mare sa o ajute..
revin!!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Draga Ilis, imi pare tare rau pt incercarile prin care treceti!... Am promis mai demult ca voi incerca si eu sa dau o mana de ajutor si acum ma tin de cuvant. Pun si eu astazi niste banuti in contul de lei si ma rog din toata inima sa dea bunul D-zeu sa va vedem cat de curand veseli si linistiti!
O imbratisare calda pt. Adriana si... nu va pierdeti speranta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorkserv spune:

ilis,
verifica PM. am trimis un mesaj cu datele de western union. pentru transfer bancar taxa era 39 de euro, asa ca am tirmis prin western unde era doar 19eu.

sper sa reusiti sa strangeti ce aveti nevoie..
o sa mai incerc si saptmana viitoare dar nu promit nimic..
sanatate multa

DACA NU MAI INTRA ASA DES PE FORUM, POATE VORBESTE CINEVA CU EA SA ISI VERIFICE PM.
MERSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILIS spune:

Dragii nostri,
Adriana a facut din nou pneumonie de aspiratie din cauza puternicei incoordonari laringiene, iar acum este in continuare sub tratament intravenos cu antibiotice.Multumim din adancul sufletului doamnei dr. Leu Elena, pentru profesionalismul , competenta si daruirea cu care se implica in salvarea fetitei noastre .
Va multumim Lynette,Liana, Ionella si Dorkserv pentru tot ajutorul acordat ingerasului nostru.Nu am avut cum sa mai merg la banca de cateva zile bune incoace. Am grija in fiecare clipa de adorata noastra fetita Adriana si sper din toata inima sa treaca cu bine peste acest hop,se se simta bine si sa reusim sa ajungem in China.
Sa va binecuvanteze Dumnezeu .
Cu mii de multumiri, Ileana si Viorel.

Mergi la inceput

ILIS ma rog la DD sa va ajute sa reusiti odata..sa vad zambetul Adrianei tot timpul..sa nu mai fie umbrit de durerea bolii!!
Doamne fa o minune !!!te rog Doamneee!!nu mai lasa sa sufere acesti copiii..ajutai Doamne ca nu au nici o vina..

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Dorkserv, am ridicat banii de la banca. Iti multumim din tot sufletul,sa ai parte de multa sanatate, impliniri si tot binele din lume.Cu drag, Adriana, Ileana si Viorel.

Mergi la inceput

Buna Ionella, au intrat cei 100 RON in cont.Iti multumim din tot sufletul pentru gestul tau si pentru incurajari, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si lui Alex, mult noroc si tot binele din lume.
Adriana se simte putin mai bine, dar este foarte slabita.
Cu mult drag,Adriana, Ileana si Viorel.

Mergi la inceput

Buna Liana. Iti multumim mult pentru ca esti alaturi de noi, pentru incurajari si toate gandurile tale bune.Multa sanatate si tot ce-ti doresti.Cu drag, Adriana, Ili si Viorel.

POZE ADRIANA : www.imagestation.com/members/ILEANAS

Mergi la inceput