"cine salveaza o viata, salveaza o lume"
Raspunsuri - Pagina 4
ILIS spune:
Draga Liana, iti multumim mult pentru implicarea ta in ajutorarea fetitei noastre. Multa sanatate si numai soare in viata ta iti dorim.
ILIS spune:
MULTUMIM DIN SUFLET TUTUROR CELOR CARE NE AJUTA INGERASUL.DUMNEZEU VA VA RASPLATI GESTURILE NOBILE.CU STIMA SI RECUNOSTINA, ILEANA SI VIOREL SERBAN.
Tzuni spune:
ILIS,
se poate sa primesc pe PM adresa voastra? Eu as trimite banii in pliculetz, pt ca (cu rusine recunosc) nu ma descurc cu banca!
Sanatate fetitei si Doamne ajuta sa strangeti banutzii!
Cu drag,
Tzuni
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ILIS spune:
Draga Tzuni,
Iti multumim mult, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce-ti doresti.Ileana si Viorel.
ILIS spune:
"Oare de ce e Timpul mic,
Iar Eu, atat de mare?
De ce nu pot sa fac nimic,
Din tot ce-as vrea eu oare?..."
Lynette spune:
draga Ilis,
Incerc sa fac cunoscuta povestea Adrianei la comunitatea romana de aici (am scris la niste posturi de radio romanesti, sa vad ce vor raspunde. Dar ma gandesc ca daca cineva incearca sa faca o contributie nu au codul SWIFT al bancii. Crezi ca ai putea adauga codul pe situl Adrianei?
Poate ar fi o idee buna sa adaugi si link-ul de la articolul din Jurnalul National.
multa sanatate!
ILIS spune:
Draga Lynette,
Iti multumim foarte mult pentru tot.In curand vom face cunoscuta adresa unei familii care locuieste in Toronto ,unde pot sa trimita bani cei din strainatate care vor sa o ajute pe fetita noastra.Multa sanatate si numai bine.
Stinu spune:
Am sa particip si eu la strangerea sumei de bani necesare pentru operatia micutei .Numai prin banca merge ,in plic pe adresa voastra nu se poate ?
Nu pot accesa siteul Adrianei ,imi arata fotografia ei si atat .Eu va doresc mult sanatate si putere sa le duceti pe toate ,
Iustina
Lynette spune:
draga Iustina,
Daca vrei sa te uiti pe site-ul Adrianei, apasa pe "Next", mai jos de fotografie si de text.
succes!
Stinu spune:
quote:Multumesc am reusit sa intru pe siteul Adrianei !
Originally posted by Lynette
draga Iustina,
Daca vrei sa te uiti pe site-ul Adrianei, apasa pe "Next", mai jos de fotografie si de text.
succes!
Iustina