"cine salveaza o viata, salveaza o lume"
Raspunsuri - Pagina 3
Covalciuc spune:
Va dorim multa sanatate si tot binele din lume.Multa "bafta" Adriana !!!! Theodor, Ana Mihaela , Diana si Bogdan Covalciuc
Lynette spune:
Draga Ilis, vreau sa trimit un cec, nu stiu cum sa fac transfer direct in conturile voastre (sunt in strainatate). Imi poti da te rog o adresa unde sa trimit? Imi poti scrie pe email daca vrei. Adriana e tare scumpa, seamana cu baietelul meu care are aproape 8 luni.
multa sanatatate!
ILIS spune:
Draga Lynette, iti multumim din tot sufletul. Ti-am scris pe e-mail.
Sa dea Dumnezeu sa aiba parte de multa sanatate copilasul vostru, impreuna cu tine si toata familia si tot ce va doriti voi.Toate cele bune.
Lynette spune:
Draga Ilis.
Multumesc mult pt urari, dar din pacate nu am primit email-ul de la tine. Am verificat, adresa mea e buna. Poti sa mai trimiti o data? Poate merge daca nu folosesti facilitatile de pe forum (doar copie adresa mea de email si trimite normal).
Numai bine!
ILIS spune:
Draga Lynette, astazi au intrat banii de la tine. Iti multumim din tot sufletul, sa-ti dea Dumnezeu multa, multa sanatate si copilasului tau si intregii familii si sa ai parte de o viata minunata alaturi de cei dragi.Te pupam.
Lynette spune:
Ma bucur ca am reusit sa contribui si eu. Sper ca si altii sa imi urmeze exemplu si sa reusiti sa strangeti banii in timp util si sa mearga totul bine cu operatia. Micuta Adriana merita o sansa la o copilarie normala, are noroc de parinti care o iubesc mult. Multa sanatate si noroc Adrianei si asteptam vesti!
Cricor spune:
Stange cineva bani in strainatate? Eu n-as trimite in cont deoarece comisionul bancar pentru sume intre 0-5000 este 30$, deci bani risipiti aiurea. Daca strange cineva bani in plic, sa-mi trimita si mie adresa pe pm, va rog.
Corina
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588&whichpage=1/" target="_blank">Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
Liana30 spune:
ILIS am avut o gramada pe cap si nu am mai putut intra..sper ca au intrat banii...multa sanatate Adrianei..
mai trec pe'aci nu va uit
"Nimic nu-i imposibil!"
ILIS spune:
Draga Liana, sa stii ca ti-am scris si un e-mail de multumire pe data de 3 mai, cand au intrat banii de la tine. Iti multumim inca odata foarte mult pentru gestul tau si pentru toate incurajarile si iti dorim multa sanatate si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi tie.
Liana30 spune:
ILIS sa ma ierti dar poate ca am uitat eu..asa aiurita sunt in ultima vreme..voi mai trimite cate ceva..nu va las eu..si sper din tot sufletul sa strangeti cat mai repede suma..
va doresc tot binele din lume!!!
"Nimic nu-i imposibil!"