Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 9
daniela_daneza spune:
si multi Sun!
Ce faci? Esti OK ? Vb. pe DC si mai tarziu pe mess!
Gagici , hai desteptarea ! Mai dau o cafea ....dar fara
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Optimiste da' leneshe!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Sunule, cred ca s-au trezit dar au treaba!Sunt harnicute!
Dany
diadaniela spune:
Eu m-am trezit ,dar nu sunt harnica. Bananai si eu pe forum.
Corina,multa sanatate tatalui tau!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
acum ama vut timp sa citesc ce s-a mai intamplat pe aici.
mami lu' alexa, bafta multa cu operatia lui tati lu' alexa. la fel brave, sanatate multa tatalui tau. tin pumnii!
daneza, si eu vreau sa ma als de fumat tot din motive de bebe. daca te tine pe tine, promit sa incep si eu de-nicotizarea.
studentele, bafta!
pe toate fetele
pupici pe botici
nunta mea
diadaniela spune:
Haideti fetele ,ca nu-i greu sa te lasi de fumat. Eu nu mai fumez de vreo 7 ani. M-am lasat de fumat brusc si de atunci nu am mai tras nici macar un fum.
Fumam ca o apucata cate un pachet,uneori si mai mult ,pe zi.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
si io fetele pe ziua de azi
In primul rand, pumnii stransi pentru tatal Corinei si pentru sotul Alinei.Sa treaca cu bine si sa fie sanatosi
Addinel te si pe tine dulce dulce.Cum te mai simti?
Dany cum merge cafeaua fara tigari? Ca la mine asta era o problema.Oricum felicitari daca ai reusit sa nu bagi nici una pana acum si tine-te tare pe pozitie.Si bafta saptamana asta.Nu stiu ce e , dar sa ai bafta.
Adinella si la tine.Tu ce cautai la ora aia pe DC? Sper ca nu Andreiu era motivul...
Sun si spor la sedinta. Sa se termine mai repede.
Dana banana pup si la tine si spor la slabit ca am vazut ca asta te preocupa acum.
Teodora sa fiti sanatosi sa va bucurati de noua voastra sufragerie.
Iri si la tine si te mai asteptam pe la noi.Mi-ai promis o chestie, nu-i asa?
Bafta studentelor la examen. si la voi.
Sa va zic ce am facut io aseara...Mi-am luat catrafusele si m-am bagat la bucatarie sa invat.Si tocmai cand intrasem io calumea in miezul problemei, s-a luat curentul.... pe la 1 si ceva .Asa ca am intrat la nani.
La mine e f. complicat ca invat cu portia.La pranz si noaptea.Asa ca sa nu va suparati pe mine daca nu o sa mai fiu asa activa pe aici.Da?
Bag o tura de spalat si curatenie si revin.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Sa nu ma renegati, promit ca imi fac mai mult timp:)
Ieri am fost si noi sa ne distram ca tot omu', o zi la munte, cam putin da ne-a prins bine. Si ne-am bronzat, mai mult pe fata ca nu ne-am dezbracat prea tare ca era frig:)
Alina azi ne gandim la voi, va suntem alaturi si ne rugam ca sotul tau sa fie bine
Flavia (sotie si mamica fericita)
daniela_daneza spune:
Am ajuns la servici, dar m-am desumflat .Am o colega noua, de care auisem ca va sta cu mine pe aici, dar nu mereu, dar era vb de una tinerica draguta...asata e cam....gospodina asa( nu vreau sa jignesc pe nimeni), dar nu imi place moaca ei.....Vai ce va pati finul cu mine pe tema asta ...Va pup si mai raraut !(intru acum ca de am spioni).
Dany