Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_trend spune:
Sunt chioara de somn... vreau o cafeaaaaa....
Azi e o zi importanta pt multe fete...
Buni' bafta lui bunicu' la operatie, sa iasa totul bine... si suntem alaturi de voi.
Corina... bafta si tatalui tau azi si sanatate multa... si tie bafta la examen sa-l iei cu brio ca meriti
la optimiste dragi
andreea_trend spune:
Oofff... am uitat-o tocmai pe mami mea draga si iubita si... mumoasa si... de toate ca e a mea si O IUBESC MULTTTT MULTTTT
BAFTA LA MEGA SEDINTA....
georgi75 spune:
Danezo poate ca e totusi o fata de treaba.Aparentele mai insala. Iti doresc bafta cu noua colega.
Am terminat curatenia.Feteloooor, m-am saturat de aspirat....Si acum ca abia am terminat, fi-mea se gasi sa manance sticksuri cu susan ca sa nu ma plictisesc probabil .
Si uite ca se facu 12.30. O mai las putin, ii dau sa pape si o bag la nani.
Flavia fericito... ai fost la munte....Nu te renegam stai linistita.
Corina si Alina asteptam vesti de la voi, da? fetele.
toata gasca si ne mai auzim.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Bafta cu noua colega, fina!
Pup si eu la fiica dashteapta!
Spor la trebi fetele! Multa sanatate bolnaviorilor si insanatosire grabnica!
Pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
daniela_daneza spune:
Bafta Andreea !
Pupici nasicelor si mersi de incurajari!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Ce faceti? Ce-i asa pustiu aici... pe unde sunteti?
Eu cu toceala mea aici... tocmai m-am uitat pe programa si mai am fix 2 luni pana la licentza.... ... ce morcov am...
daniela_daneza spune:
Andreea, lasa ca maninc eu morcovul.Nu iti face griji!
Hai bafta la invatat !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
addinel spune:
buna din nou. am terminat cu treaba pe ziua de azi, de-acu' si pana la 17.30 cand vine pupicu sa ma ia stau pe dc uite-asa!!!
m-am mai linistit putin, cred ca in curand nici n-o sa mai simt pic de durere iar moartea n-o sa ma mai sperie nici-cum. fruntea sus si tot inainte ca n-am ce altceva sa fac.
diseara am musafiri, o prietena draga tare vine sa mi-l prezinte pe mai noul ei iubit. de-abia astept sa-l cunosc, din descrieri e cel mai frumos/tandru/iubitor iubit din cati pot exista pe lume.
la optimiste.
pupici pe botici
nunta mea