Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 8
SunSmile spune:
Neata
O zi frumoasa la fete si o saptamana pe masura! Ne auzim mai incolo....azi am iar o mega sedinta!
Pupi
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
SunSmile spune:
Si revin pt a-i spune lu' mami meu: Succes tati la operatie! Sa fie bine, sa scapi repede, sa te refaci usor si sa fii sanatos tun! Sunt alaturi de voi si va tin pumnii!
Him, Finutza, Geo....ohoho...si inca ce i-am zis! Partea proasta e ca....eu ma enervez asa tare cred ca de doua ori pe an. Dar tipa asta a intins coarda...rau rau de tot! Si cand cineva imi insulta familia si capacitatile mentale in mod repetat si obsesiv, reactionez....urat! Acum ii multumesc lui DD ca m-am abtinut si nu am "facut jocul" cucoanei....pt ca altfel ma vedeati la tv! Sper ca s-a linistit, pt ca mie mi-a atins limita in materie de suportabilitate a prostiei si nesimtirii!
Va pp si ne auzim mai incolo!
BraveGirl spune:
Neata!Ce matinala sunt...Trebuie sa plec la facultate la test....azi il opereaza pe tata.
Ne auzim mai tarziu.
==========
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Bafta multa si succes tatalui tau la operatie! Sa fie bine si sa iasa bine sanatos din toata "nebunia" asta!
quote:
Originally posted by BraveGirl
Neata!Ce matinala sunt...Trebuie sa plec la facultate la test....azi il opereaza pe tata.
Ne auzim mai tarziu.
==========
Corina
Albumul meu
daniela_daneza spune:
buna dimineata!Aseara am promis ca revin, dar m-a luase un frig si un somn asa ca am mers la nani.
M-am trezit la 6.07 dar nu am venit direct la calc.Am facut , poftiti si voi!
CORINA, bafta la test si succes tatalui tau .Sa fie operatia cu reusita si asa cum va doriti voi!
Nasica Sunmi-e dor de tine!SEDINTA CAT MAI PLICTISITOARE!
Nasha Geo, te-ai documentat? Spor la invatat, ca vad ca nu prea ai!
O cAFEA SI O si multi
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
teodora35 spune:
neata la optimiste in sfirsit am terminat cu zugravitul sufrageriei am pus si parchetul ieri am muncit toata ziua la aranjat la dat praful si asa mai departe dar sunt multumita de ce-a iesit am promis ca o sa va pun poze o sa o fac dupa amiaza cind vin de la servici.
Bravegirl multa sanatate tatalui tau si insanatosire cit mai grabnica
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
daniela_daneza spune:
Bravo Teodora, bine ca ai terminat si a iesit asa cum v-ati dorit.Frumos , nu? Zici ca e alta casa ?Servici usor si asteptam poze!
Dany
iri_sori spune:
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti o zi minunata si spor la treaba
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
daniela_daneza spune:
Iri, mersi!Spor la treaba si tie!
Fetele stiti ca sunt asa ca uita-ti ce srie la mine la horoscop saptamana asta :Saptamana 1 - 7 mai-pesti:
Soarele lumineaza toata strada ta, iubirea este punctul maxim al acestei saptamani. Fie ca incepi o relatie, fie ca o revigorezi pe aceea de acum, reusesti sa iti surprinzi partenerul prin atitudinea ta optimista. Esti putin cu capul in nori, iar la serviciu s-ar putea sa primesti niste atentionari amuzate din partea colegilor. Lasa-i sa te tachineze, macar tu cunosti fericirea de a iubi si de a fi iubit.
Nasica Sun , tu stii ce e saptamana asta .
Dany
SunSmile spune:
Eu stiu, da! Si deja am emotii pt tine! Dar o sa fie bine, ti-am mai spus! Si ti-a transmis si nashicu, doar stii! Da-i bice cu fruntea sus si inima deschisa! Pup
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Iri, mersi!Spor la treaba si tie!
Fetele stiti ca sunt asa ca uita-ti ce srie la mine la horoscop saptamana asta :Saptamana 1 - 7 mai-pesti:
Soarele lumineaza toata strada ta, iubirea este punctul maxim al acestei saptamani. Fie ca incepi o relatie, fie ca o revigorezi pe aceea de acum, reusesti sa iti surprinzi partenerul prin atitudinea ta optimista. Esti putin cu capul in nori, iar la serviciu s-ar putea sa primesti niste atentionari amuzate din partea colegilor. Lasa-i sa te tachineze, macar tu cunosti fericirea de a iubi si de a fi iubit.
Nasica Sun , tu stii ce e saptamana asta .
Dany