Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Prezent.
Georgi, din pacate nu am fost cu finul pe nicaieri, azi..dar in curand nu mai scapa.
Am fost la niste prieteni carora le-am facut mobila - sa o vad si eu si apoi am iesit la o pizza.Mama ce casa mare au...super , de fapt e un ap . de 3 camereintr-o viluta...super...vreau si eu ap. asa mare....si au si un baiat nasdrvan....3 ani...o scumpete dar atomic...
Nu. Nu am fumat de aseara , si ma mentin! Vreau bebe si nu e bine sa aiba o mama fumatoare, destul ca fumeaza ta-su!
Sunule nu imi zici pe mess ce ai patit? Sau pe e-mail? Pupici nasica!
Corina, bafta la invatat.
Him, mersi de sustinere!
Mami de ALEXA multa bafta, capul sus , o sa fie bine tati.Ai sa vezi, sunt convinsa.
Dana, sincer cred ca da-i cam mult pt.1 h de masaj.CREMA ESTE A TA SAU A DOAMNEI? Eu dau 150.000 /h . Si eu am sa merg cred peste 2 saptamani max .la un salon sa vad ce combin+electrostimulare si cu parafango sau altceva.Mi-am printat de pe net si o sa intreb maseuza care e indicat pt.. mine.Dupa cum vedeti ma pregatesc intens...finu pazea ca vin...
Va pup si revin!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
malla spune:
Salutare...
Addinel, ai grija de tine si sa stii ca ne gandim la tine, curaj si incredere...Dumnezeu sa te intareasca!
Noi am iesit afara azi a fost mai frumos, fara vant. Acum seara am pregatit ceva de mancare pentru sot ca eu iar nu trebuie sa pap. Cu sarbatorile astea m-am cam intins de s-a adunat pe mine ceva ceva, asa ca trebuie vreo saptamana sa nu mai pap seara... Cam greu, ca pofta e mare si mai ales seara pregatesc numai bunataturi, in loc sa le fac la pranz cand as putea manca si eu...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Adinella m-ai omorat.Cate kile ai mai de nu mananci?Ca pari slaba in poze.
Noi am fost pana la urma la padure, ne-am intalnit cu finii nostri si cu alti prieteni, am stat la terasa, am baut bere si ne-am intors pe jos ca se oprise si vantul.
Una peste alta, a fost frumos.Si cand te gandesti ca nu am vrut sa merg dar a insistat tati.
Sunule nu le mai baga in seama pe toate tzatzele ca nu ajungi nicaieri.Sau zi-le franc in fatza ce ai de zis.
Va pup pe toate ca ma duc sa-i fac laptele Stefaniei si s-o bag la nani
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
malla spune:
geory, draga, eu am reusit sa slabesc cat mi-am dorit, insa de Pasti am mancat ca nehalita, ca nu ma puteam abtine, erau atatea bunataturi... si normal ca s-a pus iar un pic pe burta...Eu cum mananc cum se cunoaste imediat!!! Am un organism de groaza, in schimb sotul meu mananca f. bine si tot slab e!!! Daca as manca eu cat\ca el, as fi obeza!!!
Geory, ce n-as da eu sa mai arat ca in poza aia de la nunta, nu aveam colacei deloc pe burtica si nici sunci pe solduri, nu ma laud dar imi placea de mijlocelul meu... (ce modesta sunt! )
Acum m-am consolat cu ideea ca totusi nu mai pot fi ca inainte 100%.
Asta e, in schimb am castigat o comoara: bebele meu, asa ca a meritat!
Cine stie peste inca 20, 30 de ani, cum o sa arat, cred ca o sa imi doresc sa fiu ca acum!!!
Adinella
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Si tot nu mi-ai zis cate kg ai? Nu pot sa cred ca esti grasa. Si apoi important e ca esti sanatoasa.Pune maina si mananca pt ca vezi si tu ca Andreiu te soloicita tot timpul si trebuie sa ai grija de el.
Restul lumii? Ce mai faceti? Io ma documentez ca tre sa ma apuc de invatat.
Avem si POZE
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Avem si POZE
Si eu invat...
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by andreea_trendquote:
Originally posted by georgi75
Avem si POZE
Si eu invat...
Nunta noastra
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer!
Inseamna ca suntem 2 arici suparici (ti-am zis ca numele meu de familie este ARICI , nu?) fata studioasa ca si mine.
Iar voua,restul gastii, noapte buna si ne auzim maine.
Avem si POZE
diadaniela spune:
Noapte buna gagici!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Nu-mi spuneti ca dormiti toate... numai eu sunt insomnioasa? Merg[il si eu la nani, noapte de vis!
Adinella
Andrei si Adriana