Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 6
alexa si mami spune:
fetelor!
cupilasu' meu, da' de ce esti asa inversunata de suparare mamico? daca-mi poti spune, normal.
addinel, fruntea sus si cum spune cineva de pe aici, think pink!
arici, te pupa buni . ce nepotica desteapta are buni, auzi studenta si la REI si la drept!!! bafta multa!
la fel si tie cori, bafta la examenul cu poze:)
dany, ai bagat vreuna pina acu'? spune sincer.
georgi, tu cind te lasi?
mey fetelor am un morcov de 2m, da' ma dau viteaza si zimbareata sa nu cumva sa se prinda tati :(
alexa face nani asa ca am liber citeva ore
alexa
SunSmile spune:
Mami sunt nervoasa....ma rog, mi-a mai trecut, din cauza unei "doamne" care are impresia ca am un catel turbat care ar trebui eutanasiat! Cica e o "javra imputzita"! De intalnit cu ea nu ma mai intalnesc in viata asta (sper, pt binele ei)! ....ma rog, e o poveste pe care nu vreau s-o spun pe forum! Daca intereseaza pe cineva, spun in privat!
Geo Alex face bine, saracu! Multumim!
Bafta multa la operatie lui tati, mai mami! Maine e?
Hai pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
diadaniela spune:
Gata masajul fetelor!
M-a durut....,dar nu conteaza.
Alina ,eu ii dau 400.000 pe sedinta.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Alina,deocamdata de 2 ori pe saptamana.
Saptamana asta ma duc si la salon ,ca au un tub fain acolo care nu prea stiu eu ce face ,dar te ajuta la slabit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monagan spune:
salutare optimiste convinse!!!!! Traiasca 1 Mai, ca eu am sarbatorit-o prin munca.
Cand mai am timp mai intru la voi, dar tot asa pe fuga.
O zi buna in continuare.
georgi75 spune:
Fiti atente ca Daneza nu mai da nici un semn de viata....O fi cu finul pe undeva?(da Doamne!)
Andreea te intrebam de curiozitate ca te-am vazut pe la clubul studentelor.Mamaaaa parca am terminat facultatea acum 1000 de ani.
Addinelu, pe Alina si pe tati , pe Sunu si pe toti si toate.
Mi s-a trezit maimu.sa-l trezesc si pe tati sa vedem in ce parte apucam.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Se pare ca toate sunteti pe la gratare,plimbari, alea-alea....doar eu sunt acasa...tocesc si ii fac lui iubi bagajul.
==========
Corina
Albumul meu
Himmelsduft spune:
Dany, bafta la renuntatul la fumat, si eu sint vorba lui Mami, Antifumat.
Addinel, multa putere si ma bucur ca ai scris.
Sun, nu fi suparata draga, lasa lumea sa vorbeasca. Bucurate tu de Alex, ca e un dragut, io i-as fi zis una, auzi la ea javra imputita, so fi descris pe ea, mai stii...
La toate fetele cite un si o raza de soare, ca noi am avut azi destule.
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos