Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 5
daniela_daneza spune:
Multumesc Mami de Alexa! Stiu ca nu sunt bune , dar ...
Corina, pai du-te la somnic in pat !Cred ca nu ai celulita deloc , la cat esti de slaba!
Nu am chef de nimik, mi-e o leneeeeeeeeeeeeeee...
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
diadaniela spune:
neata!
Dany si Corina,e clar ca o sa ma doara.Asta e !
Sufar ,ca prea sunt purcea.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
dana, sufera gagica la frumusete, eeeee?
as vrea si io masaj, da' din ala de relaxare. voi cit da-ti la o ora? ca io am o tipa care ia 20lei/ora.
corina, baga fata la nani
alexa
georgi75 spune:
io am lenevit pana la ora 11.30 in pat.M-a pupat fi-mea de m-a albit.
Sunt happy ca se pare ca maimutza mea a trecut cu bine de zilele astea cu vant.Nu are nimic si nici nu cred ca o sa aiba.Ma gandesc ca pana acum se manifesta ceva.
Tati al meu e la treaba asa ca io o sa bag o tura le spalat pana vine, o sa fac mancare si sa vedem ce facem dupa amiaza ca vad ca vantul bate intr-una afara.Asa ca nu stiu daca ajungem la padure.
asta este.O astept pe sorella la cafea, iar fi-mea se joaca cu plastilina.Nu va zic ce e pe masuta aia a ei.
Vreau si io sa ma las de tigari...
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Astazi, k si ieri dupa-amiaza, sunt inca suparata si agasata de "unii oameni". In rest e totul bine.
Masajul anti-celulitic doare in principiu. In primele sedinte e mai nasol(mie-mi venea sa o pocnesc pe tanti) dar apoi e ok. Ala de relaxare in schimb e asa fain! Pacat ca nu ma pot tine de el...si-l fac din doua in doua saptamani. Alina pe mine abonamentul de 10 sedinte + 2 gratis ma costa 1.800.000. Acum cred ca s-a mai scumpit!
Acum va las...promit sa revin cu fortze proaspete!
p.s. Succes finutza in demersul de a fi nefumatoare!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
addinel spune:
buna la optimiste. am revenit, insa fara a-mi fi revenit. se spune ca pentru a trece peste o mare suparare e nevoie de un an de somn sau un an de munca. cum nu imi permit sa dorm un an intreg iar sa muncesc tot atat nu cred ca rezist, probabil le voi combina cumva pe amandoua.
revin cand voi fi redeveni optimista.
pupici pe botici
nunta mea
SunSmile spune:
Adina, fruntea sus si multa putere! Noi suntem aici....te asteptam! Pup
quote:
Originally posted by addinel
buna la optimiste. am revenit, insa fara a-mi fi revenit. se spune ca pentru a trece peste o mare suparare e nevoie de un an de somn sau un an de munca. cum nu imi permit sa dorm un an intreg iar sa muncesc tot atat nu cred ca rezist, probabil le voi combina cumva pe amandoua.
revin cand voi fi redeveni optimista.
pupici pe botici
nunta mea
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
andreea_trend spune:
Hellooo fetili... ce faceti?
Dany bafta multa... sa-mi zici si mie daca reusesti...
Dana ... sufera fata acum da cine o sa fie mumoasa
Corina ... bafta la invatat...
Addinel... sper sa-ti revii cat mai repede si noi aici te asteptam
Un mareee si pt mami meu si inca unu si pt buni'
Revin mai tarziu la optimiste
georgi75 spune:
Addinelu si suntem alaturi de tine.
Corinaspor la invatat.Inveti pentru licenta?Bafta de pe acum.
Danezo ai fumat vreo tigarica?Sper sa te tii tare pe pozitii.Hai arata-mi ca esti mai ambitioasa ca mine.Ca io am mai incercat dar...
Andreeatu unde esti studenta?De fapt la ce?
Sunule si la tine.Ce face Alex?Nu ne-ai mai zis de el?Pe unde te distrezi azi?
Tati al meu a venit acasa si sa vedem ce facem dupa amiaza cand se trezeste maimu.Care nu a adormit inca .Ma ia nervii.De la 13.00 se tot zbenguie prin pat.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Miii foame dar miii si leneeeee..... si mai am si o stare naspa....
Georgi io's studenta la REI anul 4 si la Drept anul 2... de ce?