Clubul optimistelor (11)
Raspunsuri - Pagina 4
malla spune:
maaaaaaaaaa, ce vreme... dar ce ma enerveaza! Dadui drumul la centrala, ... acuma sotul zice ca e prea cald!!!
L-am adormit pe Andrei, de mancat nu a mancat decat o gurita mica mica si aia fortata... ce sa mai zic..astept sa ii iese dintisorul cu pricina si sa vezi atunci bucurie pe mama-sa!!!
Hai ca fug in pat ca in curand se trezeste minunea si macar sa apuc sa ma ametesc un pic cu somnul! Va pup si va doresc o noapte lina!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
daniela_daneza spune:
Somn uosr fetelor!
Mersi de urari Georgi!Si sa ai timp frumos de padure maine.
Poate dimineata dau o raita prin magazine cu o prietena.
Dana, depinde cat de intens iti face masajul si acuma fara suparare cata celulita ai....La inceput e indicat sa iti faca mai lejer si apoi depinde de tinea cat de tare suporti da t-i se faca.Oricum e o placere.Mie imi place enorm.Of, am uitat sa o sun pe fatuca mea, dar vb cu ea maine ...poate vine pe seara sau marti dimineata!
Corina, merge invatatul?
Nasica , pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
diadaniela spune:
Dany,am ceva celulita.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
fetele ca plec la nani.
Alina curaj si sanatate multa la tati.O sa ma gandesc la voi.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
1 MAI MUNCITORESC....hai la lupta cea mare...rob cu rob sa ne unim...parca asa era .....
Ce fac fetele cucuietele? Hai trezirea si vreau un raport de activitate pt. ziua de azi?
Bafta celor care au nevoie azi in mod special .
Cred ca merg la shoping, dar mai tarziu dupa ce mai fac una alta si prin casa ...
Hai ca va dau si cafea:
Dany
daniela_daneza spune:
Am uitat sa va spun ce era mai important: de azi renunt la fumat!Sper sa ma tina, sa nu ma razgandesc!
Dany
alexa si mami spune:
'neata fetelor!
cam lenese azi, nu s-a trezit decit dany. cupilu' meu ce e cu el? pe unde umbla?
o zi minunata va doresc, un 1 mai muncitoresc plin de distractii.
alexa
alexa si mami spune:
dany, bafta multa la renuntatul la tigari, da-le-n pisici ca nu's bune deloc. sunt alaturi de tine, iti fac si galerie. io's ANTIFUMAT
dany, dany!!!
alexa
BraveGirl spune:
Neata! Eu sunt moarta de somn pt ca azi noapte al meu sot a avut probleme cu site-ul si a stat toata noaptea la calculator si la telefon...
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Dana-eu nu am multa celulita, dar primele 3 sedinte m-a durut de-mi venea sa ma urc pe pereti.Acum chiar imi place...
==========
Corina
Albumul meu