Clubul optimistelor (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mami, io am citit despre hernie de disc(asta era boala, nu?) si am gasit niste sfaturi:
"Sfaturi pentru bolnavii cu lombosciatica vertebrala, discala sau prin hernie de disc:

Sa nu ridice greutati de jos decat in pozitia cu genunchii indoiti si coloana neflectata (cat mai dreapta);
Sa evite pe cat posibil transportul greutatilor in spate, care maresc solicitarea discurilor intervertebrale;
Sa practice in fiecare zi gimnastica medicala de 10-15 minute dimineata si la sfarsitul programului;
Sa evite ingrasarea, respectand dieta conform varstei, sezonului si efortului fizic pe care-l practica;
Sa se adreseze medicului la primele semne dureroase localizate in regiunea lombara;
Daca a aparut dupa un efort criza acuta de lombosciataica sa solicite si sa consulte imediat medicul. Pana la sosirea medicului sa respecte repausul absolut la pat;
Disparitia brusca a durerii insotita de dificultate in mers anunta sciatica paralizanta care trebuie operata in cel mult 4-5 ore de la debutul simptomelor;
Tratamentul balnear poate fi indicat la sfarsitul crizei dureroase de lombosciatica si numai cu aviz medical;
Sa practice gimnastica la spalier sau la bara, agatat in maini, fiindca asigura despovararea discurilor intervertebrale."
Apoi am gasit si "solutii" naturiste:
"
Hernia de disc (diafragmatica) se produce prin patrunderea unui organ abdominal, mai ales a stomacului, in cavitatea toracica, prin orificiul esofagului situat in muschiul diafragm. Aceasta suferinta, cunoscuta si sub numele de hernie hiatala, se manifesta prin: arsuri in capul pieptului sau inapoia osului stern, greata, varsaturi etc.

Hernia hiatala poate fi congenitala sau dobandita cu ocazia unui efort mare, a unui traumatism, in timpul sarcinii sau cu ocazia unui tusit puternic.

Masuri igienice:

- combaterea constipatiei;
- inlocuirea centurilor cu bretele;
- interzisa purtarea de corseturi sau brauri;
- in pat se va sta cu capul mai ridicat;
- dupa luarea mesei, culcatul pe pat este interzis timp de 2 ore, odihna facandu-se, daca este necesar, stand pe un scaun.

De retinut! Hernia diafragmatica se opereaza numai atunci cand apar complicatii, ca de exemplu hemoragii, risc de strangulare, reflux gastric cu esofagita etc.

Iata mai jos solutia naturala propusa de CaliVita International pentru tratarea herniei...

Afectiuni si simptome
A
Produse CaliVita
recomandate
Mod de folosire
Hernie de disc (diafragmatica)

Super Soya Lecithin

Omega 3

Stress Management

Strong Bones

BioHarmonex
2-1-0

1-1-1

1-1-0

1-0-1

2 sedinte/zi"
Apoi uite o alta discutie pe forum:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24716
Si am citit si de mancare, dar iti spun intr-un alt post, pt ca nu vreau sa asediez fetele!
Multumesc si va pup!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

http://www.kineto.ro/2006/02/11/hernia-de-disc-lombara-hdl/
http://www.egirl.ro/stiri/20050206/5/stire.html

Acum nush cat te ajuta, dar am zis ca poate asa....macar un pic!
Eu oricum va tin pumnii, sa reuseasca operatia si recuperarea sa fie usoara si scurta! Mult succes si sanatate cat cuprinde!
Dany, avea dreptate Andru...sunt suparata...de fapt foarte nervoasa! Dar o sa-mi treaca, pt ca stiu ca am dreptate!
Va pup...

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

iubita, multumesc tare mult. tati are hernie inghinala. dar citeva din cele de sus se potrivesc si multumesc din suflet pt incurajari. o sa incerc sa-i transmit si lui starea asta de bine.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Sun, nu are sens sa fii nervoasa , ca tie iti faci rau, te ridezi, te faci urata.....hai fii vesela, optimista. Dar ma rog, tu stii mai bine d c esti asa .....E dreptul tau ! Te pup! Petrecere frumoasa!
Mami de Alexa, sa ai parte de timp frumos maine!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Dana, mersi de sampanie.
Dany, distractie placuta de ziua sorei tale, ei La Multi Ani, sanatate si toate cele bune. Sa va bucurati una de cealalta.
Sun, si multa sanatate. Sa ai grija de tine, daca esti ragusita. Distractie placuta la petrecere.
la toate fetele,
Him

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Am dormit azi pe cinste! A iesit sotul cu bebele, mi-am facut intuneric in camera si am trecut la vise!
Acuma fac o friptura pentru deseara! Pa!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

fetele
Danezo imi cer scuze ca am uitat sa-i urez si io LA MULTI ANI! surorii tale.Sa-ti traiasca sa fie sanatoasa!
Noi am iesit in oras cu finii nostrii si am mers la o terasa.Au si ei o fetita de 2 ani jumate asa ca va inchipuiti cam cum am baut berea aia...Apoi au venit pe la noi, s-au mai jucat sau certat maimutele astea.Sunt varza.Desi azi am dormit 2 ore.

Adinella bine ca ti-ai luat si tu o pauza.Cred ca chiar aveai nevoie de ea.Andreiu ce face?Io oricum te urmaresc la subiectul deschis de tine.

Vad ca v-ati inrudit toate pe-aci:nasici, mame, bunicute...Da un tati de unde luam, sau un nas...

Maine sa vedem cum e vremea si o tulim la padure.Toata ziua a batut vantul si acum s-a oprit si e asa placut afara...

In rest, toate bune.

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu inca ma chinui cu tocitul...mai stau putin si ma bag in patut. Noapte buna gagici!

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Corinuta,am rezolvat cu masajul. am gasit pe cineva si maine am prima sedinta.

am auzit ca doare. asa e?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

pagina 2?

Zambeste!Maine poate fi mai rau.

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput