The best of aug-sept-oct 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Danyce mai eu ti-o pap pe toata cand o vad pe Alma, in rochita aceea de vara cu bretelute m-a topit cu manutele si piciorusele alea care se cer muscate nitel
De tartorul si smecherosul de vizigot nu mai zic nimic, e un ochios si jumatate si sunt sigura c-a facut ravagii prin curte.... Mina tu nu mai spui nimic?
Stefanut e baiat mare, ma uit la poze si paer de 2-3 anisori... supe casute aveti cu totii am uitat sa va zic, la noi nu mai e loc ca tare cred ca i-ar fi placut

Gata las pozele ac nu ma mai lasa gogoasa sa ma uit, tre sa cantam la pian bate vantul frunzele.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

aissa am ras cu lacrimi...pai cum sa te muti mai fata?Haha lasa ca vezi tu peste vreo 2-3 saptamani cum te socheaza frumoasa de Ale!Stai linistita ca ea coace bine acolo in capsorul ei!Si cand o fi gata o sa ne sochezi tu pe noi!haha pupa fata frumoasa si vezi partea cealalta a lucrurilor, mai ai timp sa faci cum vrei tu fara sa-ti raspunda "nu asta!!" "nu aia!!" "vreau aia" si "aia" si nu arunca dupa tine cu banana sa-si ia singura iaurtul...sau vrea musai pantaloni imblaniti ca asa i sa pus pata si musai bluza de pijama cu "shumuu" asa ca stai calma!!!Si rasufla usurata!Bucurate de liniste ca nu scapi nici tu!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

hai ca si eu ma pusei serios pe scris se vede treaba...
Mai cu lapticul noaptea a mea vrea cam o data -de doua ori pe noapte... dar acum a dat-o pe "uc" adek suc, i-am luat i o data Cappy la cutie si tot cere. Aseara luasem o cutie de Brenac care expira azi si era stricata de ieri drept urmare a dormi cu ceai si n-a avut probleme. Sper s=o tina tot asa.
Aissa mai tu vrei bataie? Ale e o scumpica si jumatate, cand era mica semana multcu gogoasa mea si nu-ti permit s-o critici . Nepoata-mea la 2 ani jumate zicea doar 4-5 cuvintele scurte si bisilabice... ai nostri nu ai nici doi anisori si vrem sa vorbeasca.. iti spun din ce am intalnit prin parc, toti bolborosesc pe limbuta lor si normal cand zic ceva inteligibil sa fim bucurosi, dar ai vazut tu copil care la 3-4 ani sa nu vorbeasca? Las ca vii tu sper prin herastrau si te cotonogesc, pup dulce de tot Ale scumpa

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Eliana mi-au placut la nebunie pozele cu Meme si supa!
Alesio de regula foloseste mana dreapta si rar mai greseste si se chinuie cu stanga....dar tot la dreapta se intoarce ca nu reuseste asa bine!

Cris asa e!E frumoasa...foc!

Noi am avut o noapte infernala!Nu stiu motivele! A urlat, s-a trezit, n-a mai adormit la loc, a vorbit....offffnu stiu daca eu am dormit 5 ore in total....nu cred!Sunt franta!Si acum bazucu doarme ca pasha iar eu bantui...

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu ma mut, nu ma mut, dar imi spuneti voi mie cine a invatat-o pe asta ceha? Asa suna la urechea mea ce vb ea, aptittsh, tatute, bizish, nu stiu sa ma bata mama ce spune, dar e foarte convingatoare, trage de tine si spune acolo ce spune. Sincer cre ca ma injura ceva.
Acum eu ma si rasfat putin, se vede clar ca evolueaza, incepe si ea sa zica una-alta.
Ce Herastrau vorbiti? Ati stabilit intalneala? In mod teoretic nu mai am nici o scuza sa refuz plimbarile ca a venit la noi iepurasul putin intarziat dar motorizat insa nu mi-a adus curaj si nu am plecat inca la plimbare ca mi-e frica sa conduc.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Pufy te compatimesc cu somnul, no comments, dar macar fratiorul din burtica a dormit?
Aissa mai rad singura pe cuvant, inecarca s-o pui sa zica "pane dotore" sigur va vrea... sau "Arabela" Cu Herastraul nu stiu nimic, de 4 iunie sigu va fi ceva dar noi ne putem vedea oricand vrea majoritatea bucurestencelor....

Am zis ca nu ma scriu ca v-am innebunit insa ce sa fac cat ppa Gogo branzica cu smantana.... azi mi-am luat masuri sa nu mai patesc ca ieri, i-am pus caciulita in cap... mama nebuna. Ciorbica am uitat sa ma laud c-o papa cu babetica din aceea cu tavita colectoare, si dupa ce termina portia din castronas incepe si se serveste din babetica. Asta cand vrea sa pape evident, acum de ex nu's ce a apucat-o, a veni dupa mine in buc si=mi totzicea "mama papa autz" si eu ca toanta abia in 5 min m=-am prins ca vrea iaurt. dar am pacalit-o si nu e iaurt gol.
Opriti-ma ca nu mai termin.Ma duc sa fac un biliard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Hai mai Aissa ca in poze se vede frumos... dar realitatea... Daca nu i-as da eu sa pape ar ramane nemancata... Duce lingura la gura, dar pana la gura... e cale lunga si ramane doar cu galusca in lingura.... care, mama ei de galusca sau de lingura, nu intra in gura asa cum ar vrea ea... si dai si luptata-te si isi da capu' pe spate si incearca sa-si "torne" mancarea pe gat... Intr-un final reuseste...
Mancare in mare parte pasata, cu furculita, si atunci mai raman si bucatele de legume mai mari, dar le cam scuipa... carnea este tocata in mancare... Deci mai avem de invatat...
De scris sau desenat... nu prestam... doar pe haine, fata si maini, daca prinde un pix....

Despre vorbit... inca nu vorbeste romaneste... Mai are... io cred ca e ceva chineza... japoneza... pe acolo... Are cateva cuvinte: tata, gata, da-te (la cat de des aude cuvantul asta... da-te jos de pe mine, de pe scaun etc.), pa-pa, Nana (o pretena pe care o strigam Nona), foin (Florin, adica tac'su), ada (asta), miau-miau (tot ce are coada... in categoria asta intra si calu') si la caini le spune Tzi-tzi... bi-bi (nu am aflat inca cine sau ce este bi-bi). Mama nu vrea sa zica nici acum si cu asta basta... poate o zice cupilu' cand nu e cu mine... habar n-am. Dar de baza e limba pe care o stie nu mai ea, in care spune adevarate propozitii, cu intonatie, in functie de ce o vrea sa zica... daca e intrebare sau nu... Dar mai am de invatat pana pricep ce vrea...

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

aissa-nu esti singura.Mai suntem si noi pe aici.Alexuta mea imi impinge mie lingura in mana sa-i dau sa manance.De fapt orice-mi arata ,nu duce ea mana, ma ia pe mine de deget si arata cu degetul meuDe vorbit romaneste ce sa zic,mai nimic,asa ca pana la numarat mai avem cale lunga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Mada, bafta la serviciu! Aissa, nici Ilinca mea nu spunea prea multe, si spoi brusc a inceput sa turuie..

Am pus cateva poze noi cu Ilinca, in albumul aprilie 2006, din semnatura....

Sa va povestesc o faza draguta: ieri seara Ilinca era hotarata sa manance o crema de galbelele.DUpa multe explicatii si parlamentari, tat'so ii ia cutia de crema din manute si ii spune: " Crema nu se mananca". Raspunsul prompt si autoritar a fost " Chema ( nu crema!), manca-mi-ai!!!!" Noi nu vorbim urat si nici nu avea de unde auzi asa ceva, pur si simplu asa a iesit din combinatia ei!!!.Va dati seama ca nici nu am mai putut s-o tin in brate, a trebuit sa pun copilu' pe canapea, ca radeam cu lacrimi.A fost a doua semi-propozitie din viata ei. Ca prima a fost "Mama baie caca"

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Nu stiu ce am facut, vad ca pozele sunt cam strambe...sper sa nu ametiti

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput