The best of aug-sept-oct 2004 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Andora multumim de aprecieri nici voi nu sunteti mai prejos. Ia barbatu' de toarta si invita-l tu daca el nu vrea. Ei sa nu crezi ca mergem asa de des, dar o data pe sapt. iesim cu prietenii undeva: la film, restaurant sau club asta mai rar dar mai exista...

Aissa ceha zici? Pai eu angajez noio traducatori in firma asa ca trimite-o la interviu. Elyanne mai chineza si japoneza sunt speciale asa ca dati fetele aici...

Noi vb ceva romaneste in rest dam si noi pe alte limbi si mai mult dibuim ce ar vrea sa zica. Daca zic eu cuvantul corect si l-am ghicit am noroc ca zice da sau daca nu e zice ca nu.

Am fost cu ea azi la dr si se pare ca are gatul ff urat insa nu antibiotic, dar noi de panica am inceput de aseara sa ii dau asta e inca 5 zile si speram sa scapam. Febra mare nu a mai avut pana la ora asta si nici sa nu mai fie ca ma termina.

Va multumesc inca odata pt solidaritatea voastra imi face tare bine ca vb cu voi parca imi mai iau cate o piatra de pe suflet .

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Uitati si aici domnisoara mea cum manaca ca un porc. I-am dat acum cateva zile lingura din pilaf si ce na facut cu ea
Diana Cuculeana Poze

Elyanne am vazut-o pe Elena si o vad pe Dia mea e nazbatioasa atunci cand papa. Am vazut si pozicile de la Paste eu nu le vazusem, mi-au placut mai ales ca am vazut ce fericita era Elena.

Danina Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Nu ma mut, nu ma mut, dar imi spuneti voi mie cine a invatat-o pe asta ceha? Asa suna la urechea mea ce vb ea, aptittsh, tatute, bizish, nu stiu sa ma bata mama ce spune, dar e foarte convingatoare, trage de tine si spune acolo ce spune. Sincer cre ca ma injura ceva.
Acum eu ma si rasfat putin, se vede clar ca evolueaza, incepe si ea sa zica una-alta.
Ce Herastrau vorbiti? Ati stabilit intalneala? In mod teoretic nu mai am nici o scuza sa refuz plimbarile ca a venit la noi iepurasul putin intarziat dar motorizat insa nu mi-a adus curaj si nu am plecat inca la plimbare ca mi-e frica sa conduc.

Cristina si Ale (30.09.2004)

s-o stapaniti sanatosi, aissa!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sarumana mult!
Danina si cand zici sa trimit fata la interviu ? O primesti in blugi? (asta apropo de un subiect de la generale).

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Danina imi pare rau de pitica ta ca iarasi e bolnavioara!Sanatate multa!
Cum a fost tortul direct din manuta ei?Cred ca cel mai bun!

Patricia e o scumpa Ilinca!...dar mi-am cam sucit gatul uitandu-ma la poze

Pupici!

Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna, fetele, vad ca ati inceput sa scrieti mai mult ...
Eu nu prea am reusit sa citesc, nici poye nu am vazut.
Zic si eu Daninei La multi ani!

Mada succes la serviciu! Sa ne zici cum a fost prima zi.

Poze cu tunsulica avem cateva dar nu am reusit sa le descarc. Vor veni ...
Tineti-ne pumnii azi mergem la dr. la control ca n-am mai fost de multisor. Mi-e o groaza de zbieretele ce vor veni cu siguranta ....

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75509" target="_blank">The best of aug-sept-oct 2004 (115)

Mergi la inceput