The best of aug-sept-oct 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
andora spune:
Neata!
Danina mama of sanatate Dienutei
, sa fie asta ultima belea si sa aveti o vara linistita fara febre rosu-n gat.. cele rele sa se spele cele bune sa se-adune ca mult a tras saracuta Dienuta si voi pe langa ea 
Mada bafta la serv it tin pumnii sa fie bine si sa ai timp de net ![]()
Ionella am incercat si eu sa iau CD din ala cu bb2 dar cand sunt gata sa instalez programelul vine seful si-i da uninstall, cica editia 2008-2009 ar merge la pisiu' meu 
Fetelor m-ati ambitionat si de azi are zile negre Gogo cu wcul... zic merci ca macar sta, stie ca si mami sta acolo (demonstrativ desigur) si se screme sau face "psh" si atunci vrea si ea cand vede ce incantata sunt eu de locul cu pricina.
Incerc sa vizionez poze.....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

elyanne spune:

Hop si io pe dc ... cat imi beau cafeaua... sper sa reusesc... ca mandra e calare pe mine...
Cu olita... a mea pipi face daca o pun... cat are in momentul respectiv
... in schimb, daca l-a facut in pampers urla si se ridica... Mai avem de exersat pana o sa faca si kk.
Si la no ia fost la inceput cu urlete... dar am reusit s-o pacalesc, ca ii dadeac cate ceva sa se joace...
Cu Vigantolul... eu ii mai dau o luna si gata... asa zise pediatru. N-a zis nimic de nici un D3... habar n-am... Si o sa-i dau incontinuare Zymafluor, pt. ca eu i-am dat Fluorviganttoletten.
Mada bafta la munci... sa fie bine ![]()
A mea mai nou se chinuie sa manance singura supa sau ciorba
... latceva n-ar manca. Normal ca toata zeama e pe hainele ei... Dar o las sa se murdareasca, ca altfel nici n-o sa invete... Am pus cateva poze aici sa vedeti cum arata cupilu' la masa...
Cam asta ar fi pe scurt... ca nu poci mai mult din cauza de Meme.
si sa aveti o zi frumoasa

andora spune:
Ptiu sa n-o deochi pe mancacioasa cumintica de Elenuta
. A propos, vroiam sa va inrteb, ai vostri folosesc in mod egal ambele maini? Am observat cand papa Gogo le foloseste pe amandoua, dar cand deseneaza doar dreapta...
Vigantol noi tre sa-i mai dam ca are fontanela deschisa, dr stiu ca vara se opreste si un D3 ar fi binevenit...
Si uitai sa va zic ca Gogo zice "caca" cam pe la prima treime din procesul productiv, am incecat s-o pun atunci pe wc da se opreste..
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

ana_a spune:
Salut!
Cu buna dimineatza la toata lumea!!
Radeti voi radeti da nu-i de ras!
Da nici o problema ca si io rad in sinea mea...si noroc ca l-am ascultat pe tati care a fost hotarat sa nu investim mare lucru in mochete si pereti pana nu face copilul macar 4 ani
in ideea ca sigur va face varza tot...de la pisu pe mochete la scris peretii, deja a inceput cu fiecare...marcheaza teritoriu pe unde apuca hahaha...
susulina, asa zic si io, ca suntem pe drumul cel bun doar ca sincer, habar nu am ce sa fac...sa continu-i al tine fara pampers in ciuda protestelor lui sau sa-l mai las si sa revin dupa inca vreo 2 saptamani...aici e dilema mea.Ieri de exemplu de cate ori facea pisu imi spunea "pisu" daca eram prin zona si repede cu mana la puta sa vada daca nu cumva e ud
sa vezi tu usurare pe moaca lui cand realiza ca e cu pampers....
Pana la urma peste maxim o saptamana merge la gradi cu program pana la 12 si acolo poate se ambitioneaza cand vede la altii ![]()
Dar sa va mai povestesc o faza, ieri a venit la noi verisorul Victor de 3 ani si un pic care nu are pampers si norocul nostru a fost ca a facut si kk si pisu la wc si Stefan a stat nemiscat in fata lui, holband ochii mirat...cum naiba sta asta asa pe wc...ba se si cere...cred ca in mintea lui acum sunt fel de fel de ganduri...ba mai mult, Victor ii tot explica in baie cum ca el este mare si nu mai face de muuult in pampers...sa vedeti voi discutie intre bebei sa mor de ras nu alta, ca in filmul ala uite cine cu cine vorbeste 

si din toata treaba asta a inteles si al meu ceva ca seara tot dupa tati umbla sa-l spuna ca "ito pisu ateu" la impresionat tare mult cum facea Victor pisu "ca barbatii" si singurel fara supraveghere, io stateam numa la usa si ascultam discutia lor
no...cam asa sta treaba...
Despre Stefan musai sa ma laud si sa va spun ca vorbeste tot mai multe si din ce in ce mai clar, adica a inceput sa se corecteze, daca inainte folosea doar niste sunete ciudate pentru anumite cuvinte acum le zice tot mai corect, practic ne intelegem super cu el si cel mai mult imi place ca foloseste propozitii tot mai mult si vine cu idei creatoare
Toate aceste schimbari au fost cam de 2 saptamani incoace...
Mada, cu vigantolul eu habar nu am inca, asistenta noastra nu ne-a zis nimic...desi am fost ieri pe acolo sa facem testul IDR pt gradi, eu ii dau incontinuare vigantol 2 pic zilnic dar daca tot ai pomenit am sa intreb si eu vineri cand mergem sa ne citeasca testul IDR
Noi am mai avea o problemuta pe care as vrea sa o discut cu voi...lapticul de noapteStefan nu a baut lapte noaptea de pe la 7-8 luni cand am inceput treptat sa-l scoatem, dar de vreo saptamana incoace(cand am fost la tara) plus zilele astea de cand am venit cere noaptea lapte.Daca acolo la tara eu am gresit ca i-am dat pt ca plangea si se criza si nu am vrut sa scoale toata casa inclusiv pe puiul de 10 luni al surorii mele, punand pe seama schimbarii de decor...acasa nu ar mai avea practic nici o scuza...el seara mananca fff bine, bea o sticla rasa de lapte cu 3 linguri de cereale in ea, masa de cina pe la 6-7 si un iaurt cu miez de paine pe la 8.30, deci foame nu ii este...pe la 3-4 se scoala si cere "titu" adica lapticu si urla si plange Azi noapte dupa ce a baut cam 280ml de lapte simplu a inceput scandalul "altu titu!!!!" adica alt laptic...si cum nu am vrut sa-i mai dau pentru ca vomita, fiind prea mult a plans cam 15-20 de minute intruna pana a adormit...Oare ce sa-i fac?Ma bate gandul sa-l las sa planga la noapte, sa nu-i mai dau nici prima sticla, nu mi se pare normal ca la varsta asta sa mai ceara lapte noaptea....
or fi canii de vina?Stau sa plezneasca si dupa cum l-am vazut eu...ii place sa bea asa jumate adormit cu tetina in gura...
Scuze ca m-am lungit asa de mult.......
O zi buna tuturor si sa auzim de bine!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
andora spune:
Danina am vazut pozeeee... Doamne am si acum inima stransa, ma uitam la Didiutza in spital si imi venea sa mor, ce privire nevinovata avea in patucul acela cu papuselele.... si fetita aceea bebe ce scumpica..... si mami ce frumusica cu floricele in costum acolo langa tanti cu marama
Super si bucataria
. Wow si ce v-ati distrat la petrecere, pana si perinita ati dansat? Hihi, super, ma bucur ca ai mai uitat de problemute macar nitelus
eu si acum trag cu nadejde de barbatu-meu sa mergem in vreun club ceva si dijaba ca sa ma exprim elegant. 
Superb si la voi la mamaie... Ptiu sa nu va deochi ca frumosi mai sunteti 
gata, asta am vrut sa zic ![]()

elyanne spune:
Ana incearca sa-i dai ceai sau apa in loc de lapte... o sa urle primele dati ca nu primeste lapte... dar eu zic ca o sa-i treaca... Daca vei continua sa-i dai lapte pt. ca urla se va obisnui asa...
Andora a mea foloseste ambele maini la aproape tot ce face, dar am observat ca se foloseste de mana dreapta mai des decat cea stanga. Oricum, si daca ar folosi mana stanga mai des, nu-mi fac probleme din cauza asta...
Cand se va incalzi, la vara, incepem operatiunea lasat cupilu fara pampers... ziua pentru inceput... Cred ca ii iau chilotei de la Mothercare... de care ati vorbit la un mom. dat. Nu stiu daca vom avea succes, pt. ca am mai lasat-o seara, inainte de baie, cate o juma de ora fara pampers si facea pe ea si de-asta nu mai putea ea... N-avea nici o jena... Nici ca e uda, nici ca era rece (ca am lasat-o mai mult asa...) Asa ca 'om vedea.

ana_a spune:
Hahaha elyanne, e mortala Elena cum soarbe din supica!Interesant ca si la Stefan ii place sa manance singur supica, cam tot asa, si e de rasu plansu daca are si teietei in ea ca la fiecare bucatica care aluneca pe babetica si pe pantaloni se opreste si zice "hopa" apoi se chinuie nevoie mare sa-l adune de acolo sa-l vare in gurita nu cumva sa faca prada![]()
Intr-o zi am ramas de-a dreptul socata uitandu-ma la el cum mananca iaurt cu lingurita...eu tineam cutia, el se servea cu MAREEE grija, a reusit performanta de a manca un iaurt intreg de 200 gr fara sa se murdareasca DELOC nici macar pe gurita, facea o gura mareeee sa intre lingurita ...haios rau da rauuu de tot!!!
Binenteles ca a fost asa o revelatie, intentii nu prea are de a manca singurel, dar cand are chef il las si eu, sa invete.
poze
ana_a spune:
elyanne, pai am incercat cu apa si ceaiul, dar crezi ca il pot pacali?Se uita la sticla si daca nu e lapte imi arunca niste urlete "nuu apaaa!!!nu ceaiiii TITUUU!!! tituuu mami!" asa pe un ton...da ce naiba???tu nu pricepi???Apoi cu ceaiul nu vreau sa insist, ca noi pe la un an aveam deja probleme ca a baut cam 2-3 sticle pe noapte...asa ca l-am inlocuit cu apa dupa multe urlete...probabil tot asa cu urlete iese si laptele din decor, doar azi noapte urla cu sticla de apa in mana....
Acum intelege, face diferenta, nu prea il mai pot prostii...daca el vrea ceva, cam stie ce vrea si pot eu sa o tin pe a mea ca nu prea am cu cine...Avem si un bec in strada care ne face o semilumina in casa prin jaluzele suficienta cat sa observe numai din ochi diferenta fara sa bage tetina in gurita....
Se vede treaba ca m-am pus pe scris
dar asa va trebe ca tot va plangeati de activitate redusa pe aici....
pupu
poze
aissa spune:
Cre ca-mi fac bagajele si ma mut cu juma de an in urma.
Pai am vazut pitic de Elyanne mancand singura, vorbiti de desenat, de wc, de vorbit nu mai zic...ce-oi cauta eu aici?
Mai iaste vreun copil care papa aproape pasat, numai cu forta, de la mami nu singur, nu prea lichid ca face baie, nu vorbeste (cel putin nu romaneste), face doar la pampers si tine invariabil pixul cu varful in sus iar creioanele cerate le toaca in gura si pe urma vine si ii scuipa lui mami in palma?
Macar e frumoasa :).
Cristina si
Ale (30.09.2004)
andora spune:
L-am vazut pe Alex Ionella voi l-ati dus acolo sa faca treaba deci, dar de platit cine-l plateste si pe el
? A crescut mare si are asa o privire ghidusa... cand mai vine prin Bucuresti?
Amelia te-ai facut mare si frumoasa si sper si mancacioasa, dar mie tot la saslacioku' ala mi-a ramas gandul
Mii de pupici dulci pt o fetita super dulce 

Elyanne merci de raspuns cu manutele!![]()
Ana bravo domnule feciorasului pt vorbit, uite sa stii ca si la noi mege faza cu verisoara si wcul, casca gura la ea de cate ori merge la baie, si iei a stat mult la noi si and vorbesc inrte ele mori de ras...
A inceput si maimuta mea sa vb mai clar si mult, ieri nu stiam ce=mi tot striga "a o pate" vroia saraca sa ma dau la o parte sa arunce cutia de suc la gunoi ca era goala. Propozitii mai rarut, sunt ceva gen "aide pa a pac" ( haide pa in parc) sau "ite " urmat de un substantiv si-un atribut in fctie de ce vede ea pe-acolo.. si multe altele.
Ieri a numarat singura de la 1 la 6, p ca de obicei numara dar fara unu inclus si de la cinci sare la opt si zece. "unu, toi, tei, papu, tzintzi, tate, ot, tzetzeeeeee" Zic si eu ca nebuna, stiu ca multi numara f bine dar la noi unu e exceptie, nu exista inainte ![]()
hai ca v-am impuiat capul.