The best of aug-sept-oct 2004 (114)
Raspunsuri - Pagina 12
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by danina
Ionella am vazut pozele cu Alex mai da mester mare e la ciocan si nicovala si am mai vazut ca e tare frumos la munte. Parintii tai stau chiar in Ceahlau?Danina
Diana - strengarita familiei
PAULA-DIANA *** Raza de soarePoze 2006
DIDIUTZA
[red]PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
nu, Paula, langa, Grinties se numeste localitatea! O sa pun diseara si cateva poze cu peisajul de acasa... Multumim frumos pt aprecieri
si ma bucur tare ca Dienuta e mai bine!!Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
susulina spune:
Alexandrei ii place pe olita.Ar sta si jumatate de ora dupa ea.In timpul asta se joaca, rasfoieste reviste, se uita la tv si ...face si kk de cele mai multe ori.Cand nu-i vine sa faca,se intampla mai tarziu in pemparsi.Dar inca nu imi cere olita.Ieri am lasat-o fara pempars 5 min si am gasit o balta in sufragerie...Prima data am pus-o pe olita pe la 10luni.
Eu sunt f. bucuroasa ca Alexuta mea a inceput sa se intarce singurica, asa treptat cum mi-am dorit eu.Mi-era groaza de momentul intarcarii(v-am mai povestit eu mai demult}si cautam metoda minune care sa n-o faca pe Alex sa sufere prea mult.Dupa ce am vorbit cu Cristiana(Cristia),nu m-am mai stresat si m-am hotarat sa-i mai dau pana la 2 ani.Si acum se pare ca a inceput ea putin cate putin sa renunte.Prima data ,intr-o seara la culcare,m-am facut ca dorm.A venit f. aproape de mine,mi-a bagat degetele in ochi si in gura , m-a tras un pic de bluza de pijama si ...s-a intors cu spatele.Si a adormit!!!!De atunci nu ma mai intreaba de tzatzi la culcare seara.Dar se mai trezeste noaptea, dar din ce in ce mai rar sa suga putin.Noaptea trecuta s-a trezit la 3.30 si apoi la 7 si de tot la 9.Nici nu-mi vine sa cred,ea care se trezea de 7-8 ori pe noapte.De 4 zile nu-mi mai cere nici la somnul de la pranz.Daca-i e somn,se cuibareste cu spatele in bratele mele si adoarme in 5 min.Daca nu-i e somn,eu ma fac ca dorm, iar ea se joaca in pat langa mine(ieri a stat asa 45 min)dupa care s-a lipit de mine si a adormit.Cred ca greul a trecut, dar nu ma grabesc sa elimin si suptul de dimineata pana nu se hotaraste ea.Eu sunt fericita ca ea se simte bine asa si sper ca nici eu nu voi mai avea nevoie de pastilute pentru oprirea lactatiei, ca incet-incet se va termina de la sine...
Cred ca v-am impuiat capul cu povestea mea, dar la cat am fost de stresata cu intarcatul asta si la cate sfaturi am cerut, am vrut sa impartasesc si cu voi bucuria mea.
Si sa stiti ca am citit tot ce s-a scris dar nu prea am mai avut timp sa scriu.Am vazut toate pozele noi cu copilasi dragalasi,sper sa se faca bine Dienuta cat mai repede ,felicitari mamacilor de bb2 si "LA MULTI ANI !"celor ce au sarbatorit zilele acestea.
As mai avea o rugaminte:cine ma invata cum sa pun si eu poze cu Alexuta mea pe forum?Dar asa pas cu pas ca pentru ...incepatori.
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by andora
Of ca toanta sunt, mii de scuze pt intarziere, dar
LA MULTI ANI DANINA!
Sa fii iubita si sa nu mai rteceti niciodata prin asa mari emotii cu Dienuta, sa va iasa toate analizele ok si sa ne vedem vara asta!
Maaama ce urare aiurita... dar sper ca sfarsitul sa fie valabil pt toti!
Eu v-am citit pe toate si ma bucur cand citesc de bine, ma doare sufletelul la ce povestea Danina de Dienuta cu febra si Georgi cu ceaiul si Dami plecat.... mi-a ramas gandul la ei.
Poze inca nu am vazutdar ma gandeam ce ziceati voi, mai eputintel si ne apropiem de doi anisori..... mie Stefanutul Anei si Alesio Ioanei, Alexutul Ionellei si Alma la capitolul fete mi se par cei mai marisori...la figura ca asa nu i-am vazut decat pe doi din ei... Ma uitam cat vorbesc pitici nostri acum si ce smecheruti sunt, parca mi-e dor de statutul lor de bebe, parca prea repede devin copii... hai ca am innebunit
Promit ca am mobilizez si vizionez albume, diseara daac ma alsa sotul ca azi mi-a turnat gogoasa toata branzica cu iaurt in cap si am facut bae general dimineata si acum e totul vraiste tre sa trang apoi vine cumnatul si nu am timp de net decat daca ma las sotul diseara sa pun mana pe mouse.
Va pupacesc si aveti grija de piticii voinicii
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Pai... si mie mi-e dor de vremurile cand era Alex bebelus... exista o solutie, sa luam exemplu de la fetele care-au folosit deja cd-ul cu programul de bb nr.2
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
susulina spune:
ana_a-eu cred ca esti pe drumul cel bun.Asa o sa facem si noi mai la vara cand v-a fi mai cald.Cred ca intr-o saptamana scapati de pemparsi.
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Sanziana cred ca-s un picdar nu am gasit pozele voastre cele noi!
Poate ma lamuresti si pe mine mai exact unde sa ma uit!
Noi, inseamna de fapt din ianuarie 2006 pana in aprilie 2006. E un album cu numele asta.
Uite aici scurtatura:
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=b212re2&.src=ph
Vad ca se vorbeste intens de olita. Noi nici nu am inceput, dar ne anunta cand face caca. Sper sa invatam repede, eventual la cresa copiind dupa ceilalti copii cand se va duce.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
pufymic spune:
Sanziana acum le-am vazut! Multumesc de scurtatura
!
E mortala Marina in poza aia intitulata balet!
Si noi suntem tot la scutece
! Ca nu sta nici o secunda pe olita....dar i-am pus si eu gand "rau" , adica sa-i cumpar multi chilotei si sa-l las numai in ei.....dar trebuie sa vina un pioc de caldura pentru asta.....offff!
Pupici!
Ioana
(21+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
danina spune:
Multumesc fetelor nu-i problema eu ma bucur ca asa tine ziua mea trei zile si trei nopti ca in basme. Am colegi de facultate care stiu ei ceva cu 8-9 si asa ca si azi au sunat tel cu felicitari.
Vesti proaste facem febra de aseara am chemat dr de pe scara rosu in gat si otita cum naiba ca am iesit cu ea de 2 -3 ori afara de cand am venit din spital si am stat cate putin . Nu mai pot stau cu ea ca un butoi cu pulbere iar ne-a dat antibiotic ... 

oare cand vom fi din nou sanatoase????
Ionella stiu localitate ff frumoasa zona norocul lui Alex se ozoneaza acolo.
Lorena bafta cumnata mea a aruncat o mocheta cu incercarea fara pampers dar spune ca a meritat
. Eu o las pe Dia in grija mamei nu face decat daca o pun si insist in rest nu spune nimic o intreb daca a facut kk si spune ca nu cu disperare.
Danina
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
danina spune:
Ana m-am descretit cu Stefanel mi-l imaginez ca cam asa face si Dia.
Danina
PAULA-DIANA *** Raza de soare
Poze 2006
DIDIUTZA
Mada spune:
neata fetele,
vad ca vorbiti de olita... nu sta nici macar 10 secunde pe ea, zici ca are ace, pe WC nici atat, i-am luat colac reductor, mdaaaa sa stau eu poate ca a plans tare cand am pus-o.
spune cand face cha-cha
, dar atat.
si sincer nici nu ma stresez.
am pus-o odata pe oala cand facea caca, eram cu Alexia a Cristinei mcm, Alexuta a facut frumos la oala, si ii vine si Ilincai
am pus-o si pe ea, s-a scremut nitel si cand sa iasa s-a sculat de pe oala eu am fugit dupa ea si nu va spun ca ma murdarit si pe mine si hainele si parca si covorul....
si de atunci am zis passss, cand vrei tu atunci faci la oala
azi e prima zi de serv, am niste emotii, si am zis sa va citesc dimineata la cafea ca nu stiu daca am acces de acolo.
o sa intru diseara sa va spun cum fuse
aa sa nu uit mi-a zis asistenta de la med pediatru sa ma duc cu ea s-i faca un D3 acuma cat mai e inca rece afara si vigantol sa nu-i mai dau
la voi cum e?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
aissa spune:
Mada succes la serviciu!
Cu oala eu nu am nici o sansa, kk face cand o apuca, la 2 zile odata si cum nu spune nici da, nici nu nici nimic (a avut o perioada cand ma anunta cu pfuuuu dupa ce il comitea, dar acum nici asta nu face) ar insemna sa stau cu oala de gata sa i-o pun sub fund cand vad ceva. N-am chef, e inca rece in casa asa ca nu-mi permit sa o tin uda. O sa o marit cu pampers si gata. Probabil de aia nu prea mananca fata ca sa incapa in pampers cat mai mult.
Cristina si
Ale (30.09.2004)

LA MULTI ANI DANINA!

dar nu am gasit pozele voastre cele noi!