India
Raspunsuri - Pagina 3
Elise spune:
michelle, eu am plecat in lume cind eram mica, chiar de mai multe ori, da' m-au prins repede.
Odata m-au rascumparat dintr-un cort de nomazi, altadata m-au gasit intr-o Alimentara mancind un salam, si, la ultima incercare, pe la 3 ani, m-au gasit mergind cu incredere spre Pitesti, pe autostrada.
Asa ca n-am avut succese, nu de una singura
Altfel, de la 4 ani m-a tot plimbat taica-meu dupa el prin diverse zone, dupa care m-a preumblat jobu'. M-am "stabilit" in RO abia dupa ce m-am maritat si m-a priponit barbatu'.
Altfel, cre' ca umblam si acum de nebuna, cum zici tu.
Mai plec...dar nu mai mult de saptamina.
Elise
michelle7 spune:
aha. deci nu am fost departe de adevar. mai barbatul asta al tau ...sper sa merite banii...
Elise spune:
quote:
Originally posted by michelle7
aha. deci nu am fost departe de adevar. mai barbatul asta al tau ...sper sa merite banii...
pai...dak m-a prostit in asha hal... inseamna ca merita banii!
Elise
Myhaella spune:
Apsara, uita-te mai intai la documentarul National Geographic No Borders: Monsoon Railway si apoi decide cu privire la mersul cu trenul in India. Si sa fiti foarte atenti cu fructele si legumele, trebuie spalate bine, chiar cu sapun antibacterian si foarte important: nu mancati de la "restaurantele" mobile, in rest se pot fac vaccine impotriva malariei, holerie, se mai recomanda chinina insa stiu ca este daunatoare pentru organism, motiv pentru care nu am luat dar voi veti calatori mult, cred ca va trebui sa va vaccinati. Si sa-ti impachetezi in rucsac fuste, pantaloni lungi, multe zone din India sunt refractare la moda occidentala, mai ales cele rurale.
[size=1]Off-topic: f. interesant Elise, se pare ca avem cateva destinatii comune cum ar fi colegiu in India si Mallorca in iulie :)
Elise spune:
s-ar putea.
in India mai aveam o colega romanca, iar in Mallorca am plecat 10 persoane...e adevarat, colega aceea nu era printre ceilalti 9.
Elise
apsara spune:
Asa e,nu exista vaccin impotriva malariei, stiu ca sunt ceva pastile care ajuta, plus creme impotriva tantarilor. Oricum trebuie sa merg la medic, stie el ce e bun.Cat priveste imbracamintea, e normal sa te conformezi obiceiului locului.
apsara
Elise spune:
quote:
Originally posted by apsara
Cat priveste imbracamintea, e normal sa te conformezi obiceiului locului.
apsara
daca potzi... de pe mine picau materialele alea intr-o veselie... nu puteam sa le fixez nicicum.
tot timpul erau cu valurile de sari dupa mine, noroc ca-s multi metri, si nu mi se vedea fundul chiar asha din prima.
Elise