Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Annabella spune:
Buna fetelor!
Sunt si eu din Piatra Neamt! Sa va spun cate ceva depre mine: Am un baietel, pe nume David care de curand a implinit un anisor (1 an si 1 luna). Acum stau pe Calea Romanului, dar am stat in Precista (in tineretile mele ).
Numai bine!
Pupici!
Eftimie C. spune:
Iully, multumesc de incurajari.Daca e ok la Bucuresti, pe 21 o facem lata (ne petrecem toti 3-eu si baiatul suntem "sfinti" si totodata avem 7 ani de la cununie)
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Rad singura citindu-mi mesajul anterior.Anii de cununie, ii fac cu sotul (ca se intelegea tot cu baiatul)
[;X]
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ana1980 spune:
Am mai ajuns si noi sa scriem....
Mira_mla multi ani fericitzi pt copilasul tau.
Lunna27 nu mai fi suparata. Acum 4 zile am vazut dis de dimineatza ca fetitza mea era rosioara la un ochisor.....Dupa ce m-am agitat bine am aflat ca i se sparsese o venisoara....asa peste noapte. Deci se mai intampla si asa. Acum e bine, s-a retras de tot roseatza.
Vremea asta se joaca cu noi....hm...si cred ca-i si place
lunna27 spune:
Salut si bine v-am gasit fetelor!
In sfarsit apuc si eu sa scriu pe aici ... ne-am mai linistit dar nu de tot,dimineata ochisorul era un pic umflat dar banuiesc ca e normal si nici nu i-a mai curs(aseara cand plangea ,lacrima de la ochiul respectiv era rozie).Ea e la fel de vioaie si neastamparata,mai rau...nici nu a vrut sa-mi doarma la amiaza cat a trebuit iar cand ii pun picatura in ochi trebuie sa ma lupt cu ea,asa ca prefer sa-i pun cand doarme...e mai greu dimineata.Am sa urmaresc sa vad cum evolueaza dar nu cred ca are ce sa se intample rau,zic eu.
Ionela cred ca si Alex al tau e un nazdravan(mai ales ca sunt de o varsta) dar nu cred ca o intrece pe Ana a mea(care teriorizeaza lumea)
Pisicuta,Iully stiu ca nu asa ar trebui sa ne simtim ...chiar daca uneori se mai intampla din neatentia noastra , sunt sigura ca nici un parinte nu ar face asta intentionat.
Carmen si noi ne mai certam si cam mereu eu sunt cea care face primul pas spre impacare pt ca asa e femeia mai cu capul pe umeri,barbatii in general sunt mai orgoliosi mai ales al meu(el e in gemeni,eu varsator).Ai sa vezi ca o sa fie bine si la control ,o sa va intoarceti,o sa petreceti si o sa ne povestesti cat de bine v-ati simtit si cat de bine v-ati distrat.A! Si inca ceva...sper sa-ti treaca raceala cat mai repede!!!
Ana sper sa fie bine ,e tot ce-mi doresc.
Anabella bine ai venit la noi in gasca
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
mira_m spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Am mai ajuns si noi sa scriem....
Mira_mla multi ani fericitzi pt copilasul tau.
Lunna27 nu mai fi suparata. Acum 4 zile am vazut dis de dimineatza ca fetitza mea era rosioara la un ochisor.....Dupa ce m-am agitat bine am aflat ca i se sparsese o venisoara....asa peste noapte. Deci se mai intampla si asa. Acum e bine, s-a retras de tot roseatza.
Vremea asta se joaca cu noi....hm...si cred ca-i si place
Multumesc!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea MS]( mai 2004)
ana1980 spune:
Uite ca am reusit sa pun cateva poze pe net. Facute de iepuras...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivi123ana/album?.dir=599are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
ionella3003 spune:
lunna, ma bucur ca e mai bine nazdravana ta! la amandoua!
annabella, bine ai venit in gasca DC Da-ne mai multe detalii - unde ai facut liceul, in ce an ai absolvit, poate descoperim pe-aici fosti colegi!
mira_m azi e ziua minunii tale? oricum va uram si noi , multa sanatate, dragoste si sa-ti aduca un ginere pe cinste!
carmen, care mai e treaba cu sotul tau?!... Sper ca ati rezolvat deja, pt ca, stii si tu cum se zice, nu e bine sa apuna soarele si sa va gaseasca tot suparati!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by ana1980
Uite ca am reusit sa pun cateva poze pe net. Facute de iepuras...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivi123ana/album?.dir=599are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Doamne- DOamne ce printesa imbracata in roz am vazut!... O minune este! Sa va traiasca si sa va bucurati mereu de ea ca acum!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
Hai sa ne laudam si noi Poze cu nazdravanul mamei