Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 10
lunna27 spune:
Buna dimineata!!
Chiar daca e urat si afara noi ne-am hotarat totusi sa iesim pana la parinti...mai revin cand ne intoarcem...pupici la toata lumea
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
pisicuta si matei spune:
pt Minunea Mire-i.
Speram si noi ca v-ati distrat copios in ciuda ploii.Probabil ca o sa fie norocoasa ca asa stiu eu daca ploua e de bine
Bine ai venit CramenG.
acum avem doua Carmen.
noi nu avem stiri decat ca poate azi mergem la Zoo daca se mobilizeaza tati al nostru.
Ionela cum ai petrecut cu sotul tau?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
lunna27 spune:
Fetelor,sunt atat de suparata!Nu stiu de ce ne pedepseste D-zeu asa...
Am ajuns azi acasa pe la 14,sotul meu deschidea sa intram in casa,Ana Maria i-a stat in fata si cand a tras cheile din usa i-a venit cea de la masina in ochi,in dreptul, spre interior.A inceput sa planga,nu stiam ce si unde s-a lovit ca nu statea deloc sa putem vedea.Ii curgea lacrimi si am vazut si un pic de sange...ne-am speriat asa de tare ca am mers la spital sa vedem daca totusi are ceva(era si un pic umflat).A consultat-o o doctorita ,in mare, ca nici ea nu a stat si a trebuit sa o tinem un pic fortat(era si somnoroasa si speriata),a spus ca nu vede nimic ,nici o zgaraietura,ci doar e putin rosu si ne-a dat un antibiotic:nettacin(colir).Acum doarme si ma rog la D-zeu ca totul sa fie bine ca altfel nu stiu...
Spun ca ne bate D-zeu pt ca acum aprox. 2 luni i-am prins degetul mic in usa(eram la mama).Si tot asa ne-am dus la spital,i-am facut radiografie si a fost bine,am avut noroc.Nu stiu ce se intampla ,avem grija de ea ,nu prea o lasam in voia ei si totusi ni se intampla nenorociri.E foarte agitata de felul ei,nu sta nici 5 min ....
Va pup si mai vorbim!
pisicuta si matei spune:
vai lunna imi pare rau! sigur nu e nimic,se mai intampla accidente din astea,e inevitabil.nu trebuie sa te invinovatesti.eu ce sa mai zic ca mi-a cazut o data din carucior in plina strada,pe trecerea de pietoni... a fost super nasol.din fericire a fost k,dar eu m-am simtit o mama degenerata mai mult timp!
sanatate multa va dorim.
Sigur ca planul nostru cu Zoo a picat din cauza vremii.poate saptamana viitoare!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by lunna27
Fetelor,sunt atat de suparata!Nu stiu de ce ne pedepseste D-zeu asa...
Am ajuns azi acasa pe la 14,sotul meu deschidea sa intram in casa,Ana Maria i-a stat in fata si cand a tras cheile din usa i-a venit cea de la masina in ochi,in dreptul, spre interior.A inceput sa planga,nu stiam ce si unde s-a lovit ca nu statea deloc sa putem vedea.Ii curgea lacrimi si am vazut si un pic de sange...ne-am speriat asa de tare ca am mers la spital sa vedem daca totusi are ceva(era si un pic umflat).A consultat-o o doctorita ,in mare, ca nici ea nu a stat si a trebuit sa o tinem un pic fortat(era si somnoroasa si speriata),a spus ca nu vede nimic ,nici o zgaraietura,ci doar e putin rosu si ne-a dat un antibiotic:nettacin(colir).Acum doarme si ma rog la D-zeu ca totul sa fie bine ca altfel nu stiu...
Spun ca ne bate D-zeu pt ca acum aprox. 2 luni i-am prins degetul mic in usa(eram la mama).Si tot asa ne-am dus la spital,i-am facut radiografie si a fost bine,am avut noroc.Nu stiu ce se intampla ,avem grija de ea ,nu prea o lasam in voia ei si totusi ni se intampla nenorociri.E foarte agitata de felul ei,nu sta nici 5 min ....
Va pup si mai vorbim!
Dana, imi pare tare rau pt. ce a patit Ana Maria! O sa vedeti ca nu-i nimic serios, mai mare speritura! Si nu te mai gandi ca va pedepseste D-zeu!... Suntem parinti, suntem obositi si de multe ori ne simtim depasiti de situatie... Lucrurile astea sunt inevitabile, asa-i cu copiii energici!... Eu de Alex nu mai zic nimic, ca am avut o perioada... in care si-a spart buza de 2 ori intr-o saptamana, plus cucuie si cazaturi la greu... Ma rog sa depasiti cu bine momentul si sa fie totul bine!...
Hai sa va povestesc o faza "haioasa" cu ALex al meu: acum cateva zile a cazut cu manuta intr-o tufa de urzici; in fine a plans putin, i-a trecut repede, dar a ramas cu un pic de frica... mama a prins ideea si a pus manunchiuri de frunze prin locurile pe unde sa catara el de obicei, aratandu-i ca sunt urzici acolo si chiar a functionat cateva zile... pana ieri, cand a iesit furios din casa ca nu mai are voie sa se urce in legea lui pe scaune, marginea patului, etc, s-a dus fix la tufa de urzici, a rupt una si s-a intors victorios cu ea in mana spre bunica-sa:"ha, ha, credeai ca e mai puternica decat mine?!..." Poftim curaj la 1 an si nici 8 luni!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by pisicuta si matei
pt Minunea Mire-i.
Speram si noi ca v-ati distrat copios in ciuda ploii.Probabil ca o sa fie norocoasa ca asa stiu eu daca ploua e de bine
Bine ai venit CramenG.
acum avem doua Carmen.
noi nu avem stiri decat ca poate azi mergem la Zoo daca se mobilizeaza tati al nostru.
Ionela cum ai petrecut cu sotul tau?!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
bine si cuminte am petrecut... am facut un pic de ordine, mancare cat cuprinde, am iesit la o plimbare mica in parcul de langa noi si... cam atat!
In schimb, azi am lenevit toata ziua... m-am uitat la CE de gimnastica la baieti si tare ma bucur pt ei c-au luat 3 medalii de argint si 2 de aur!...
Voi? ati fost la Zoo? Cum a fost?...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
geba2001 spune:
Salutare, fetelor !!!
Am intrat sa va urez sa aveti o saptamana excelenta, cu mult soare si caldura!
(Sper ca la voi e mai frumos afara, ca la BC ploua si nu iti vine sa faci nimic...; s-a si racit - azi am trecut din nou la ghete si la geaca pt vreme rece)
Eftimie C. spune:
Salutare, fetelor.
Geba si la noi e tare urat si frig si .Poate surioara ta are mai mult noroc, la Bucuresti
Dani, bine ai venit.Avem, intr-adevar, un oras frumos.Pana si celebrul Francisc Ford Copolla (nu stiu daca am scris corect) l-a laudat
Dar, cum spunea si Mira, multi nu stiu sa-l aprecieze.
Apropo de Mira, toate urarile de bine, sanatate si impliniri, pentru minunea ei .Mai ales ca e tauroaica de-a mea
Karmen, bine ai venit, tizo
Lunna, pentru Ana.Saracuta de ea, ce a trebuit sa traga.Si voi, ce sperietura.Oricum, stai fara grija, daca dr. a spus ca va fi ok, asteptati cateva zile si...mai da-ne vesti
Cat priveste ghinionul vostru, nu stiu ce sa zic.SPARGE-L CUMVA!
Va doresc o zi frumoasa, desi vremea nu ne ajuta cu nimic.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Fetelor am si eu un off pe ziua de azi.De fapt doua, daca pun la socoteala si raceala care m-a lovit.
Ieri am fost la socri si spre seara m-am ciondanit cu sotul (chestii minore care trec).Problema e ca el a ramas cu Edi pentru cateva zile acolo si eu am plecat dimineata, fara sa mai clarificam situatia.Stiti ce sentiment tampit am ; dar nici nu voi da eu telefon (incapatanarea taurului).Daca nici el nu suna (orgoliul masculin), ce ma fac?Stau si-mi fac procese de constiinta, desi el a starrnit totul.
Oare de ce va necajesc pe voi cu problemele mele?
Va spun tot eu.S-ar putea sa mergem duminica la Bucuresti la control cu Edi si cred ca deja intru in stare de depresie si de aia sunt atat de iritata.Sper ca saptamana inceputa prosst sa nu se termine la fel.Ma sa fie totul bine si sa ma intorc victorioasa de la dr.
GATA, chiar nu aveti nevoie sa va sttresez eu de luni
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
iully spune:
Buna,fetele!!
Eu nu prea am mai intrat dar am citit din urma.Noi suntem bine,eu naveta ,cristian prostii...
Karmen si Miha,bine ati venit si de la mine desi cam tarziu
Pisicutza si Ionella,si eu am licentza anul asta,doar ca in septembrie.Mult spor la invatat.
pt Matei si pt minunea Mirei,sa fie sanatosi sa creasca frumos,si sa fie bucurie pt voi.imi cer scuze si in acest caz pt intarziere!!
Karmen,eu sunt din precista,vazavi de laguna.
Lunna,imi pare rau pt accidentul Anei-Maria.Eu l-am ciupit pe Cristian imediat dupa ce am iesit din maternitate la taiat unghiile de n-am sa uit toata viata.El a plans 30 sec ,eu vreo doua zile.Accidente se intampla,nu trebuie sa te invinovatesti pt asta.
Carmen,te inteleg cum te simti,si eu am acelasi sentiment pana cand rezolv problema.La noi nu e o regula care sa cedeze primul,important e sa ne impacam.Te pupik si sper sa-ti treaca supararea.Ma rog din toata inima sa fie totul bine la Bucuresti,multa sanatate si sa mearga toate ca pe roate.
va doresc o saptamana buna,ca cine stie cand mai intru.
p.s. mie asa de mult imi place orasul ca vreau sa ma intorc aici definitiv dupa ce termin scoala.!!