Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ai foarte mare dreptate Mira...

O seara placuta tuturor!

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

vai vine week-end-ul si toata lumea e ocupata,mai rau ca pe saptamana.e dezolant ce gol e pe forum! mie deja mi se accentueaza depresia! nu plecati.......

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

cine pleaca?
suntem aici pe baricade... mai citim, mai scriem...
Ia spune, pisicuta, ce-ati mai facut voi?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

ce sa mai facem! mai nimic!
ieri am avut o tentativa de biblioteca pentru licenta care nu prea mi-a reusit si azi scoala! Matei e k si cam atat! azi nici macar la plimbare nu am fost! si acum de vreo ora tot adun pe aici,am splata vasele,cica maine vine mama la Bucuresti si iar ma cearta ca atunci cand eram acasa ca e dezordine la noi...

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

neata, fetelor! Hadeti la o !!! Se anunta o zi minunata, e soare si frumos! Mi-am confiscat sotul pt toata ziua, mai ales ca maine pleaca in delegatie pt. o saptamana!... Asa ca azi e al meu, la smotru si la distractie!...
Sa avem o zi minunata!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

La noi e urat, ieri a plouat si mi-e ciuda ca azi e ziua fii-mii si ploua, ca in fiecare an.
Cand am nascut-o ploua, la mot a plouat, acum iar ploua.....uffffffff!
Toate cele bune!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neata!
hai si eu la o cana de ceai cu lamaie!
Eu sunt pe baricade, la servici, ca la noi se vine si sambata!O sa stau vreo 2 ore jumate si api ma duc cu soacra-mea la atelier la whitelady sa vad daca imi pot comanda rochia.
Fetelor ce naiba e cu vremea asta?E atat de urat si frig, m-am saturat
Pe mine m-a prins ploaia ieri prin oras cautand un nuantator pt o prietena si sper sa nu ma ia vreo raceala.
Eu aseara am avut musafiri si am facut clatite!A fost asa fain!
azi am si program de curatenie, o gramada de treaba!
Va pup si week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen spune:

Salut nemtencelor,
eu stau cam prost cu timpul liber asa ca scriu mai rar pe acest subiect, dar vreau sa stiti ca sunt cu gandul la voi, celor care stau pe DC si poate va vad pe strada fara sa va cunosc.
Am doi copilasi, Calin (3 ani) si Anca (11 luni) care ma tin in priza toata ziua. Cine sta prin Precista?

Carmen Ghilescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna seara fetele!

Mira -"LA MULTI ANI!" sa-ti traiasca minunea si sa creasca mare si sanatoasa,nu conteaza vremea de afara...important e ca voi sa va fi simtit bine(sa inteleg ca face 2 ani?)

Sa-ti traiasca copilasii Carmen si te asteptam sa scrii mai des chiar daca stai mai prost cu timpul liber.Eu stau in Darmanesti(dar am crescut in zona 1 Mai mai bine zis in cartierul Zorile Noi).Mai este cineva de prin zonele astea?

Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

La noi e urat, ieri a plouat si mi-e ciuda ca azi e ziua fii-mii si ploua, ca in fiecare an.
Cand am nascut-o ploua, la mot a plouat, acum iar ploua.....uffffffff!
Toate cele bune!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

pt. minunea ta! (scuze pt intarziere!)

Sper din toata inima ca s-a oprit ploaia si ca va fi vreme buna si la voi!... Aici iar e soare, sper sa fie asa toata ziulica, pt ca am un chef de duca!...

Mergi la inceput