Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 12
Annabella spune:
Am intrat si eu si v-am vazut pozicile! Sa va traiasca copilutzii si sa va bucurati de ei! Sunt niste dulcei!!
Eu am terminat Liceul Auto, profil informatica in 1996 si Universitatea Romano-Americana, fac. Management-Marketing, promotia 2000!
Numai bine!
pisicuta si matei spune:
Salutare pe ziua de azi sau de ieri...cum vreti voi! acum ma culc si eu ca am lucrat de zor la un referat pt maine!
maine/azi mergem in sfarsit cu matei la vaccin..sa te tii!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
andreutza23 spune:
neata fetelor!
Haideti la o cafea si la un ceai de marti!
Eu m-am enervat de dim ca intr-o intersectie am dat nas in nas cu o tipa cu care inainte eram buna prietena si care dintr-un motiv numai de ea stiut a intrerupt legatura cu noi si care s-a facut ca nu ma vede.Nu voi intelege niciodata atitudinea unor astfel de oameni.Oricum bine ca m-am lamurit.
Trecand la lucruri mai vesele, tocmai mi-am schimbat look-ul, m-am vopsit bruneta, de fapt saten inchis dupa ce f mult timp am fost blonda.Si asta pt ca mama si sora-mea ma tot bateau la cap sa-mi mai inchid blondul si cum s-a facut sora-ma neagra si am vazut ca-i sta bine, m-am facut si eu.
si sunt f incantata, chiar imi place mai mult decat blonda.Avantajul este ca eu am ochi albastri.
Gata, ma apuc de treaba!
Am uitat sa va zic ca duminica ma duc la teatru - e o premiera; se cheama "l'amour toujurs".Abia astept!
O zi buna!
pisicuta si matei spune:
Andreuza nu te mai supara pt persoane care nu merita.
felicitari pt noul look,sa-l porti sanatoasa! cum stai cu rochia? ce model ai ales?
piesa de teatru e super super si e facuta de Dan Puric,iar la Bucuresti interpreta el si sotia parca!vizionare placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
Eftimie C. spune:
Buna dimineata.Vin si eu, cu depresia mea, sa bem o
Annabella, bine ai veenit.Eu mi-am petrecut adolescenta pe Calea Romanului 9mama inca sta pe acolo).Poate o vezi cu Edi pe afara....cand va iesi soarele
Andrreutza, te-ai facut bruneta?Cred ca vei fi o nasica super..Rochia ai ales-o?
Dan Puric vine la noi la TT?Vreeau si eu Din pacate voi fi la Bucuresti, stresata la maxim.
Ionellaa, nu m-am impaccatt oficial cu sotul (el e inca la parintii lui la tara), dar aseara a sunat si a vorbit cu minne ca si cum nu s-a intamplat nimic.Singura scuza pee care i-am gasit-o a fost ca nu a putut vorbi ca erau si ai lui in aceeasi camera.S-ar putea sa vina diseara si mai vedem noi, dar nu pot sa-l iert ca m-a facut sa par o cotoroanta in ochii unor rude si prieteni (aflati de fata).Noroc ca ma stiu ca sunt cu toane [
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Eftimie C. spune:
Ana, Ionella, am vazut pozele.Aveti niste copii tare dulci
andreutza23 spune:
Fetelor piesa de teatru nu crede ca are vreo treaba cu dan puric, e cu actorii de la noi din oras.
in legatura cu rochia, am uitat sa va povestesc.Am fost sambata la salon si am asteptat o gramada pt ca erau f aglomerati.In final a venit patroana si am stabilit impreuna cum sa o acem.Simpla, din voal rosu, cu o chestie interesanta pe o parte.Costa in jur de 3 mil ceea ce mie mi se pare f putin, avand in vedere ca e si materialul lor. Vor incepe sa mi-o faca in iunie pt ca acum sunt f aglomerati.
nu stiu daca v-am spus ca mie mi-o cumpara soacra-mea; asa a vrut ea pt ca nu poate merge cu mine la nunta, ca are si ea 2 tot atunci.Si cum avea pregatiti 5 mil, am prostit-o si mi-a dat si 600000 de mii de sandale(vazusem eu unele la Leonardo, dar acum m-am razgandit, o sa-mi caut in Buc).
Vreau sa-mi iau sandale aurii si sal la fel, ca sa nu fie numai rosu.
Ieri vb cu fina si a zis ca in Buc la o casa de moda neinteresanta, o rochie simpla, de comada costa 7 mil
Bun venit pt fetele noi
eftimie C -multa bafat cu sotul!
O zi buna tuturor!
Eftimie C. spune:
Andreutza, bafta trebuie sa o am cu Edi, el e cel care merge la control
Deci piesa de teatru e cu cei de la TT.Eu credeam ca vin cei cu spectacolul din Bucuresti
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by andreutza23
neata fetelor!
Haideti la o cafea si la un ceai de marti!
Eu m-am enervat de dim ca intr-o intersectie am dat nas in nas cu o tipa cu care inainte eram buna prietena si care dintr-un motiv numai de ea stiut a intrerupt legatura cu noi si care s-a facut ca nu ma vede.Nu voi intelege niciodata atitudinea unor astfel de oameni.Oricum bine ca m-am lamurit.
Trecand la lucruri mai vesele, tocmai mi-am schimbat look-ul, m-am vopsit bruneta, de fapt saten inchis dupa ce f mult timp am fost blonda.Si asta pt ca mama si sora-mea ma tot bateau la cap sa-mi mai inchid blondul si cum s-a facut sora-ma neagra si am vazut ca-i sta bine, m-am facut si eu.
si sunt f incantata, chiar imi place mai mult decat blonda.Avantajul este ca eu am ochi albastri.
Gata, ma apuc de treaba!
Am uitat sa va zic ca duminica ma duc la teatru - e o premiera; se cheama "l'amour toujurs".Abia astept!
O zi buna!
Felicitari pt noul look! Vrem poze!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
pisicuta cum a fost la vaccin?
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA