Piatra Neamt - Perla Moldovei (6)
Raspunsuri - Pagina 12

Annabella spune:
Annabella spune:
 Am intrat si eu si v-am vazut pozicile! Sa va traiasca copilutzii si sa va bucurati de ei! Sunt niste dulcei!!
Eu am terminat Liceul Auto, profil informatica in 1996 si Universitatea Romano-Americana, fac. Management-Marketing, promotia 2000!
Numai bine!

pisicuta si matei spune:
pisicuta si matei spune:
 Salutare pe ziua de azi sau de ieri...cum vreti voi! acum ma culc si eu ca am lucrat de zor la un referat pt maine!
maine/azi mergem in sfarsit cu matei la vaccin..sa te tii! 
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

andreutza23 spune:
andreutza23 spune:
 neata fetelor!
Haideti la o cafea si la un ceai de marti!
Eu m-am enervat de dim ca intr-o intersectie am dat nas in nas cu o tipa cu care inainte eram buna prietena si care dintr-un motiv numai de ea stiut a intrerupt legatura cu noi si care s-a facut ca nu ma vede .Nu voi intelege niciodata atitudinea unor astfel de oameni
.Nu voi intelege niciodata atitudinea unor astfel de oameni .Oricum bine ca m-am lamurit.
.Oricum bine ca m-am lamurit.
Trecand la lucruri mai vesele, tocmai mi-am schimbat look-ul, m-am vopsit bruneta, de fapt saten inchis dupa ce f mult timp am fost blonda.Si asta pt ca mama si sora-mea ma tot bateau la cap sa-mi mai inchid blondul si cum s-a facut sora-ma neagra si am vazut ca-i sta bine, m-am facut si eu.
si sunt f incantata, chiar imi place mai mult decat blonda.Avantajul este ca eu am ochi albastri .
.
Gata, ma apuc de treaba!
Am uitat sa va zic ca duminica ma duc la teatru - e o premiera; se cheama "l'amour toujurs".Abia astept!
O zi buna!

pisicuta si matei spune:
pisicuta si matei spune:
 Andreuza nu te mai supara pt persoane care nu merita.
felicitari pt noul look,sa-l porti sanatoasa! cum stai cu rochia? ce model ai ales?
piesa de teatru e super super si e facuta de Dan Puric,iar la Bucuresti interpreta el si sotia parca!vizionare placuta!
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Eftimie C. spune:
Eftimie C. spune:
 Buna dimineata.Vin si eu, cu depresia mea, sa bem o 
Annabella, bine ai veenit.Eu mi-am petrecut adolescenta pe Calea Romanului 9mama inca sta pe acolo).Poate o vezi cu Edi pe afara....cand va iesi soarele
Andrreutza, te-ai facut bruneta?Cred ca vei fi o nasica super..Rochia ai ales-o? Dan Puric vine la noi la TT?Vreeau si eu
 Dan Puric vine la noi la TT?Vreeau si eu  Din pacate voi fi la Bucuresti, stresata la maxim.
Din pacate voi fi la Bucuresti, stresata la maxim.
Ionellaa, nu m-am impaccatt oficial cu sotul (el e inca la parintii lui la tara), dar aseara a sunat si a vorbit cu minne ca si cum nu s-a intamplat nimic.Singura scuza pee care i-am gasit-o a fost ca nu a putut vorbi ca erau si ai lui in aceeasi camera.S-ar putea sa vina diseara si mai vedem noi, dar nu pot sa-l iert ca m-a facut sa par o cotoroanta in ochii unor rude si prieteni (aflati de fata).Noroc ca ma stiu ca sunt cu toane [
Carmen E. si  Eduard-Costin (28.02.2003)
Eduard-Costin (28.02.2003)

Eftimie C. spune:
Eftimie C. spune:
 Ana, Ionella, am vazut pozele.Aveti niste copii tare dulci 

andreutza23 spune:
andreutza23 spune:
 Fetelor piesa de teatru nu crede ca are vreo treaba cu dan puric, e cu actorii de la noi din oras.
in legatura cu rochia, am uitat sa va povestesc.Am fost sambata la salon si am asteptat o gramada pt ca erau f aglomerati.In final a venit patroana si am stabilit impreuna cum sa o acem.Simpla, din voal rosu, cu o chestie interesanta pe o parte.Costa in jur de 3 mil ceea ce mie mi se pare f putin, avand in vedere ca e si materialul lor. Vor incepe sa mi-o faca in iunie pt ca acum sunt f aglomerati.
 ceea ce mie mi se pare f putin, avand in vedere ca e si materialul lor. Vor incepe sa mi-o faca in iunie pt ca acum sunt f aglomerati.
nu stiu daca v-am spus ca mie mi-o cumpara soacra-mea; asa a vrut ea pt ca nu poate merge cu mine la nunta, ca are si ea 2 tot atunci.Si cum avea pregatiti 5 mil, am prostit-o si mi-a dat si 600000 de mii de sandale (vazusem eu unele la Leonardo, dar acum m-am razgandit, o sa-mi caut in Buc).
(vazusem eu unele la Leonardo, dar acum m-am razgandit, o sa-mi caut in Buc).
Vreau sa-mi iau sandale aurii si sal la fel, ca sa nu fie numai rosu.
Ieri vb cu fina si a zis ca in Buc la o casa de moda neinteresanta, o rochie simpla, de comada  costa 7 mil
Bun venit pt fetele noi
eftimie C -multa bafat cu sotul!
O zi buna tuturor!

Eftimie C. spune:
Eftimie C. spune:
 Andreutza, bafta trebuie sa o am cu Edi, el e cel care merge la control
Deci piesa de teatru e cu cei de la TT.Eu credeam ca vin cei cu spectacolul din Bucuresti 

ionella3003 spune:
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by andreutza23
neata fetelor!
Haideti la o cafea si la un ceai de marti!
Eu m-am enervat de dim ca intr-o intersectie am dat nas in nas cu o tipa cu care inainte eram buna prietena si care dintr-un motiv numai de ea stiut a intrerupt legatura cu noi si care s-a facut ca nu ma vede.Nu voi intelege niciodata atitudinea unor astfel de oameni
.Oricum bine ca m-am lamurit.
Trecand la lucruri mai vesele, tocmai mi-am schimbat look-ul, m-am vopsit bruneta, de fapt saten inchis dupa ce f mult timp am fost blonda.Si asta pt ca mama si sora-mea ma tot bateau la cap sa-mi mai inchid blondul si cum s-a facut sora-ma neagra si am vazut ca-i sta bine, m-am facut si eu.
si sunt f incantata, chiar imi place mai mult decat blonda.Avantajul este ca eu am ochi albastri.
Gata, ma apuc de treaba!
Am uitat sa va zic ca duminica ma duc la teatru - e o premiera; se cheama "l'amour toujurs".Abia astept!
O zi buna!
Felicitari pt noul look
 ! Vrem poze
! Vrem poze !
!Ionela
 si Alex
 si Alex (DN 21.09.2004)
 (DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

ionella3003 spune:
ionella3003 spune:
 pisicuta cum a fost la vaccin?
Ionela  si Alex
 si Alex (DN 21.09.2004)
 (DN 21.09.2004)
  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA