Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Cristina, ma bucur ca a fost bine acasa. In general, cum te simti?
Acum, stau si rid, cind am vazut pozele, nicicum nu-mi puteam aduce aminte cum il cheama pe sotul tau. Vasea-Vasea, dar de sot - nix. Asa ca am intrebat pe un baiat care nici el nu stia bine, pina am ajuns la Viorel, care sigur stie!
De gatit, sigur te vei apuca si tu dupa ce se va naste bebeul. Cel putin la mine asa a fost...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, bine ai revenit! Merci de complimente, sa stii ca nu se face greu nici o reteta la care ai vazut poze. Numai dorinta si timp sa ai.

Violeta, nici eu nu traduc retetele, doar daca vreau sa le postez pe DC.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

merci Nata de site, am gasit f multe recete interesante
Am facut cum m-ati sfatuit, am tradus. Merci. Ma duc acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Vio, sa ne spui ce ai facut bun! Si poate bagi chiar poza, daca cu tine nu vrei...

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Lucia, multumesc ca ai mentionat de unde ai reteta de pasca. Eu n-am facut decit sa-ti transmit reteta de la sursa (mama nasului). Fetelor, eu n-am incercat-o, deoarece mama nasului ne-a facut anul asta si noua o pascuta, iar anii trecuti facea bunica. Asa ca toate intrebarile despre pregatire la Lucia
Bolnaviorilor, multa sanatate si vitamina C!
Diana, curaj ca nu mai este mult!

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna fetelor,

Azi am fost la munca, desi inca sunt cam ragusita, imi mai curge nasul, si mai tusesc. Dar datorita urarilor voastre trece cit de curind. Am avut atita treaba ca nici n-am observat cum a trecut ziua.
Davina, da am primit PM-ul tau, merci. Da mie imi place glow-ul tau, al meu e foarte discret, abia se vede.

Nata, mie imi place cum arata noua listuta. Da ma gindeam poate pui cite un emoticon cu bebe in dreptul copiilor, asa cum avem noi gravidute. Caci mie imi pare cind arunci rapid o privire iese in evidenta doar, copiii nu se vad, ca parca sunt acoperiti de meritele mamelor: 2-3 facultati, master, doctorat...

Insanatosire rapida si pupici lui Vladut!

Tania, felicitari pentru decizia luata. Sa fii nas e o responsabilitate foarte mare si ai dreptate ca nu prea se apuca lumea de asa ceva acum.

Doroti, mai rabda putin ca nu mai e mult si o sa-ti tii puiuta in brate. Mult curaj! Cind mai mergi la medic?

Cornelia, merci mult de mail.

Lucia, pe unde esti?

Pupicei de la noi,
Nati cu mininea in burtic 25+

Mergi la inceput

Nati, o sa ma gindesc zilele astea la mai multe variante de listuta, sa nu fie nici prea insirata, dar nici prea inghesuita. Vom alege toate impreuna cum e mai bine.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sigur, Nata, eu doar am dat o idee nu e neaparat sa o aplici in practica. Poate alte fete sugereaza ceva mai bun.

Pupici.

Mergi la inceput

Salutare, fetelor,

Noi inca mai sintem pe baricade, luptindu-ne cu viroza lui Vlad. Am inceput sa-i dau si un sirop de tuse, care nu-i prea place dar n-are incotro. Cel mai tare imi pare rau pentru faptul ca nu putem iesi afara.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxy spune:

NEATA FETELOR!! AM TRCUT MAI DE DIMINEAT SA VA SALUT CA DUPA AIA SUNT TARE OCUPATA,SUNT LA SERVICI.
Nata si MamaNati multumiri pentru urarile de bine,si sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun!.Nata eu stiam si am vazut icoane la biserici,dar oare sunt de vanzare?ca eu nici nu m-am gandit la varianta asta,sper sa fie cum zici tu ca sa nu mai umblu sa caut si prin alte parti.
Apropo de listuta e bine inchegata,sa ma trci si pe mine la zile de nastere 7 martie 1977.paaaa pupici ;a toti
Tanya

Mergi la inceput