Clubul moldovencelor de peste Prut (26)
Raspunsuri - Pagina 2
Balbina spune:
Lilia,
Si noi ne simtim mereu minunat in compania voastra. Si chiar n-am simtit cum a zburat timpul, as mai fi stat cu mare placere inca vreo citeva ore la taclale, mai ales ca mai aveam tort (si mai am inca). Amelia e dulcica foc si a trancanit fara oprire toata seara, in caz ca nu stiati, e o vorbareata strasnica!
Sper tare mult sa nu transmis Vlad din viroza sa Ameliei.
Cit despre mincare, carnea cu banane am preparat-o dupa www.good-cook.ru/vtoroe/vtoroe_061.shtml" target="_blank">aceasta reteta (numai ca in loc de carne de vita am pus carne slaba de porc, iar in loc de maioneza am folosit smintina).
Ca garnitura am facut un fel de mincare inspirata de la matusa mea: cartofi cu morcov, broccoli si telemea la cuptor, se face usor si e delicios. Daca vreti, pot da detalii.
Ambele feluri le-am fotografiat, dar... inainte de a le baga in cuptor. Cind sa ne asezam la masa, am uitat de poze. Asa ca pozele "after" o sa le fac cu alta ocazie.
Cizkeikul il puteti vedea in albumul meu cu poze. Am folosit reteta de Cheese cake fara foc, doar ca am pus in plus o cutie de lapte condensat caramelizat si am turnat compozitia pe un blat de biscuiti macinati.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Neata fetelor,
Eu abia acum o jumatate de ora m-am trezit. De mult timp n-am mai dormit pina la ora asta. Da voi pe unde sunteti? Asa o liniste pe aici.
Miine tre sa merg la munca si n-am nici un chef. Nu ca nu mi-ar placea sa muncesc dar ma streseaza atmosfera de acolo.
Va doresc o zi buna in continuare,
Nati si minunea din burtic 25+.
oxy spune:
BINE V-AM GASIT MOLDOVENCELOR,HRISTOS A INVIAT!!! NOI SUNTEM BINISOR,ACUM SUNT LA SERVICI CHIAR DACA AICI ESTE 1 MAI,ZI NELUCRATOARE,DAR EU RECUPEREZ ACUM ZIUA DE VINERI CA NU AM FOST LA SERVICI,NE-AM INTORS JOI SEARA DIN MOLDOVA.
A FOST SUPER,SUPER BINE,NE-AM DISTRAT,NE-AM INTALNIT CU TOATE RUDELE FAMILIA,AM FOST SI LA SFINTIT IN NOAPTEA DE PASTI,SIGUR CA PE CHRIS L-AM LASAT ACASA DORMIND.IMI PARE FOARTE RAU CA NU AM AJUNS SI EU LA INTALNIRE,DAR NICI MESAJUL VOSTRU NU IL VAZUSEM CA AM PLECAT MAI DEVREME SI NICI NU AM APUCAT SA VA CITESC DIN URMA DAR O SA CITESC EU SPER TOTUL.DINTR-O SAPTAMANA CAT AM FOST PLECATI IN MOLDOVA AM FOST SI PE LA CHISINAU SI PE LA ORHEI STRASENI,SI PE LA TARA LA STRABUNICII LUI CHRIS,DECI AM FOST FOARTE OCUPATI,DAR A FOST O OCUPATIE PLACUTA,ASI MAI VREACHRIS STA AZI CU SOTUL ACASA,CA EL AZI NU LUCREAZA,VOR FACE PLIMBARI FARA MINE,HEHE
BINE ACUM VA LAS,AVETI GRIJA DE VOI,PUPICI
TANYA
sirbu
Balbina spune:
Tania, lasa ca o sa mai fie intilniri in Moldova si poate ne vom sincroniza mai multe persoane care nu au reusit sa ajunga acuma. Improtant e ca ati petrecut timpul f. productiv in Moldova, ca ati reusit sa va vedeti cu multe rude in diverse localitati.
Noi am fost azi in gradina botanica, impreuna cu Lilia, sotul ei si Amelia. Ne-am simtit excelent, numai ca Vlad era cam serios, nu prea statea la imbratisarile si pupaturile Ameliei . E asa de frumos in acest parc, chiar ziceam ca e probabil unicul din Bucuresti unde e destul de curat, nu vezi gunoi prin iarba si pe trotuare. Dupa gradina botanica am fost la o pizza in mall-ul din Dr. Taberei. Copkii nostri numai de mincare n-aveau chef Amelia nu contenea sa scormoneasca cu furculita in toate farfuriile de pe masa, iar Vlad avea tendinta mereu s-o stearga de linga noi Chit ca am mincat pe repezite, fiind mereu cu ochii pe ispravile odraslelor, a fost o petrecere f. placuta a timpului.
Cum am ajuns acasa, Vlad a cazut frint de oboseala, a adormit aproape instantaneu. Sint convinsa ca si Amelia e pe tarimul viselor acum.
------------------
Numai bine,
Natalia
mamanati spune:
Da pe unde sunteti toate? Eu am fost la plimbarica abia acum am venit. Am intrat prin Sun City si mi-am luat un maieu de la Aridon, apoi am fost si am papat la un restaurant carnita de vita la gratar cu cartofi si legume sotate. Dupa asta mi-am plimbat burta pe jos pina acasa.
Natali, ce bine ca sunteti cu Lilia amindoua acolo si va puteti bucura de compania unei altea.
Mie raceala, sau ce o mai fi, nu mi-a trecut inca dar miine cred ca merg la munca.
Pupicei ,
Nati si minunea din burtic, 25+
mamanati spune:
Mi-am adaugat si eu glow la nickname. Ia sa vad si eu pe ce am dat 600 puncte.
Nati si minunea din burtic 25+
Davina spune:
Buna fetele!
Apar si eu la orizont sa va salut.Noi suntem binisor.De la cumparaturi m-am ales cu o poseta si o pereche de sorti.Deanna a fost mai norocoasa ca i-am luat hainute si jucarii.Asa ca in we planuiesc inca o zi de shopping.
Lilia si Nati ce bine ca v-ati intilnit cu familiile si la plimbare in parc.Si copilashii au profitat sa se joace impreuna.Cit despre mancare o cred pe Lilia ca a fost totul delicios si cizul arata foarte bine.Poze ceva de la intilnire ?
mamaNati ai primit pm-ul?
doroty unde te-ai pierdut ?nu cumva ai fugit la tara ?
fetele care ati pafut blajinii va asteptam cu povestiri.
Lucia mersi de lamuriri ,o sa-l incerc macar asa copkilu va minca poate brinza:-)
Pupici si noapte buna
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
Davina spune:
mamaNati dragut glow ti-ai ales .mi-am pus si eu unul dar mi se pare prea inchis.
Alina si printesa Deanna 09.09.2004